spanien - del 1


Vi var på Skavsta flygplats vid 18-tiden. Nu flyger vi!


Framme i Alicante så hämtade vi ut vår hyrbil. Morgan blev glad när han såg att det var en Polo. Vi åkte direkt till lägenheten i Los Dolses för att sova. Klockan var ju efter midnatt!


Morgonen därpå hoppade vi i poolen på en gång efter frukost. Så skönt! Och thank God for självutlösaren på kameran. Haha!


Så skönt att få gå barbent igen! Älskar värmen.


Den kvällen åkte vi ner till stranden i La Zenia för att äta middag.


Det blev pizza för oss båda - det enda som vi kunde förstå på menyn! Haha. Spanska är helt obegripligt för mig alltså.


Vi åt frukost på vårat vanliga ställe varje morgon. De hade engelsk personal så det gick superbra! Haha.


Vi tog bilen och åkte in till Torreviejas hamn. Sen gick vi utmed den 1,3 km långa piren. I säkert 35 graders värme! Puh. Fick en osnygg linne-bränna. Haha!


Morgan gick allra längst ut och jag var så rädd att han skulle trilla! iiih.


Smaskar melon på baksidan av lägenheten. En sån mysig uteplats! Och så gott och fräscht med melon. Mums.


Dags att dra till poolen igen. Dagarna var så varma!


Jag vid poolområdet sent på eftermiddagen.


På kvällen åkte vi till köpcentret Los Habaneros för att titta runt och shoppa lite. Jag trodde dock att det skulle vara mycket större än vad det var. Det var tre våningar, men iallafall. Köpte en tröja på Pull & Bear.


Vi bestämde oss för att äta middag på en italiensk restaurang för de hade menyer på engelska. Haha!


Det var en sån vacker solnedgång den kvällen. Mys!

there's always tomorrow.



Idag skulle jag egentligen vara ledig, men eftersom att jag missade lektionen i måndags så tog jag igen den idag. Och det visade sig bli en riktigt kul lektion! Vi skapade egna filmer på konstmuseet. Så himla kul! Vi gjorde en film om ett blåbär och ett lingon som blev kära. Och de gifte sig på slutet. Synd bara att vi inte riktigt hann redigera klart den. Allt ljud blev inte klart. Men men. Jag tyckte allt att vi var duktiga. Ska försöka få tag på filmfilen senare.
Imorgon är jag ledig igen och då ska jag fortsätta ta igen alla serier som jag missat under tiden jag var i Spanien. Inte så dumt.

I just wanna live.


         


I somras köpte pappa en lägenhet i Spanien och för inte så längesen bokade vi, jag och Morgan, in resan. Så nu har vi varit på en liten minisemester och den var välbehövd!
Bilder kommer.

another night.






Här är några bilder från den försenade kräftskivan som jag ordnade. Eller ja, vi hade räkor istället för kräftor. Jag hade gjort en sås att doppa räkorna i som var jättegod, och så såklart en västerbottenpaj med kantareller. Så gott!
Måste ordna en kräftskiva nästa år också. Med räkor.

in a box to you.



Goskisse och jag en regnig dag. Idag började väldigt regnig. I Västerås med upprop för nya kursen Estetiska lärprocesser. Den verkar verkligen jättekul! Och nu är det sol ute. En bra dag.

sheen.




Linne 'Acne sheen ss11' - acnestudios.com


top coat.




Överlack - Dior - 205:-

Det här är det absolut bästa överlacket. Ever. Jag har sagt det förut och jag säger det igen; can't live without it! Jag älskar billiga lack från Depend och H&M men de torkar ju aaaldrig. Så då är det bara att ta på överlacket och sen torkar allt på ca 7 sekunder. Sjukt bra. Loves it.

carry your weight.




Idag hade jag på mig mina supermysiga nya tröja. Den är så grå och skön. Köpt på Bik Bok häromdagen. Vilket bra köp! Eftersom jag är så lång brukar jag ha svårt för att hitta tillräckligt långa tröjor. De flesta är för korta och då kan jag ju inte ha mina strumpisar till. Men denna var lång och bra. Och skön.

Jag hade föreläsning idag. Om mångkulturella lärandemiljöer och värdegrunden. Det var tråkigt. Men jag stannade bara en timme för jag skulle följa med Elin till sjukhuset halv 11. Som moraliskt stöd ungefär. Det gick bra och efteråt lunchade vi på Waynes och Elins kille Johan joinade oss. Det var gott och kul.
Sen gick jag hem och somnade. Så höstig dag idag ju. Regn och rusk. Och storm.

måndag.




Måndagen började med en rejäl sovmorgon och när jag vaknade så regnade det ute. Usch. Min lektion för dagen började inte förrän kl 13:15. Och tills då hann solen komma fram. Men jag ville ändå vara höstregnsvart idag. Sådetså.

funhouse.



Igårkväll åkte jag ut till Amanda på kräftskiva. Det bjöds på så mycket gott och det var så mycket trevligt folk så! Jag hade en toppenlördag i min snygga hatt. 
Men det var inte helt tokigt att få krypa ner i sängen hemma sen med min sötaste. Och jag har kommit på att nu vill jag också ordna kräftskiva. Morgan tycker att jag är konstig som vill det nu. Men jag vill! En försenad sådan.


footwear.




Skor - Skopunkten - 299:-

Köpte nya skor häromdagen. De är så hima sköna! Enkla men ändå toksnygga. Och när priset var så lågt så var jag tvungen att slå till.

lined up.


ragged wood.







Japp, idag har jag varit i skogen. Mamma skulle åka så då ville jag följa med. Tog med mig Morgan också men han protesterade något till en början. Hans första intresse på vår skogstur blev därför blåbärsplockning. Men sen så! Vi hittade massvis med svamp och då lärde jag honom hur man plockade dem och hur de skulle se ut. Så då övergav han blåbären och plockade svamp med mig istället. Så mysigt så! Skogen är härlig ibland.

lax med timjan och citron.


 

let's go surfing.

          

En video från Kolmården som jag filmade. Haha, gillar hur alla goes "woooa" när hajen kommer nära oss. Haha! Rekommenderar starkt alla att åka till Kolmården alltså. Nu på en gång. Sommaren är inte över än!

RSS 2.0