Smak.

Idag pluggade jag en stund med studiegruppen men vi fick inte mycket gjort. Som vanligt. Känns verkligen som om ingen bryr sig. Haha ingen har samma jobbtempo som jag. Tyvärr. Satt med de från 13-15 iallafall.
Sen gick jag till Smak för att fika med Mella. Vi började med varsin macka och sen moffade vi lite gotti. ^^





Efter det gick vi en sväng till Myrorna och kikade lite. Vi köpte varsin gammal vhs-film för 5 kr. Värt.
Jag gick med henne hen till hennes place efter det för att hämta en påse som jag hade hos henne. Med andra Myrorna fynd i. Haha. Det är mycket Myrorna alltså. XD

Har flängt runt med mamma till ÖB och Ica Maxi också men jag kan inte avslöja helt vad jag gjorde där. Ifall Morgan läser. tihi.
Imorgon är jag ledig! Tjoho.

keira.

En teckning som jag gjorde för ett par veckor sedan. Blev helt okej nöjd. Det ska föreställa Keira Knightley men jag vet inte om jag hade kunnat gjort nåt bättre. Förmodligen. Jaja. Gillar den ändå. :)


gladiator.

Fick hem lite saker från HM Shop Online. Bland annat dessa snygga skor! Tur att jag köpte de i storlek 39 för de var riktigt små i storleken. Dessa satt perfekt. :) 99:- är dessutom ett heeeelt okej pris.


                

strawberry.

Igår lyxade jag till det med jordgubbar. Hittade en ask på Willys så jag kunde inte låta bli även om de var dyra. Mumsade glass och jordgubbar till Svenska Hollywoodfruar. Prefekt måndagskväll!


Sparade en jordgubbe tills idag så jag ska nog äta upp den tillsammans med lite yoghurt. Mums! Skippade skolan idag för jag sov så dåligt inatt. Har haft ont i magen lite till och från. Vet inte vad det kan vara. Men jag tror inte att jordgubbar kan göra det värre iallafall. ^^

bikini kill.

Jag testade att designa min alldeles egna bikini på Nelly. Haha det var ganska underhållande faktiskt. Slutresultatet blev en ganska klassisk variant. Jag skulle lätt vilja ha en sån. haha. :)
But I need you! to...
                                         Min designade bikini på NELLY.COM
                                                Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


UPDATE:
Hahahahahah! Hittade roligaste bidraget ändå...

Klicka för att förstora. ;)

running shoes.

Idag tog jag och Morgan en sväng till Tuna Park för jag skulle köpa ett par löparskor. Haha eller gåskor snarare för jag har för dålig kondition för att springa. XD Hittade iallafall ett par jättefina. De är vita, svarta, gråa och lite lila. :D Perfekta! De hade kostat 1000:- men nu fick jag de för 690:-
Känns lite dumt bara att jag sitter och moffar chokladpudding nu. Haha, måste sluta med sånt. Nu säger jag hej till det sunda livet! Ska ut och gå vaaaaarje dag i mina nya fina skor. (jo, hej)


bistro last night.

Igår var ju jag på middag med hela pappa-gänget. Det blev en myyycket lyckad kväll! :D Vi skålade med champagne när alla hade kommit till restaurangen. Jag åt vitlölsbröd till förrätt och lasagne till varmrätt. :) Bildregn... Oh, just det. Jonna snodde min kamera vid ett tillfälle och fotade massa. Bland annat egokort. p: Söt!





















Efter Bistro gick vi vidare hem till Pappa & Ann för kaffe. De hade ju köpt en kaffemaskin så Morgan fic smaka på starkt kaffe. haha. Sen fick vi skjuts hem och då var jag helt sluuut. Tror vi var hemma vid midnatt. Haha. Toppen kväll! :)

dinner.

