milano.




Kör just nu på ett rätt nyinköpt lila nagellack. Så snyggt nu i sommar tycker jag! Det heter Milano och kommer från Mavala. Finns på tex Kicks.

standing on the shoreline.



Igår var det söndag. Jag och mamma åkte iväg tidigt, kl 11. Vi åkte till Katrineholm. Först till mammas farmor och farfars grav där vi planterade fint. Sen till mormors minneslund där vi satte blommor. Vi hade stannat och plockar på vägen. Liljekonvaljer och så en gul och lila bukett. Det blev fint.
Efter allt fint åkte vi till Djulö och lunchade. Åt en jättegod macka och sen fikade jag en chokladboll till dessert. Så mysigt och gott. Jag älskar min mor. ♥ 

shine on.



Ny bikini från H&M. Gult är inte fult, gult är kul-t! Och snyggt. Den ska jag skina i.

the fast lane.

Idag har jag hunnit vara ledig, åka till Västerås, solmysa i en park, varit på ikea och åkt hem och ätt köpepizza. Det är mycket nu. Eftersom att det var så himla fint väder idag så kunde jag verkligen inte sitta inne och plugga som det var tänkt. Så jag tog ledigt, skjuter upp det till en regnig dag. Man ska njuta av solen.


da da dam.

Nu är det mycket. Helgerna går jättefort och dagarna både och. Fort när man har bråttom och sakta när man sitter på trista föreläsningar. Det blir tentaskrivande nu ett tag framöver. Men först ska jag gå på stan. Först kul, sen det tråkiga. Haha.


everywhere.

  

Igår var jag i Västerås för jag hade lektion. Denna delkurs handlar om genus och jag tycker att det är ett jobbigt ämne. haha, kan sitta och bli jättearg på lektionerna av alla orättvisor som finns. Ja jisses. Det blev iallafall ganska fint väder sen på dagen. Skönt. Vill inte ha mer regn nu.

yellow.



Kör på gult nagellack ett tag. Det är så kul med nagellack tycker jag! Man kan variera sig så mycket på ett så enkelt sätt. Men man ska inte ha superlånga naglar när man leker med färg såhär tycker jag. Ne. Det kan bli lite tacky tycker jag. haha. Jag kör på lite lagom långa sådär.

fringes.




För ett tag sedan köpte jag dessa skor från H&M! De är snygga, mjuka och sköna. Mina första fransskor! Snyggt nu i sommar tror jag.

americano.




Gjorde mig ett par egna shorts med inspiration av amerikat. Det är kul att vara kreativ ibland!

lay your head on my pillow.

Idag är den min namnsdag, Sofiadagen. Morgan kom hit och gav mig en sån fin lila kudde. Den ser ut som en stor blombukett ungefär. Aw. Imorgon ska jag bädda supernoga och den nya kudden ska få vara med.


no more aching troubles

Herregud. I fredagsnatt blev jag magsjuk eller nåt i den stilen. Vaknade vid 04 och sen vare bara kört. Fy tusan. Så dåligt har jag inte mått på väldigt väldigt länge. Jag måste fått nån bacill i mig alltså. Jag var dessutom i Västerås hos Morgan när allt detta hände och morgonen därpå, alltså igår, skulle han och hans kompis iväg vid 08 och spela innebandy. Så jag lyckades få mamma att hämta mig kring 12:30. Fy tusan. Sen vilade jag bara hela igår. Mådde riktigt illa. Ingen apitit, ingenting. Orkade knappt titta på Eurovision. Sov lite mellan bidragen. Tjoffade i mig en ibumetin strax innan sista bidraget och sen var jag okej tills röstningen avslöjades. Tur det, för hej vad bra det gick för Sverige! Kul! Natten till idag har jag lyckats sova mig igenom. Så skönt. Och nu imorse åt jag en skål yoghurt. Skönt.

Saknar min karl. Tur att han är påväg hit. ♥


give me.

Ååååh. Jag bara älskar denna gula bikini från H&M. Men självklart är den helt omöjlig att få tag på. På de 2 H&M-affärerna här i stan är den helt slut, och på Shop Online finns bara nederdelen. Åh. Ge mig! Tack.


new in.




Nytt halsband från Bikbok. Me like!

nostalgia.

Någon mer som älskade tvprogrammet Jakten på Ökenguldet? Haha jag tittade jääämt när jag var liten. Det visades på tv3 1999. Så det var ett jäkla tag sen alltså. Länge har jag velat få tag på några avsnitt och det var ganska nyligen som jag lyckades. Ett avsnitt dök upp till slut så nu håller jag på och tittar. Haha, det är rätt kasst nu i efterhand. Men då var det guld värt. 

Ett smakprov från youtube:
       
                             


hugs.

Inatt, eller snarare imorse, så drömde jag såna mardrömmar om min stackrs katta! Åh, lille plutte! Usch de var riktigt blodiga alltså. Jag var så rädd när jag vaknade. Jag for upp och letade upp henne. Hittade henne i mamma säng under täcket. haha. Åh, som tur var så var hon intakt! Haha. Nej fy för mardrömmar alltså. Och om mitt lilla djur. Åh. Nu gosar vi vidare.

      
       Min lilla tiger. Hon är alltid på helspänn! Titta ögonen bara. Haha. ♥


sunshine on my mind.

Idag är det en underbar ledig måndag. Och det är sol! Det är så jäkla skönt. Och jag är ledig. Kanon. Hörde av mig till Elin igår i hopp om att hon inte skulle jobba idag. Och det skulle hon inte! Så idag blir det en heldag i rothoffsparken. Sol och solning. Haha. Kanske köper vi med oss tom och jerry kex. Haha.


let's go for a ride.

Idag har jag cyklat. Ja jisses så jag har cyklat! Morgan med. Vi hojade runt hela stan ungefär. Ne, men nästan. Det började med att jag ville se efter var den nya förskolan som öppnar till hösten skulle ligga. Ja, eftersom jag nog ska ha praktik där i höst. Så vi cykla till Berga. Och sen från Berga till Tuna Park där jag köpte parfym och skor. Sen vidare till Slagsta för vi ville ha glass. Haha. Då var jag rätt slut. Och så fick jag riktigt ont i rumpan. Haha, jäkla sadel. Sen hojade vi hem igen. Vilken underbar cykeldag!





elephant.



Elefanthalsband - Bikbok.

girl in window.



Idag är det sol och skönt ute. Jag vaknade 9 så jag har hunnit göra massor idag. Vet inte än vad kvällen bjuder på! Tills dess ska jag pyssla lite i rummet, städa och dona och fundera. Rummet är i ständig förändring känns det som, jag blir aldrig klar. Det gör inget.


igår valborg.

Igår blev det en riktigt mysig Vaborg. Helt perfekt. Jag fixade middag här hemma till mig och Morgan. Nästa gång är det hans tur. Haha. Vi åt så mycket gott! Haha ja jag tyckte faktiskt att jag hade lyckats riktigt bra. Vi blev mätta och belåtna. Sen bilade vi iväg till Syndbyholm och tittade på majbrasan och fyrverkeriet. Men så kallt det var igårkväll! Trots att jag hade 3 tröjor och en jacka. Jaja. Morgan värmde bra han med. Sen gick vi ner till vattnet och det var så fint! Himlen var underbar och min karl var underbar. Åh. Haha vi hade rätt kul där. Sen bilade vi hem igen och då bjöd jag på efterrätt. Efter det drack vi drinkar! Skål.

        

Fler bilder här.


RSS 2.0