fikakalas.

 
I måndags fyllde min fina farrmor 82 år så då var vi bjudna på fikakalas hos henne. Hon hade bakat massvis i vanlig ordning. Dit kom också storasyster + barn, louise & stefan och cathy & stefan + micke. Mycket folk! Det är alltid så mysigt hos farmor. Hon har det så farmorigt i sitt hem liksom. Toppenbra.

i was made for these times.

#1 Spanien, mars - sola!
#2 Spanien, mars - vid havet.
#3 Spanien, mars - hemresa.
#4 Utbildning på jobbet.
#5 Våfflor.
#6 Promenad till jobbet.
#7 Mors lilla Olle-te från Elin.
#8 Sjuktider.
#9 Teddy i profil.

ice ice baby.

 
Det här är glassiga bilder från början av månaden. Första veckan i april åkte jag, mamma och syster till Slagsta glass för att äta årets första snäcka.
Till min stora förvåning hade de tagit bort min favorit, nämligen kaksnäckan. Slagstabesöket blev inte detsamma utan detta köp. Mycket tråkigt! Köpte en nougatsnäcka som också var god men den kan inte mäta sig med kaksnäckan. Kommer sörja denna snäcka ett tag nu alltså. Men det kanske är bra, då kanske det blir färre besök hit i år än vad det blev förra sommaren...

sjung om studentens lyckliga dag.

                        
 
I helgen var jag och Morgan och såg Studentfesten på bio. Jag visste att den skulle vara helt okej kul med tanke på medverkan av skådespelare som t ex Kjell Bergqvist och Björn Starrin. Men den varfaktiskt mer än okej kul. Jag tyckte att den var bra! Lättsam, fin, rolig, snabb och händelserik. Rekommenderas!

just ride.

#1 Babyshower!
#2 "Gissa bajset"-leken.
#3 Teddy i kartong.
#4 Bio!
#5 Öga.
#6 Skavsta, Sverige - Alicante, Spanien.
#7 Sangria i solen.
#8 Medelhavet och jag.
#9 Shopping.

8.

 
Den 16 april firade jag och Morgan 8 år tillsammans. Tiden går fort när man har roligt. Igår var vi ute hela dagen och geocachade, fikade och bara njöt i solen ute vid Sundbyholm. På kvällen gick vi ut och åt på Grappa - sååå gott - och sent på kvällen blev det bio. Mys! ♥

moving along.

#1 Frukost.
#2 På inspelningen av Filip & Fredriks nya program.
#3 Filip & Fredrik i soffan.
#4 Morgan testar hjärtbrillor.
#5 Ny skjorta.
#6 Bosse-gos.
#7 Nedräningen till Spanienresan i mars.
#8 Små cupcakes på jobbet.
#9 Jonna & jag.

you are.


happy easter.

 
Såhär firades påsken hemma hos oss. Vi åt god påskmat och mumsade en massa godis och annat sött och gott. En hel del påskmust gick också åt, Morgan drack öl som skummade som bara den. Katterna var påskfina med ljusblå rosetter runt halsen!

ride.

#1 Morgans födelsedagstårta!
#2 Love.
#3 Solig snödag på jobbet.
#4 Biodags!
#5 Boo.
#6 Avdelningen som jag jobbar på heter Nyckelpigan!
#7 Koka pasta...
#8 Soluppgång påväg till jobbet.
#9 Vampyr?

jonnas kalas.

 
För ett tag sedan fyllde lilla Jonna år så då var vi bjudna hem till henne på lunch och fika. Av oss fick hon en klänning i lila/rött med ugglor på, ett halsband med en liten silveruggla och så försås folieballonger, tih. Hon blev väldigt glad! De bjöd på potatisgratäng och basilikapuckar för oss vegetarianer. Och god sallad till det. Gott!

21-24 mars.

 
Jag flög till Spanien från Skavsta 21 mars. På plats var redan Ida & Elin som kom och hämtade upp mig i Alicante med hyrbilen. Åh, det var så fint väder redan på en gång. Så hela torsdagen spenderades ute i solen med några glas sangria. Även på fredagen var vädret perfekt så det blev en hel del slappande. Vi hann med en tur ner till havet också, jag badade självklart fötterna. Men fy vad kallt! Haha. Lördagen & hemresedagen Söndagen, bjöd på mulet väder så en del shopping hann vi också med. Minisemestrar är inte helt fel!

RSS 2.0