Igår var det fredag och hela dagen spenderades i västerås med studiegruppen. Vi kom ingen vart, men skitsamma. Haha. Sen efter det hämtade Morgan upp mig så vi hann ses lite också. :) Tog tåget hem på kvällen och så tittade jag serier hela kvällen. Haha allt från veckan.. Project Runway, Top Model och Survivor. Alla var braaa! :)

Nu håller jag på att göra mig iordning för jag ska iväg på middag. Vi blir huuur många som helst! Jag & Morgan, Pappa & Ann, Johanna & Jimmy, Elin & Erik + bäbis Oscar, Ida & Petter, Linn & Morgan + Karin & Jonna... ja det var nog alla. haha. Alla vi ska även till Danmark i sommar. :) Eller inte min Morgan, Jimmy och Petter. Men alla andra. haha. De får stanna hemma.
Så ikväll vankas middag på Bistro med champagne och god mat. Det är Ann & Pappa som bjuder alla. De är så snälla. Hoppas på en lyckad kväll!

hurt locket.

Fick sovmorgon idag för jag börjar inte förrän kl 13. Skönt! Missade Gossip Girl i söndags och så missade jag reprisen på måndagen. haha så jag tittade på det nu på morgonen istället. Åhhh herregud vad bra det var! :D Bästa avsnittet på längelänge. Avsnitt 13 - The Hurt Locket! ♥


brainstorm.

Idag träffade jag studiegruppen klockan 11 och så arbetade vi till typ halv 3. Vi fick en hel del gjort. :) Vi håller på md ett temaarete kring Den mänskliga hjärnan! Det är väldigt intressant.
Men något som jag tycker ska bli mindre intressant är att vi har workshop i västerås på fredag. uuuuh. Jag var den enda som inte ville i gruppen så jag blev nedröstad. p: De andra vann, vi åker dit. Inte kul. Förmodligen bara bortkastad tid. Orkar inte med workshops. Inte nu. Jaja.
Imorgon har jag ingen studiegrupp, vad jag vet, och ingen lektion. Bara något obligatorsikt i skolans bibliotek mellan 13 - 15. Vi ska lära oss söka. typ. Jag bryr mig inte. Ska gå dit och få godkänt på det iallafall. :)

Hoppas att det här varannan dag-vädret slutar nu. Alltså, varannan dag sol varannan dag regn. Jag vill baaaara ha sol! Jag beställer det tills imorgon igen. :) Man kan ju hoppas iallafall. Jag blir så mycket gladare då på morgonen. Och så smakar frukosten altid bättre till solsken.


pantyhose.

Finns det någon regel för hur många svarta strumpbyxor man får ha..? XD


Jag radade upp dem i sängen när jag städade lite i mina garderober häromdagen. Jag fck det till 15 stycken men alla är unika och minst lika viktiga. ^^ Svarta strumpbyxor is the shit.

anger.

