örebrokväll.

Igår åkte jag och mamma till moster i Örebro. Åh, det var så fint väder. Så vi satt ute på balkongen medan moster och hennes man lagade mat i köket. Sen hade vi köpt med fika, glasstårta och macarons. haha. Gott. Så mysig kväll!


busy.Oj vad inaktiv man kan vara. Men det är fullt upp just nu. Jobbar 8-16.30 i stort sätt hela veckan och sen somnar jag vid kl 22. Hinner inte med så mycket då. Och så blir man så trött.

Idag är det iallafall Valborg! Det blir nog kul, men jag har läst att det kommer regn till eftermiddagen...

let's celebrate.

     

Idag och ikväll har vi firat min farmor som fyllde 80 år! Vi var ute och åt, tror vi var 25 stycken. haha! Och då fattades mer än hälften kändes det som. Linn & Morgan + barnen var inte där. Och inte min Morgan heller. Och sen var det en kusin plus familj som fattades och lite sånt. Men vi hade det trevligt iallafall! God mat med min fina släkt. Det är kul att vi är så många. Jag tror att farmor hade det riktigt kul också!

pink florals.
Jag fick så fina blommor av Morgan på vår 6-årsdag. Åh. Rosa och underbara! De passar så bra i mitt rum nu när allt börjar komma iordning. Jag blir så glad av blommor.

conscious top.Linne från H&Ms conscious collection. 249:- om jag inte minns fel.

Underbar kollektion! Det tycker jag verkligen. Många av deras designersamarbeten känns krystade och för mycket. Tycker att deras egna kollektioner funkar bättre, såsom Garden collection och så nu denna.
Fräscht.


6 år.

        

Idag är det den 16 april och vi firar 6 år tillsammans. Underbart!

ice cream.

I helgen var jag och Morgan på Slagstaglass. Första besöket för i år! Vi var ju tvugna liksom. Jag tog en kaksnäcka. Och den var ljuvligt god.masquerade.Jag och Morgan var på Underbara Hem i helgen och där hittade vi skitcoola masker. Haha så vi lekte photoshoot, men vi köpte inga. De var svindyra.

conscious shorts.
Konstaterar att H&Ms nya vita höga shorts inte är genomskinliga. Toppen! Annars tycker jag att vita nederdelar över lag brukar vara alldeles för avslöjande. Haha.

Vita shorts - H&M The Conscious Collection.

memories.

      

Här är jag i blå hängselbyxor. Haha. Förmodligen tagen 1993. Jag har fler bilder från samma tillfälle, och då ser man att jag sitter på våran lilla röda plaststol som vi hade. Så glad.
Det här är också bilden som jag hade på min studentskylt. :) Gud vilket svårt val det var! Men jag är glad för att det blev denna.

new start.

Imorgon är det måndag igen. Igen. Det blir alltid måndag. Den kommande veckan kommer att bli tuff. Och jag som ännu inte blivit helt kvitt förkylningen. Är lite orolig. Jag har massor att göra och en tenta att skriva. Imorgon ska jag be dagiset om att få stanna hemma och skriva på fredag. Vill inte sitta med skolarbete hela lördagen ju.

Bäst att sova nu. Ska titta lite mer på Sveriges värsta bilförare, säsong 2. Har inte sett den, bara småsmå snuttar. Haha, you gotta love Gurkan alltså.

Imorgon ringer alarmet 06:55.


shining.

Jag är i full gång med att möblera om i mitt rum. Eftersom jag förmodligen får bo hemma i några år till eftersom att jag pluggar så vill jag ju ha det fint omkring mig. Häromdagen köpte jag en ny stor spegel som jag har ställt in i rummet. Så snyggt! Och så har jag flyttat runt på möbler, och ändrat och donat.
Idag åkte jag och mamma till Watt & Veke och köpte lampor. De sålde ut allt i butiken så det var bara att handla på! Märkeslampor till billiga priser är ju inte helt fel! Jag köpte en taklampa och en till Morgan med. Haha. Mamma köpte också en.

Nu håller Morgan på att sätta upp den till mig. Så bra det blir! Ommöbleringen lär fortsätta imorgon också. Det är mycket som ska göras! Längtar tills nya Ikea i Västerås slår upp portarna. Då ska det inhandlas!


RSS 2.0