by your side.

 
Förra helgen var jag och mamma på vår tour i Katrinehom. Vi brukar ju ta en vid mors dag och så en till första advent. Då åker vi till mammas farmor och farfars grav och sen till mormors minneslund. Det är en fin tradition och lite mysig också. För efterår brukar vi åka till Dufweholms Herrgård och värma oss. Äta lite gott och dricka deras goda te.
Jag hann dessutom med lite geocachande, haha. Man måste ju passa på när man kommer till nåt nytt ställe. Tror vi tog 5 stycken iallafall innan vi for hemåt igen.

reminiscing other times of life.

#1 Fajitas.
#2 Candace.
#3 Focaccia på Waynes.
#4 Fotboll.
#5 Fika på Cafe Tingsgården.
#6 Tepaus under praktiken.
#7 VD.
#8 Spejsiga naglar.
#9 Nya leggings.

lantern.

Sista dagen på min allra sista praktik så fick jag den här fina lyktan med ljus och kort från alla underbaringar från hemvisten. Jag blev rörd till tårar! Så fint. Åh gud vad jag saknar dem. Saknar att leka, prata och skratta med dem. Fina fina människor.
Snart är jag färdigutbildad lärare och då hoppas jag att varje dag blir som dagarna på praktiken.

heading for the city lights.

#1 Bullar i ugnen. 
#2 Bullar färdiga.
#3 Drink.
#4 Lunch på Waynes.
#5 Boo.
#6 Uppifrån.
#7 Te i personalrummet.
#8 Födelsedagsfika.
#9 Godis och chips till fotbollen.

geocaching.

Nu har det hänt en grej. Jag har börjat med geocaching! Haha, shit vad roligt det är. Allra roligast är det förstås när man hittar det man söker. Geocaching kommer från USA är en modern och världsomspännande variant av skattjakt utomhus. Jag som precis börjat kör fortafarande med introduktionsappen till iPhone som är gratis. Funkar hur bra som helst! Registrerade mig också på hemsidan och där kan söka efter cacher samt logga de som man faktiskt har hittat. På kartan ovanför ser man cacher i centrala Eskilstuna. Alla som förvandlats till glada smileys har jag hittat och loggat! Superkul. 
Någon mer som geocachar? Eller är ni alla mugglare? tihi.

tfnc.

asos.com
 
Den här fina beställde jag för ungefär 2 veckor sedan och sen vips! Igår kom den. Hade inte beställt från Asos förut men det var ju helt okej. Märket på klänningen är TFNC och jag köpte den medan det var nedsatt pris. Fri frakt var det också. Är nöjd!
Satt bra gjorde den också. Röd och fin som den är så sparas den självfallet till jul. Det gäller att vara ute i god tid, haha.

remind me of how I used to feel.

#1 En god kopp te.
#2 Filmmys.
#3 Teddy på utflykt för fotografering.
#4 Nyklippt.
#5 Kantareller.
#6 Middag på Grappa.
#7 Räksmörgås.
#8 Hälsade på Filip & Fredrik-marsvinen.
#9 Tårtkalas i Örebro.

ghost.

 
I fredags så var jag, mamma och johanna i Örebro hos min moster. Vi åt sån god mat - kreolska räkor. Mums! Till efterrätt fick vi vit chokladmousse. Herregud så gott! Bortåt midnatt gick vi till Örebro slott för då var det dags för spökvandring. Vi fick lyssna till två kvinnor som guidade oss runt i slottet. Vi var både högst upp på den mörka vinden samt längst ner i fängelsehålan. Riktigt kul var det! Men inte så läskigt tyvärr...

I'm not asking for a storm.

 
Förra helgen var det kalasdags igen. Pappas fru, Ann, fyllde år. Det var firande hos dem med mat, dryck och fika. Blåbärspaj, min favorit. Det var kul att träffa alla igen, speciellt storasyster med barn. Det var en sån kul kväll!

don't you remember?

#1 Ready for take off.
#2 Lunch i solen.
#3 Min och Morgans strand.
#4 Jag.
#5 Varma grader.
#6 Klarblå himmel.
#7 Natt i Spanien.
#8 Bad och sol på ett nytt ställe.
#9 Hemma i Sverige igen vid Chop Chop drive through.

RSS 2.0