Här följer ett långt argt inlägg:
Idag har blivit en arg dag även om den inte var det från början. Gick upp klockan 08 och solen lyste in i mitt rum. Hur mysigt som helst! - Ingen arg dag ännu.
Sen mötte jag upp Emelie och gick till skolan. Vi hade introduktionslektion inför tema 1. Det gick fort och var helt okej! Efter det hade vi mellangrupp, sen lunch och sen lite grupparbete. Allt gick finfint.
Klockan 14 ungefär mötte jag Mella på torget och så gick vi till Smak och fikade. :) Det var mysigt och så råkade jag säga att hon ska få en present imorgon för hon fyller. XD Jag kan aldrig hålla tyst. Vi umgicks och så gick vi en sväng till myrorna där jag hittade lite grejer som Mella tog hem till sig. p: Jag orkade inte släpa för jag skulle iväg till tåget ju!
Klockan 15:52 kom tåget in och jag gick på. Ringde Morgan och sa att jag var på väg och lite sånt. :) Tågresan dit var perfekt. Inget tågstopp och inga förseningar. Lovely!
När jag kom dit gick jag till Skrapan för jag skulle till Lagerhaus. Sen kom Morgan dit och då pussades vi. :) - Fortfarande en bra dag.
Hittade lite saker som jag behövde. tih. Men jag var framförallt där för att köpa nya lavendel ljus. :) De luktar supergott! Har alltid såna tända i mitt rum. Mysigt och så. Sen åkte jag och Morgan hem till honom och åt toast och tittade på ett My Name is Earl avsnitt från säsong 1. :) - Ingen arg dag fooortfarande.
Klockan blev mycket så då skjutsade han mig till tåget som skulle avgå 18:35. Vi kom dit ungefär halv och tåget kom in kanske... 18:38. Jaja, jag gick på. Vi åkte på en gång och så ringde jag till syster som, hemma, skulle buda på en auktion till mig på Tradera på ett sällskapsspel som jag har velat få tag på foreeever. - Allt gick fortfarande heeelbra. Bra dag..?
MEEEEEN så ringer jag och hon meddelar att internet lagt av på alla datorer. Att det bara står "begränsad eller ingen anslutning". PERFEKT. Auktionen skulle gå ut 18:45 och klockan var ca 18:40. Jag ringde Morgan och undrade om han kunde hjälpa till men icke - han var på gymet! Så det var typ helt kört. Såklaaaaart. MIN OTUR.
Ringer upp Johanna igen och klockan är 18:44. NU funkar internet meddelar hon.
MEEEEN. Just Tradera funkar inte för då står det bara "Webbsidan kan inte visas". Hon kommer ingenvart och allt är bajs. Klockan blir 18:48 började internet fungera PRECIS som det ska igen och inget krånglar. SUPER!?!?!?! JÄVLA SKIT BREDBANDSBOLAGET.
Jag missade auktionen med fucking TRE minuter. HERREGUD. Jag är så jävla olycksdrabbad att det inte finns. För vad händer sen??
JO. Klockan blir typ 18:55 och tåget tvärstannar mitt ute i fucking ingenting utanför Kvicksund. Där står vi tills klockan blir 19:17 och då åker vi vidare.

JÄVLA BREDBANDSBOLAGET OCH JÄÄÄÄVLA SJ!
= arg dag.

Bara Svenska Hollywoodfruar kan rädda mig nu.

sunday.

Idag har vi varit på kalas hos Jonna. :) Det var massor med folk där som vanligt och väldigt skrikigt för det var mycket barn. Haha Jonna fick en massa fina saker men det blev inte av att fota så mycket överhuvudtaget. Men jag hade det väldigt trevligt iallafall. :) Bilder finns på Bilddagboken.



Nu ska jag moffa lite pizza som jag har kvar sen tidigare ikväll och sen måste jag sova. Börjar 09:30 imorgon med en introduktionslektion av Tema 1. Det verkar jobbigt.

Godnatt!

hello kitten.

     
     


the city.

Det är en otroligt seg dag idag alltså. Vaknade vid halv 11 och när klockan var 12 hade jag typ gjort allt som jag skulle göra idag. Haha så sen dess har jag inte gjor nånting alls. Jo, tittat på The City racet som går på Mtv. Helt okej underhållning. Dessutom är ju Olivia Palermo så himla snygg...

                            

Väntar på att Morgan ska komma men han är inte ens påväg än. Har inga direkta planer inför kvällen men tv4 visar Jurassic Park 22:15. Första filmen! Haha den är alltid bra.
Annars firas nog lördagen med lite god mat och så ska jag försöka övertala Morgan att spela nåt spel. Haha.

 


done.

Har pysslat med en Twilight-teckning hur länge som helst nu. Haha men har inte riktigt haft tid på sistone. Men igårkväll blev den klar. :) Vad tycks?




do it with a tommy-gun.

