travel in time.Förra helgen var vi över till Pappa & Ann på tacomiddag. Alla andra var också där, Elin & Erik + Oscar och Amanda och Ida + Petter. Den här helgen har och kommer inte bjuda på så mycket. Morgan är supersjuk så jag är ensam och tittar mest på serier. Igår, fredag, jobbade jag. Andra gången, och det gick bra. Så igårkväll var jag supertrött. Och det känns idag med. Seghelg får det bli.

charmed, i'm sure.

                     

Under de senaste veckorna har jag toktittat på Förhäxad. Tänkte ta mig igenom de sista säsongerna en gång för alla, haha. Gillade som sagt serien bäst när Prue var med.
Nu är jag på säsong 5. Det börjar bli lite tröttsamt det här med Cole. Ja, men att han aldrig dör. I senaste avsnittet "Centennial Charmed" så utplånade de honom i och för sig, så jag ska snart sätta i nästa disc i DVDn och se om han återuppstått igen eller inte. Haha. Någon mer som tycker denna serie är rätt mysig?

Idag har jag också haft en salstenta inom Matematik. Det gick nog ganska så bra, är rätt nöjd. På torsdag har jag nästa saltenta så jag har suttit och pluggat till den hela dagen. Och tittat på Förhäxad samtidigt förstås. Jag är rätt bra på multitasking.

spanien 15-20 mars.


Pappa tog med sig mig och min syster till Spanien. Vi flög från Skavsta.


Framme i lägenheten i Spanien skålade vi med sangria i solen.


Pappa och jag efter första kvällens restaurangbesök.


Nästa morgon åkte vi ner till havet.
På kvällen sen lagade vi mat hemma. Det blev lax i ugnen, pressad potatis och skirat smör.
Nästa dag var vi på årsmöte på hotellet vid stranden och efter det åt vi pizza till lunch.
Redo för kvällens restaurangbesök.


God indisk mat.Nästa morgon var temperaturen ute hög även i skuggan.


Vi åkte och tittade på citron- och apelsinfälten.
Lunch på uteplatsen.
Skål! Sista kvällen i Spanien.


På morgonen för vår avfärd så regnade det praktiskt nog.


Mot Sverige igen.

kalas för Jonna.

Igår var vi på kalas hos Jonna som har fyllt 6 år! Hon fyllde 16 mars men då var ju vi bortresta. Mamma, jag och syster tog med farmor och åkte dit igårkväll istället. Av oss fick hon en söt luvtröja med en kanin på som hon älskade, samt en häftapparat som hon hade önskat sig till sitt lilla kontor. Haha. Vi fick blåbärspaj och kakor. Mums.

sliding into home.


Nu är jag hemkommen från underbara Spanien för den här gången.
Ikväll har jag bara varit tråkig och jättetrött. Har förberett mig inför morgondagens uppgifter. Jag ska åka till förskolan där jag har min praktik för en fältstudieuppgift. Vi får se hur spännande det blir. Haha. Ämnet är språkutveckling...

i'm taking off.


oh come along with me.


Cardigan - Bikbok / Top & Skirt - H&M / Boots - Din Sko

Idag hade jag mattelektion i skolan så det var bara att pallra sig dit. Förstod väl en del men det är rätt rörigt alltså. Jobbig kurs. Passade på att lämna in min tenta också. Inlämningsdatumet är 22 mars men jag blev klar redan i fredags. Ibland är jag bra.

call 911 now.
Fortfarande förkyld. Ligger i sängen och tittar på Förhäxad. Fick ju hela boxen när jag fyllde år så jag har lite att göra. Men jag vill bli frisk! Nu! Tack.

lightning.


T-shirt - Cubus

Köpte denna i somras men har inte använt den förrän nu. Brukar aldrig köpa tröjor med tryck på men denna var rätt ball tyckte jag.


far and away.

                       

Jag har ju gått och blivit sjuk. Därför får jag fördriva tiden med serier och film. Rätt underbart om man bortser från sjuk-delen av det hela. Iallafall, idag tittade jag på en av mina absoluta favoritfilmer ännu en gång. Filmen heter Far and Away(Svensk titel: Drömmarnas Horisont), med Tom Cruise och Nicole Kidman. Tror att den är från tidigt nittiotal då de båda var lite yngre om man säger så. Filmen handlar om fattiga Joseph och rika Shannon i Irland som båda har en gemensam dröm - att äga egen mark i Amerika.
Den är helt jäkla underbar. Se den!

just came to say hello.


Top - Gina Tricot / Cardigan & Shorts - H&M

Åh nej. Jag håller på att bli förkyld. Eller jag är nog redan det. Käkar exberitox, har tagit nässpray, dricker te, vatten med citron, vitlök i öronen(mysko, jag vet) och oleum basileum på huvudkudden. Vad mer kan man göra? Haha.

dot dot dot.


Topp - H&M - 149:-

Visst är prickigt rätt sött? Kändes vårigt och uppiggande. Kan behövas.

how the time flies.


Bilder från i fredags då vi var på middag hos Pappa & Ann. Det är skönt med fredagar för då vet man att en hel helg väntar en. Men idag är det återigen måndag och imorgon tisdag.

cheers to the freakin' weekend.
Okej, helgen bjöd inte på någon Jameson. Men vi har haft det riktigt bra ändå. Mysigt. I lördagskväll tittade vi på Mello och skrattade en del. Åt god middag som vi hade tillagat. Och chips hade vi också köpt dagen till ära. Idag sov vi länge. Som man ska på söndagar. Efter lunchtid gick vi på stan en sväng och hamnade till slut på Waynes där vi åt bagels. Jag frågade Morgan om han kom ihåg att Sandy Cohen i tv-serien OC älskade bagels, men det mindes han inte.
Myshelg.

hide.


Älskade gosekatt sover såhär.

Pappa & Ann har varit i Thailand för typ sjuttioelfte gången men de kom hem till Sverige igen i tisdags. Så nu ikväll ska jag och syster gå över dit och äta lite mat och catcha upp. Se hur bruna de blivit. Haha. Får se om Elin + Erik och barnen är där också. Något hemskt hände ju dem i onsdag - de hade inbrott i sin villa! Tjuvarna tog det mesta som jag förstod det. Usch, så himla hemskt. Det finns så fula människor i världen.


club goa.

                            

Alla som inte har sett Club Goa har missat något alltså! Haha. Det sändes på tv3 för många år sen, närmare bestämt 2005. Dokusåpan handlade om hur ett gäng dokusåpastjärnor skulle driva en restaurangrörelse nere i Goa i Inden. Mycket underhållande! Har precis tittat igenom hela serien ännu en gång. Någon som följde det då 2005, precis som jag?

RSS 2.0