ache.

Idag har jag haft ont i huvudet till och från hela dagen. Värst nu på eftermiddagen. Barnen på dagis har varit så trotsiga idag. Haha, det är verkligen kämpigt ibland. Och så stressar jag upp mig själv med mina uppgifter från skolan. Som jag inte ens börjat med, alltså. Det finns ingen tid. Jag vet inte. Jobbig dag, litegrann. Kladdkakan i personalrummet lyfte stämningen något.

Nu ska jag fortsätta mysa i min onepiece och kolla på nån serie.


tallkotten.

Är inne på min andra vecka på dagiset där jag praktiserar. Är på avdelningen Kotten, och Tallen ligger bredvid. Därför Tallkotten. Haha. Det har gått jättebra hittills, förutom att jag blivit sjuk. Förkyld. Kände av det redan i onsdags förra veckan. Det var riktigt illa i fredags och sen har det inte lagt sig. Igårkväll fick jag jätteont i halsen. Blev alldeles hes och konstig. Stannade därför hemma idag. Nu måste jag banne mig ha vilat mig frisk! Har legat i sängen och snorat hela dagen.
Imorgon är det onsdag och då kommer jag till dagiset med nya tag. Har börjar planera inför ett bildprojekt som jag ska göra med barnen senare! Det kommer bli kul.


våfflor.

Egentligen var ju våffeldagen i fredags, men vi körde på det idag istället. Vi hann inte med det i fredags liksom. Plus att jag gått och blivit sjuk så i fredags orkade jag i stort sätt ingenting. Idag är det något bättre.
Morgan fick agera våffelkung och jag vispade grädde och lite så. Gott!


e <3 h&m.Köpte klänningen som Elin Kling designat för H&M för ett bra tag sen. Kom på att man kunde ha den som en topp istället för klänning. Skitbra! 2 i 1. Gillar färgen riktigt mycket men jag tror att den blir ännu snyggare till sommaren när man fått lite färg. haha! Blekfis som jag är.


nostalgi.

Haha! Klickade mig in på H&M och hittade en kär gammal vän. Nämligen zick-zack hårband! Detta var något som jag minns var otroligt trendigt när jag var yngre. Runt 99 och 00-talen sådär. När man dansade till S.O.A.P. på discon. S.O.A.P. Is In The Air, någon? Haha. Jag hade ett svart glittrigt och ett silverglittrigt zick zack hårband. Jag vet inte varför, för det var sällan jag använde dem. Förstod inte riktigt grejen. Men nu är de alltså tillbaka! För visst försvann de väl ett tag? Haha. Kul, men det blir inget köp, nej.


there's light.
Vit virkad kärlek.
H&M 249:-

free.

        

Idag är jag ledig. Jag har varit ledig sen i torsdags. torsdag, fredag, helgen, idag, imorgon, onsdag. Ja, jag har ingen lektion förrän på torsdag. Så skönt! Tentan skrev jag klart förra veckan så jag är hel fri. Idag har jag shoppat den snyggaste klänningen i hela världen. Och så har jag varit på biblioteket. Imorgon ska jag stanna inne och dona med fotoalbumet. Jag älskar ledighet såhär mitt i allt.

stockholm.

I lördags var mamma och jag i Stockholm på Fotografiska museet. Jag var bara tvungen att se Christopher Makos utställning Lady Warhol. Jag är ingen mästerfotograf själv men tycker det är kul att titta på andras bilder. Vi hade en fin dag med soligt väder! Och så åt jag världens godaste lunch. Haha, och fikat i gamla stan var inte fel det heller.
spektakel.

   

Ida och jag spexar loss i utklädningskläder -93. Jag är alltså skiten till höger, på 3 år.
Haha vad snygga vi va! Bilden är tagen i mitt gamla hus i Ärla.
Kolla tofflorna. Såna skulle man ha nu.

first monday.

        

Måndagen blev en riktig pluggdag. Och såhär kommer mina dagar vara ett tag framöver. Har en tenta som ska in den 18:de. Så fram tills dess blir det plugg varje dag.
Okej, har tagit ett par pauser idag. Har tittat på både denna veckas One tree hill, Desperate Housewives och Amacing Race -avsnitt. Såklart. Imorgon är det också en massa bra. T ex Pretty Little Liars! Aaalla måste titta. Och så är det Bachelor imorgon med. Men det är bara ett Women Tell All-avsnitt så jag är inte så pepp på det egentligen. Men lika bra det kanske, så det blir mer tid till kurslitteraturen.

Måste sova nu så jag orkar upp till bussen imorgon. Blä. Alarmet är inställt på 06:50. 

hello sunday.

       

Jag vill ha vår nu. Jag vill cykla! Snart är denna soliga söndag slut. Tänkte avrunda den med att titta några avsnitt Survior tillsammans med min karl. Idag har jag lagat massvis med matlådor till honom också. Jag kan, jag med.lördagens.

Under vissa helger blir jag väldigt dålig på att blogga. Jag har väl bättre saker för mig. Hah. Idag var en bra dag. Jag och Morgan sov till 12, sen fixade han frukost och sen gick vi på stan. Klockan 3 gick vi hem till pappa på middag. Lille Oscar var där med såklart. Sen nu ikväll har jag tittat på Melodifestivalen med några vänner.
Imorgon borde jag plugga men jag kanske rymmer hem till Morgan och tittar på Survivor istället. Vi får se.


shells.

Nytt halsband från H&M. Köpte det via Shop Online för 19:50:-
Sjukt.


on town.
Idag var det underbar sol ute. Jag träffade Elin för en runda på stan. Och så gick jag till tandläkaren och bokade in en tid. Och lite så. Sen fikade vi på Smak. Så mysigt! Jag åt paj som var rätt god. Elin den tokan drack iste. Mitt på vintern! Med persikosmak. Jag fick lite jag med, och det va gott.

Underbart fin onsdag.

RSS 2.0