Idag hade jag salstenta på 5 timmar. Det var inte så kul alltså. Haha först när vi fick tentauppgiften och fick reda på temat så höll jag på att bryta ihop. XD Temat var... VINTERSPORTER! XD Herregud. Det var typ det värsta som kunde hända. Jag hatar både vintern och dess sporter. Och nu skulle jag göra ett temaarbete till barn i förskolan om det och försöka vara klämkäck och positiv till det? Jisses.
Jag bestämde mig för att iallafall ge det ett försök så jag satt från 08:30 - 13:00 och skrev den jävla tentan. p: Är inte direkt supernöjd men jag fick med alla begreppen som var centrala för utvecklingspedagogiken iallafall. Tror jag.
Det jobbigaste nu är att det säkert kommer ta minst 4 veckor innan jag får reda på om jag blev godkänd eller inte. Jag hoppas verkligen det för jag tror inte att jag pallar att göra om heeela skiten. Ja, för det måste man göra om man är underkänd. Det räcker inte med att komplettera. Nej, man får ett nytt ämne och ska skriva ett helt nytt arbete. NEJ TACK. Snälla Gud, gör så att jag blir godkänd.

Har spenderat tiden sen jag kom hem med att titta på Vbå. Tar igen lite på Youtube. Men herreguuuud vad jag är trött på fula Alex. Snälla, snäääälla kan inte denna story ta slut snart? XD Får trösta mig med att han kommer dö sen tack vare John. p:

                
                                             Skulle vilja skjuta honom med en tommy-gun. XD
                                                     Hatar hans pannrynkor och hängkinder.


Som plåster på såren för att jag är så sliten efter tentan så är jag ledig imorgon iallafall. Tur det. Är helt slut i huvudet. Men på måndag drar det igång igen... Fy fan.

Lite av helgen ska tillbringas med Morgan och så ska jag på kalas på söndagen. :D Lilla Jonna har fyllt 4 år! Ska strax slå in hennes presenter. :)


spectrum blue.

Ny. Loves it!

 

pluggdag.

Idag har jag pluggat hur mycket som helst. Det har verkligen behövts också.
Nu har jag post-it-at alla mina böcker om är till salstentan imorgon. Upptäckte dessutom att en av böckerna är feltryckt. KUL. Nej, inte alls. Det fattades liksom 3 kapitel. Helt galet. Får helt enkelt klara mig utan dem imorgon och det bara måste gå.
Men ärligt talat så känns det ganska kört. Kommer inte orka skriva klart. Haha. Tentan går ut på att lägga upp ett temaarbete kring ett ämne, som man får imorgon. Och jag tror inte jag klarar av det. :( Det verkar supersvårt, för man måste få in ämnena språk, naturvetenskap, tenik och matematik i temat. Uh. Får magont.

Sen har jag varit på Willys med mamma men också på stan där vi hittade presenter till Jonna som firar sin 4-åriga födelsedag på söndag. :) Det blev två härliga sommarklänningar från H&M. Tror nog att hon kommer tycka om dem.

Nu ska jag plugga lite till och sen sova så jag orkar med tentan på 5 timmar imorgon. XD Jisses.

tisdag.

Idag har jag varit ledig hela dagen och jag har inte pluggat ett ducgg fastän jag borde gjort det. Lyckat.
Har precis tittat på Desperate och strax börjar Cougar Town! Måndagar och tisdagar är härliga tvkvällar alltså. :)

Pappa ringde förut och sa att vi ska på middag på Bistro nästa lördag :D Alltså den 27e. Det ska bli hur kul som helst att träffa alla. Det blir ju hela Linn-famljen och så vi resten. Haha. Vi blir nog... kanske 15 stycken. XD Haha orkar inte räkna så noga. Ska fråga Morgan om han vill följa med. :) Hoppas.

Du är så viktig för mig! ♥



shoot me.




Perfekt att det är den 16e idag också.

lek + bio.

