it's so hard to be anything at all.

#1 Boo.
#2 Frukost.
#3 Blåsippor.
#4 Lunch på Marys.
#5 Puss på Valborg.
#6 Vardag.
#7 Rast på jobbet.
#8 Fika på Marys.
#9 Jag & Ida efter en vinkväll.

mothers day.

 
På Mors dag åkte jag och mamma till Katrineholm som vanligt på vår kyrkogårdstour. Först mammas farmors grav sen mormors minneslund. Innan allt detta hade vi ju dock stannat på vägen för att plocka liljekonvaljer på vårt vanliga ställe. Otroligt kul att de hade blommat ut! Så vackra.
Efter besöket vid minneslunden åkte vi till Djulö och åt räksmörgåsar samt chokladtårta. Gott!

open stage night.

                 
 
För ett par veckor sedan var jag och några från jobbet på Josefs för att se Elsa sjunga på Open Stage Night. Vilken kul kväll det var! Och billigt vin, haha.

how many times.

                           
 
Så var Eurovision över för den här gången! Hejade på Danmark hela tiden så det känns riktigt bra att de kammade hem segern. Emmelies låt var överlägset bäst tycker jag men det är väl för att jag gillar hela stilen. Färgerna, tonerna, flöjten.. ja allt! Så fint och mäktigt. En vinnarlåt. Sen har jag hört nåt om att hon själv inte är något vidare vad gäller personlighet. Men skitsamma. How many times can we win and loose.. na na na. Skitbra!

isn't it crazy.

 
#1 Drink på Grappa.
#2 Rosor från Morgan.
#3 Lille katt.
#4 Vitsippor.
#5 Morgonstund.
#6 Äggsmörgås.
#7 Rosa rosor.
#8 Majbrasa.
#9 Fyrverkerier vid Sundbyholm på Valborgsmässoafton.

watching the sun go down.

 
I helgen fick vi bevittna en vacker solnedgång i jakt på en cache. Mys. ♥

nine.

#1 En febrig dag.
#2 Sicko.
#3 Tussilago.
#4 8 år tillsammans.
#5 Röda rosor.
#6 Jonna, Karin & jag hos farmor.
#7 Kalas för farmor.
#8 Trött.
#9 Godaste.

tunafors fabriker.

                    
 
Idag var jag och mamma på visning. Inte vilken visning som helst utan vid Tunafors fabriker. Dessa byggnader har alltså stått tomma sedan nittiotalet. Det var visning för allmänheten mellan kl 17-18 och vi snabbade oss på för att hinna runt överallt. Vilken yta! Så stort! Allt ska fixas iordning nu och bli lägenheter. Det var kul att se allt! Det låg massor med glas överallt och en del tomburkar och bråte. Så just nu var det rätt svårt att föreställa sig dessa framtida lägenheter. Häftigt var det i alla fall!

travel the world.

Sjal "Columbus off white" - Acne - 1495:-
 
Vill ha. Nu med detsamma! Himla fint med kartmotiv.

weekends.

 
Om helgerna nu för tiden så försöker jag hinna med så mycket caching som möjligt! Det har ju varit lite svårt under vintern, eller så länge som snön legat kvar. Men nu så! Nu har vi hittat flera stycken gömmor på bara några veckor och det är jättekul! Något mer som är kul är att vi passerat Marys Cafe för lunch och fika ett par gånger också, inte helt fel det heller. Gott! Nu senast delade vi på en kladdkaka - dör!

back to black.

 
 
  
 
 
 
 
Top - Estradeur / Nelly.com - 299:-
 
Handlade det här snygga linnet härom veckan. Det har varit slutsålt länge men nu haffade jag ett, haha. Enkelt, svart, snyggt. Nu fattas bara en solbränna.

valborg.

 
Valborg firades hemma med lite god mat och sedan en tur ut till Sundbyholm. Där myste vi framför majelden, gick ner till vattnet och såg solnedgången, och sist av allt fyrverkeriet. Efter det skyndade vi oss hem, vi var rätt frusna. Vi hann med att proppa i oss lite efterrätt hemma och sen somnade vi båda, vi hade ju trots allt jobbat haha. Valborg brukar vara varmare men i år var det rätt kyligt alltså måste jag säga. Lite synd, men det var en mysig kväll i alla fall.

take me to the finish line.

#1 Påskrosett på Boo.
#2 Cruising i stan.
#3 Spelkväll hos Johan & Elin.
#4 Trött jobbdag.
#5 Påskfina.
#6 Slagstaglass.
#7 Påväg till jobb.
#8 Varm choklad.
#9 Chop chop till middag framför Survivor.

RSS 2.0