bow your head.

I helgen tog mamma och jag en tur till Katrineholm. Vi skulle lägga lite julfint vid hennes farmor och farfars grav, samt hos min mormors minneslund. Vi handlade på oss blomster på Växtriket och sen for vi. Först åkte vi till den ena kyrkogården och sen den andra. Runt och överallt. Det är väldigt fint på kyrkogårdar. Och lugnt.

snowflake cake.
Igår när det var första advent bakade jag årets första pepparkakor. Jag använde min snygga form från Wilton föreställande en snöflinga. Jag testade att göra snöflingemönster i vissa kakor också. Men sen ska jag nog blanda ihop kristyr och måla på. Mums.

första advent.Idag har det varit juligt i staden. Morgan och jag har varit på stan, i gamla stan och i rademachersmedjorna. Överallt! Det var massa folk ute trots att det blåste storm. Vi fikade och klockan 16 tittade vi när de tände granen på torget. Mys.

macarons.


breaking dawn.

          

I lördags var jag och Morgan på bio och såg Breaking Dawn, del 1. Jag tyckte att den var helt okej bra. Morgan tyckte att den var dålig. Haha. Men nånstans där mitt i/mot slutet tyckte jag att det blev lite för mycket. Lite väl äckligt. När hon låg där helt utmärglad och blodig. Nej fy! Godiset höll ju på att komma upp igen. Blä. Breaking Dawn är nog mer en hemmafilm. Så att man kan kontrollera själv hur mycket av det äckliga man vill se. Haha. Men godkänd var den. Nu vill man ju bara se del 2.

black light shines.Iförmiddags bakade jag macarons för andra gången i hela mitt liv och även dessa blev totalt misslyckade. På eftermiddagen mötte jag upp söta Elin på stan för en liten fika. Och nu ikväll har jag varit på middag hos pappa. Alla var där som vanligt. Vi åt god mat och drack god dryck. Imorgon väntar förmodligen ett Ikea-besök. Och så ska jag och Morgan på bio.

looking so bomb gonna find me a honey.Skor - H&M - 249:-

i was definitely made for these times.
För ett tag sedan bakade jag kanelbullar. De hade rosa och glittrigt strössel tillsammans med pärlsockret men det mesta smälte bort i ugnen som var så varm. Tyvärr. Men de har iallafall rosaprickiga formar. Så snyggt! Och goda var de också. Sparar dessa till min födelsedag.

the animals.


Förra veckan var det höstlovsöppet på Parken Zoo. Morgan och jag passade på att åka dit. Mest för att vi ville se de nya lejonungarna. De var så söta och busiga! Då tänker man sådär att man skulle vilja ha en. Ett eget litet lejon. Tänk att gå ut på promenad med en lejonunge. Aw. Haha.
Vi såg en massa andra fina djur också. Aporna är alltid roliga. Men geparden var nog häftigast.

homecoming.

           

Jag bara måååste tipsa om nya avsnittet av Vampire Diaries! Så jäkla bra episod. Hamnar på min topp 5 lista. Haha. Det är himla synd att det är midseason uppehåll. Hur ska jag klara mig utan denna underbara serie!?
Titta!

some days ago.
Såhär fint var det ute en eftermiddag när jag gick hem från förskolan. Solen värmde och det var nästan guldigt ute. Mycket fint. Idag har solen också tittat fram. Dagarna är långa när man jobbar har jag märkt. Man blir lätt trött men det är bara att kämpa på.
Imorgon är det min kortisdag. Jag börjar 08 och slutar 12.30. Tanken är att jag då frivilligt ska gå hem. Med gåskor. Flera kilometer. Latis-jag. Hur ska detta gå?

skull.


Vår läskiga halloweentårta! Denna smaskade vi på i helgen. Gjorde den LCHF korrekt så att mamma också kunde få en bit. Så gott!

all hallows.


Igår var jag och Morgan på kyrkogården och tände ljus. Det är så vackert där på Alla helgona. Med alla ljus. All värme.

jag älskar dig je t'aime i love you te amoit's in the rain.
Såhär ser dagarna ut när man är sjuk. Sjuk är vad jag är. Och det känns som om att det har pågått längelänge nu. Jag blir så less. Det går upp och ner men går aldrig över. Just nu bara hostar jag så fort jag försöker prata. Och får jag fram en mening så dränks den i heshet. Fy. Den enda positiva är att jag får vara hemma och gosa med katten. Haha.

RSS 2.0