Idag började jag klockan 09:30 med dramapedagogik. Mötte upp Emelie och så gick vi till skolan. Dramapedagogik innebar lek. Vi lekte hela dagen. haha det var skönt och roligt. Dessutom tror jag att jag kan få användning av detta till tentan då vi ska lägga upp ett temaarbete med aktiviteter. :)

Slutade inte förrän klockan 16:00 så då rusade jag hem och slängde i mig lite mat. haha hade inte ätit någon lunch så det behövdes. Sen var det bara att gå ner till stan igen och träffa Mella klockan 17. Vi skulle ju gå på bio! :D Äntligen fick vi se Alice! XD Den var bra, heeeelt okej. :)


Nu fortsätter kvällen med tv, tv och tv. Har tittat klart på Familjen Annorlunda och nu är det ju
Svenska Hollywoodfruar! Efter det blir det Boston Tea Party. :)

Pepp på att vara ledig imorgon och på onsdag!
Saknar min karl. :( ♥

jacka.

Här är vårjackan som jag köpte häromdagen på H&M. Påminner lite om en parkas. Den är betydligt tunnare än vinterjackan så jag lääängtar tills jag kan använda den. :)


home alone.

Morgan åkte hem för ett bra tag sen och varken mamma eller johanna är hemma. Så jag blir alldeles ensam inatt. Men jag har ju katterna iallafall.
Idag tittade jag och Morgan på Melodifestivalen-reprisen. Det var inte så kul att Anna vann. Haha tror inte att det kommer gå bra för oss i stora Eurovision alltså. Vi får väl se. :)
Efter det gick vi ner till stan för att hitta en födelsedagspresent till Marielle. Dessutom tittade jag ut en klänning på Gina som jag nu beställt via deras hemsida för den fanns inte i min storlek och i den färg jag vill ha. Pepp! :) Och så fjantade vi oss i solglasögon... Haha. ♥





dinner last night.

Igår gick jag hem till pappa och åt middag. :) Bäbis Oscar var ju där också. Det var supermysigt och trevligt.
Åt tacos och pappa gör så god quornfärs. ^^, Kom dit vid kl 17 och åkte hem runt.. ja efter kl 21 nångång tror jag. Morgan kom dit och fikade och sen åkte vi hem till mig. :) Men jag fikade inte direkt för de åt varm brieost till efterrätt. Haha det luktade illa och såg äckligt ut så jag kunde inte ens smaka. XD Inget för mig.

Det var en trevlig middag iallafall! :) Alltid kul med Oscar.




yesterday.

Igår hände det en hel del. Var ledig och mamma slutade tidigt så vi gick ner på stan och tittade lite. Jag ville köpa converse och hon ville visa mig en jacka. ^^ Så det gjorde vi och sen gick vi in på H&M också för där hade de ju 100:- rabatt på alla jackor och kavajer och där hittade jag en jacka som jag köpte. Har fortfarande inte tagit kort på den än dock. p: Får göra der sen.
Efter det gick mamma och jag och fikade. Det hade inte vi gjort på säkert flera år. Haha men det var mysigt. Sen kom jag på att jag ville ha xider så då gick vi och köpte det också. Och lite annat. p: Sen in på Hemköp där de reade ut alla små chipspåsar. Jag tolkar det som att de ska sluta med dem och bara sälja såna där stora. :( Uh. Mår illa på det. Vill ha mina smååå påsar ju.

Klockan var mycket när vi kom hem så vi gick i stort sätt direkt vidare och tittade på lägenheten. :) Fult område, men fin lägenhet. Alltså den var heeelt okej. Typ. Tror jag. Alltid svårt att föreställa sig när det står så fula möbler överallt. Och tydligen skulle hon som bodde där nu tapetsera allt innan hon flyttade därifrån..(?) Jag litar inte på hennes smak om man säger så. haha. Men det var fler som hade varit och tittat så vi får se hur det blir. Vi får nog tacka ja, iallafall. Vi måste ju flytta så. Men jag hoppas att det dyker upp något ännu bättre under tiden. p: Haha.

Det var gårdagen det. Vi får se vad denna dag erbjuder...


yesterday.


they're mine!

