new years.



Idag så har jag på mig min nya klänning. Den är så fin! Mörkblå med små vita stjärnor på. Lite passande såhär till nyår tycker jag. Nu ska jag fira kvällen lång med god mat och sen kommer min karl och då drar vi ut och tittar på fyrverkerierna! GOTT NYTT ÅR!

wordfeud.



Nytt personligt rekord, tror jag. Haha. Men det är lite fusk med random board men so what. Wordfeud är rätt kul ibland.

Snart är det dags att göra sig lite nyårsfin. Vad konstigt det känns med en nyårsafton utan någon snö.

bracelet.




Armband - H&M - 49.50:-

Detta armband hittade jag av bara slumpen strax innan jul. När jag såg priset så bestämde jag mig för att köpa det på en gång. Enkelt men ändå lite udda. Och silverfärgat. Snyggt, tycker jag.

christmas.









Julafton firades hemma med mamma, syster, farfar och Morgan. Det var så mysigt och kul. Synd bara att det inte blev någon vit jul i år. Jag ville ju göra en snölykta. Jag fick en massa fina saker och det var kul att få ge bort en massa fint också. Morgan fick bland annat ett par Raybans av mig så nu kan vi matcha i sommar. Hihi. På natten sen gick jag och Morgan på midnattsmässan i kyrkan. Det var vackert och fint som varje år. Underbara jul. ♥

flowy crochet tank.




Linne - chicy.se - 339:-

Det här fina linnet önskade jag mig av tomten, och tänka sig att jag fick det. Lite bart nu till vintern, men jag tror att det blir en favorit sen i sommarsolen.

the day before christmas.






Idag har jag hunnit med allt som man ska hinna med före jul. Vi har tagit in granen och klätt den i silver. Alla paketen är inslagna och färdiga för att ges bort imorgon. Och så har jag och lille katt hunnit med ett par pussar under misteln. Äntligen är det snart jul.

twisted chunky knit.



Tröja - Chicy.se - 599:-

Jag älskar min nya gosiga tröja från chicy! Fick den i julklapp på lilla jul förra helgen. Den är skön att ha på sig hemma och gosa runt i när man är sjuk kan jag tillägga.

christmas card.



Årets julkort är klart och utskickat till släkten. Modell i år blev lille katt, såklart. Gud vad divig hon var. Hon ville minsann inte sitta på kakelugnen i allt glitter och se söt ut. Nej nej. Vi fick locka med tonfisk för att hon ens skulle stanna kvar, haha. Detta blev resultatet iallafall. Vår lilla tiger.

lilla jul.








Igår var det dags för Lilla Jul igen. Det är när jag firar jul med pappa-familjen. Lite jobbigt att förklara hur allt hänger ihop. Men vi hade det underbart trevligt iallafall allihopa. Det är så kul när man får träffa alla och ha det mysigt. Och tomten hittade oss i år också, trots att det var en vecka för tidigt.

lucia.




På lucia åkte vi hem till farmor och lussade. Såklart. Som varje år! Jag vågade håret på mig och syster och så klippte vi glitter till huvudet. Karin var tärna och Jonna en liten tomte med tomteklänning och lykta. Vi fikade i massor och drack farmors goda saft. Mums.

trains and winter rains.



Gud vad mycket jag har att göra nu. Hela December springer iväg. Dagarna är för få. Ibland är det faktiskt riktigt tråkigt att plugga på högskola. Usch. På torsdag har vi redovisning, måndag muntlig tentamen, onsdagen efter inlämning av en examination. Det är huuur mycket som helst. Ungefär 15 hp. Och allt är nu nu nu. Sista tentan som ska in efter jul har jag inte ens börjat med. Jäkla skola. Är helt död i huvudet.

Idag är det iallafall Lucia och vi ska iväg till farmor ikväll som alltid. Karin och Jonna kommer vara lucior och jag tar med mig min tomteluva. 'Ute är mörkt och kallt...'

gingerbread.



Pepparkakorna blir så mycket roligare när man gör egen kristyr och spritsar på. Det är bara att visa äggvita hårt, sen tillsätta massor med florsocker och några droppar ättika. Jag färgade lite av min kristyr med blå karamellfärg också. Tjusigt, tycker jag.

it's my party.




Igår var det onsdag och min födelsedag! Jag fyllde hela 21 år. Helt otroligt. Vi firade hemma med kalas. Det kom folk och jag hade bakat. Såklart. Jag fick en massa fina saker av allihopa. Det är så mysigt med kalas. Presenter, fika och kärlek - finns det nåt bättre?
Idag har jag och Morgan varit lediga hela dagen. Lediga från allt. Hela dagen så låg vi i sängen i mysegos-kläder och tittade på Vampire Diaries. Underbart.

hit the brake.



Nu går jag in i någon form av pluggdimma. Praktiken är slut efter många underbara veckor. Kommer sakna allt. Nu är det plugg hela December. Nästa vecka har jag ten4 och så ska loggen till ten2 vara klar. Och det är bara början. Dags att fokusera!

RSS 2.0