kom med mig.





I lördags var det kalasdags igen. Ann fyllde år. Jag var hur sjuk som helst och kunde knappt prata. Min röst svek mig flera gånger men jag hade det trevligt ändå. Det bjöds på sangria och paella. Och paj. Det fanns goda ostmackor också. Mums. Alla var där som vanligt.
Och så gick vi Bus eller godis med Karin och Jonna. Karin var katt och Jonna var fladdermus. Vi fick ihop lite godis iallafall.
Av mig fick Ann skorpor som jag bakat. Det börjar bli min specialité. Det där med skorpor. Nästan. Bra ge bort-present iallafall.

all dolled up.



Ikväll. Nya byxorna på!


versace.



Det är inte långt kvar nu. Men jag vet faktiskt inte om jag är så sugen. Visst, allt ser fab ut men jag tror inte att det skulle passa mig. För det första använder jag aldrig guld. Aldrig. Och allt är ju guld. Nästan iallafall. Väldigt glamouröst och tjusigt, men inte på mig. Kanske köper en scarf. De var rätt snygga. Men annars, nja. Vi får väl se vad som blir över.

august and everything after.





Igår var det lördag och då hade jag bokat in en myshöstkväll hos Elin. Vi lagade mat, filéer och potatisgratäng. Vi fixade sallad och jag köpte med godis i massor och chips såklart. Den kvällen var verkligen välbehövd. Det är så skönt att ha en vän som man kan prata om allt med och att kunna prata i timmar och bara vara. ♥
Här är en annan av våra kvällar, sommaren 2009.

metal.

                
Halsband - H&M - 99:-

Var inte det här halsbandet jäkligt snyggt? Det tycker jag. Så snyggt i all sin enkelhet. Påminner lite om virad ståltråd. Jag beställde det direkt från H&M Shop Online. Hoppas att det är lika snyggt i verkligheten.

would you like a drink from the doppelganger's neck?

             

I fredags kunde vi alla titta på avsnitt 5 av Vampire Diaries. Men jag tittade idag. Och herregud vad bra det var! Det är full fart hela tiden och det händer alltid en massa spännande saker. Och Klaus är så jäkla cool.
Jag vet att jag har tipsat om VD förut men jag gör det igen. För fy tusan vad bra det är! Absolut en av mina favoritserier just nu.

fill my heart with song and let me sing forevermore.

 
 

melon rush.




Häromdagen köpte jag melon när jag var på affären. Den mer orangea heter Cantaloupe och den ljust gröna är Galia. Så gott! Det brukar jag smaska på framför tvn. Mums. Nästan lika gott som choklad.

dexter big top.




Tröja 'Dexter Big top' - Vila - 199:-

En sån underbart fin färg. Materialet är mjukt och skönt, inte ett dugg stickigt. Och priset! Hallå, man kan ju inte ens tveka. Det blev ett köp direkt.

my secret.

  

Idag är jag nervös.
Fortfarande sjuk. Dumma förkylning. Min näsa växlar mellan att vara helt täppt till rinnig fontän. Och huvudet dunkar trots alvedon. Åh. Klarar inte ens av att plugga dessa dar. Och snart är det tentadags. Läskigt.

american chocolate banana pancakes.



Idag lyxade jag till det med amerikanska pannkakor med banan och choklad - till frukost! Vaknade upp snuvig och dann så jag kände att jag behövde något gott.

cars.

      
      
      

Morgan kom till mig igår och jag hade köpt biobiljetter till oss. Vi hade pratat om att gå och se Bilar 2 på premiären redan men vi ville inte se den i 3D. Så vi har fått vänta och vänta på att den skulle komma ut som vanlig digital. Nu så. Det var vi och kanske 8 andra i en mysig salong med 50 platser. Perfekt! Filmen var rolig och Morgan tyckte till och med att den var spännande. Haha.
Jag kan nog inte välja vilken av 1an och 2an som var bäst. De passar bra ihop. Gå och se!

take me back to.





Nu när man känner att hösten är påväg vill jag tillbaka till Spanien. Vill ha lite mer sol och lite mer värme. Lite längre. Lite till. Det känns som om snön kommer vilken dag som helst nu ju. Det skulle inte förvåna mig. För min del kan den gärna få vänta med att komma. Iallafall tills December månad.

saffransskorpor.




Jag gav bort dessa saffransskorpor till pappa i present när han fyllde år. Förra året fick han skorpor med kardemumma, så jag ville prova något nytt i år. Dessa var lite mer svårbakade för det var hel mandel i. Men jag provsmakade och de var supergoda! Tror han blev glad.

let's celebrate some more.






Den 4 oktober fyllde pappa 56 år. Tiden går fort. Jag kommer ihåg när han hade 50-års kalas på Djurgårn. Men iallafall. De bjöd på svampsoppa och ostmackor. Alla var där som vanligt. Det är så kul när man får träffa de som man inte träffar jämt. Vi busade med karin & jonna och oscar fick morgan som lekkamrat. De lekte med garaget och sen med bilbanan under köksbordet.
Pappa fick presenter också. Av oscar fick han en kastanj. Och av karin & jonna fick han teckningar samt pärlplattor. Jag hade bakat saffransskorpor som jag gav bort. Och lilla Maddo bjöd på ett leende.
En mycket trevlig kväll!

spanien - del 2.


Frukostpuss vid vanliga frukoststället.


Poolhäng. Det var så jäkla varmt!




Dags att dra ner till stranden och havet.




Det var så fint där, och inte mycket folk alls. Toppen!


Morgan fick bada i Medelhavet för första gången! Det visade sig vara varmare än i poolen till och med.




La Zenia-stranden.


Miljöerna runtomkring var så mysiga!




Den kvällen fixade vi egen mat efter mycket om och men. Morgan firade med ett par glas Sangria.




Kvällen avslutades som alla de andra. Mys på baksidan med tända ljus och ett avsnitt Survivor.


Morgonen därpå packade vi ihop och åkte till flygplatsen.


Hejdå Spanien!

in the woods.






Igår var det en svampdag i skogen. Det var jag & morgan, pappa & ann, elin, oscar och maddo. Vi hade stövar och svampkorgar och hela köret. Okej, jag och morgan  körde på platspåsar. De funkar de också. Jag hittade en del svamp iallafall, men jag var bara ute efter de gula. Hittade nog 10 stycken men ändå. Rekord för min del. Och fika i skogen är bland det bästa som finns. Vi åt mackor med purjolök, kaviar och stekt ägg.

let's celebrate some again.







Igår var jag och mamma iväg till Örebro för att fira bästa moster som fyllde år! Vi fick god paj till middag och sen tårta till efterrätt. Mums! Gisella hette tårtan, och den var så jäkla god. Grädde, hallon, vaniljkräm.. mmm. Sen hann vi med att gosa lite med kisse också när hon låg på bordet ute på balkongen.

RSS 2.0