Jag var tvungen... ^^,

                                                                       699:- på Eurosko.
                                           Fick faktiskt 10% rabatt med mecenat-kortet också. ^^

Hittade också en snygg jacka! Det var ju 100 kr rabatt på alla jackor och kavajer på H&M. Kanske lägger upp en bild imorgon. :)

 


friday.

Skönt med fredag. Men jag har ju visserligen varit ledig igår och idag är jag också ledig. Haha. Men men, det är nåt speciellt med ledighet på lötdagar iallafall. Borde ha pluggat men det har jag inte gjort. Alls. har bara chillat. p:
Ikväll ska jag och mamma iväg och titta på en lägenhet där ett rum är 7 kvadratmeter stort. Kan det verkligen vara så litet..? Hela lägenheten var väl nästan 80 kvadrat iallafall. Jaja. Vi får väl se hur det ser ut. :)

Har nyss gått upp och tänka gå ut i köket och göra lite gröt men det känns ovärt eftersom syster plus en massa killkompisar är där(?) Man kan ju undra varför. Varken de eller hon borde vara hemma men de gör väl som de vill. Typ.

Är suuuugen på ett par vårskor - vita converse! Pepp. Måste ha. Det kanske blir till att gå till stan en sväng sen och införskaffa ett par. Om nu bara snön kunde försvinna. För gott, tack!


you win some, loose some.

Sen förra sommaren har jag gått upp ungefär 8 kilo. Det är INTE bra. Haha och det blev ännu mer påtagligt när jag testade sommargarderoben. ALLA mina shorts är för små! De går inte att knäppa igen.
NU måste det bli ändring på det här. Vad har hänt? Jag måste helt enkelt sluta äta så mycket onyttigt. Det gjorde jag inte förut. Drack aldrig läsk och åt bara godis ibland vissa helger. Nu har jag ju kommit på att jag tycker om Cola och så äter jag godis vaaarje helg. Illa.
Usch mår illa på mig själv alltså! Haha nu blir det ändring! Ska börja hemma-träna lite lätt minst varannan dag i iallafall 15 minuter och så ska jag inte äta onyttigt på vardagarna. När all snö är borta ska jag ut och gå långpromenad i rask takt, helst varje dag! Jag är inte ute efter att bli särskilt "fit", utan vill helt enkelt komma i mina gamla shorts igen... p:

                             

H&M

Häromdagen tog jag en tur till H&M och hittade fina saker. :) Nu vill jag ha vååååår.

                
                                                Snygga och bekväma jeansleggings, 199:-

    
                               Snygg tunn oversize-tröja. Älskar allt som är gammelrosa! 149:-
                                         Köpte nya svarta leggings också. Ett måste! 79:-

myskväll.

Idag hade jag lektion om Samarbete i arbetslag. Jag fattade alldeles för mycket så det blev långtråkigt. p: Det var verkligen bara uppenbara och självklara saker som de tog upp. Herregud. Stannade tills strax före kl 14. Då fick vi en bensträckare på fem minuter. Då passade jag på att dra. Det gjorde ganska många fler också. XD Haha stackars föreläsare. Men de får skylla sig själva.

Nu på kvällen kom Morgan hit och han hade med sig pizza som vi åt till ett My Name Is Earl avsnitt. Direkt efter det var det Desperare Housewives som vi tittade på. Det var ju ett skitkul avsnitt ju! :D haha och sen Cougar Town efter det. Toppenkväll! ♥

     


big size.

Idag har jag shoppat en jääääättestor tröja. Precis min storlek. (?) Haha nej, den ska se ut så.
Men jag tycker det ser så kul ut... XD Visar bild på hur den ser ut på sen.


blueberry.

Nu har jag äntligen skrivit klart min reflektionstext till språkveckan på 1652 ord och det firar jag med en god blåbärsmuffins. :)

                  

                  

                  


they're back!

Ääääntligen drar en ny säsong av Svenska Hollywoodfruar igång. Den första säsongen var ju helt underbar och Maria blev snabbt min favorit. Så jag är superglad att hon kommer tillbaka till rutan igen! Kommer sakna Anna massor dock! Åh.. :( Men hoppas att de nya är minst lika roliga och knäppa. I denna säsong av Svenska Hollywoodfruar får vi träffa... 
Maria Montazami som vann allas våra hjärtan förra gången. Maria kommer ursprungligen från Västerås och är gift Kamran - en framgångsrik fastighetsmäklare. Love you honey!
Szanne Saperstein, från Krylbo som bor i en kopia av slottet Versaille och är tillsammans med den före detta fotbollsspelaren Chris. Haha herregud vad knasig hon verkar! Loves it.
Päivi Hacker, från Västerås, som är gift med Barry - en framgångsrik affärsman. Ännu en Västerås-brutta?
Lena Jolton, från Halmstad nyligen blivit singel och tar för sig av allt Hollywoodlivet har att erbjuda. Hon är väl inte den nya Agnes-Nicole? :S
 


Snacka om att jag kommer sitta bänkad framför tvn! :D Dessutom är det ju Boston Tea Party direkt efter. Låter som en toppenkväll! 


weekend.

Nu är det söndagskväll och ännu en helg är snart slut. Men det har hunnit hända ganska mycket iallafall. I fredags pluggade jag och skrev i stort sätt klart min reflektionstext. Har lite kvar att skriva men det tar jag imorgon. Är inte direkt nöjd med den men jag hoppas att de inte lägger så stor vikt vid den. Jaja. Sen på kvällen tittade jag Lets Dance och inte så mycket mer hände.

Igår, lördag, gick jag upp skapligt och fixade iordning mig. På eftermiddagen gick jag med Ann & bäbis Oscar till farmor. Pappa tog bilen dit. haha. 

               

               

Det var kul att träffa farmor. :) Hade inte sett henne sen i mitten av december när vi var där och lussade. Hos farmor fick vi gott fika men Oscar fick nöja sig med sina majskrokar. haha så söt!

Efter farmorbesöket så följde jag med hem till pappa, och de var ju barnvakt till Oscar denna dag. Så jag hängde där ett tag till Morgan kom dit och hämtade upp mig. För vi skulle ju gå på bio! Vi parkerade på stan och hann med att gå till Subway och köpa varsin macka. haha bättre det än en massa godis(men vi åt ju det också såklart. p:). Vi såg på Shutter Island. HEEEERREGUD vad bra den var! haha VERKLIGEN en häftig film. Går fortfarande och tänker på den alltså.

               

Dessutom är ju Leo med i den och då brukar det ju inte gå fel. haha. Men den var verkligen... en utmaning.
haha lite knepig och jag tyckte inte alls att den var förutsägbar! Men jag hade ju inte läst boken innan så. LÄTT bästa filmen detta år. Hittills. Tror fan att den kommer slå Alice i Underlandet som jag ska se nästa vecka. tih.

Sen på kvällen blev det hemmagos och mys. :) Idag har också varit en mysdag. Jag, Morgan och mamma har spelat spel och mamma vann. Såklart. Men jag slog Morgan iallafall. Haha! Det brukar inte hända.
Myshelg. ♥

               
            


prom.

Gårkvällen eller snarare natten spenderade jag hemma hos Emelie med henne och Lina. Lite spontant sådär. Haha hade nog inte orkat om det nu inte vore så att Emelie och jag bor typ 4 minuter ifrån varann. Hon bor tvärs över järntorget bara.
Så jag mötte upp Lina och så gick vi dit till 22:30 typ. Vi umgicks, pratade och tittade på film. :)
Haha skummaste filmen förresten. Den var inte direkt bra. Mest.. onödig. Haha. Höll på att somna där mot slutet, var så himla trött. Gick hem strax före ett.
Mamma var fortfarande uppe. Aw, lilla mamma ville inte sova förrän jag var hemma. ♥ Och så var det ju lite för att hon ville att jag skulle spela in Miami Vice åt henne. Haha det går tydligen varje vardagsnatt på 6:an. Jag kirrade inspelningen och sen somnade jag. Typ på en gång. Skönt.


Filmen vi såg.


sommar.

Jag har sommarshoppat en massa. Haha alltså herregud vad jag är trött på vintern nu. ÅÅååh. Köpte en svart tunn klänning från Vila och en ny bikiniöverdel från H&M! Var bara tvungen att ha en sådan modell utan en massa band. :)

Svart sval klänning. 299:-



Snygg bikini som är perfekt att sola i.
Bara att knyta en rosett fram av banden. :)



today.

Idag är jag ledig och borde börja skriva min reflektionstext till språkveckan. Ska ta tag i det sen.
Just nu tittar jag på Våra Bästa År, PÅ TV! Haha det var säkert ett halvår sen, minst, som jag har kunnat göra det. Har alltid legat efter och därför tittat på det på Youtube. De lägger ju upp hela avsnitt där. Men NU, nu är jag ikapp! Haha. Så nu kan jag äntligen titta på det på riktigt. :) Ganska kul. Men imorgon är det skola så då hamnar jag efter igen.

Senare idag på eftermiddagen ska jag, mamma och syster iväg och titta på en lägenhet. Jag vill verkligen inte flytta men vi har inte råd att bo såhär som vi gör nu. :( Alldeles för dyrt med 129 kvadrat. Men jag älskar den här lägenheten. Fan. :( Nu ska vi titta på en i Ho Chi Minh- valley. Haha som jag kallar det. Tror jag fått det från Morgan?
Det är INNE i Nyfors om man säger så. Den stökiga delen med hemska snorgröna/mingröna balkonger. Fult men billigt. En trea på ca 80 kvadrat. Vi får väl se hur den är. Vi har ju inget mer val än att titta. Men vi ska ändå inte flytta förrän till kanske juni. Så himla tråkigt att flytta dit DÅ. Uh. Älskar den här balkongen ju. Haha vill inte ha en snorgrön/mintgrön. De är verkligen hemska! ): Jaja.
Tänkte hitta en karta på eniro för att visa var det är men jag har inte adressen och mamma svarar inte på smset där jag frågade. Haha så jag kanske uppdaterar med der sen. :)


Nu bor vi vid den lila pricken.
Lägenheten vi ska titta på är vid den fula mintgröna. XD


invite.

Väldigt länge och många gånger har jag klickat mig till swetv och önskat att jag varit medlem. Men deras registrering är aldrig öppen utan man måste ansöka om en invite, eller bli inbjuden av en medlem. Det har verkat ganska kört. Så jag har aldrig brytt mig utan gått vidare istället. Men så ansökte jag om en invite häromdagen och redan idag så fick jag en! :D Nu är jag stolt medlem. Haha! Det kanske var så att min anledning till mina ansökan var väldigt bra, eller så släpper de in alla. Haha jag är nöjd iallafall. Go swetv!


cougar.

Idag hade jag typ den sämsta lektionen hittills. Nästan. Alltså, jag kunde lika gärna ha stannat hemma! Lärde mig ingenting nytt, satt bara och läste för mig själv i boken medan läraren stod där framme och snackade en massa bullshit. Hahah, men jag kände verkligen inte alls att jag skulle ha nytta av nåt han sa till tentan eller i mitt framtida yrke. Helt värdelöst!

Imorgon är det heeeldag i Västerås. Toppen. Haha inte riktigt. Det enda positiva är väl att jag får träffa min Morgan. :) Och så ska vi titta på Desperate och Cougar town. Båda har säsongspremiär! :D Men vi har inte riktigt bestämt om vi ska titta hos mig eller hos honom. Haha vi får se hur det blir med den saken. Eftersom det går så dåligt med tåg för min del om jag stannar hos honom så lutar det åt att vi ska vara här hemma. :)

Nu ska jag titta på ett specialavsnitt av Survivor och sen sova!


Pepp! Jag kommer titta.


RSS 2.0