tårta & raketer.

I fredags firade vi Morgans födelsedag med tårta. Jag blev väldigt stolt över den! Haha. Vi gjorde den tillsammans och den blev så god! Björnbär är underskattat alltså. Vi dekorerade den med maränger på också. Följde inte receptet till punkt och pricka. Det ska man aldrig göra tycker jag. Roligare med lite improvisation.
Recept här. Mums.




kodak theatre.

Nu är det dags! Nu gäller det! Jag talar om Oscarsgalan. Jag ska ha uppesittarkväll och titta. Filip och Fredrik kommenterar alltihop. Hur bra som helst! Älskar Oscars och älskar Filip och Fredrik. Dubbelt upp.

Ikväll hejar jag på Jesse Eisenberg! Han är nominerad till bästa manliga skådespelare mot bland annat Colin Firth. Vem vinner? Spännande! Go Jesse!

       


EDIT: Nu är klockan äääntligen 02:30 och galan drar igång! Tycker att F&F varit alldeles för tysta och passiva fram tills nu. Hoppas verkligen att de bättrar sig! Haha. De sa att de skulle kommentera nu iallafall så vi får väl hoppas att de gör det.
Nu så!


kopp.

       
       

Den här fina koppen fick jag av Morgan på alla hjärtans dag. Den har jag använt flitigt. Perfekt tekopp!

Igår var det fredag och då firade vi Morgans födelsedag. Det var skoj. Lite stressigt med alla föreberedelser som vanligt, men sen blev det bra tillslut. Idag har vi varit runt lite och gjort allt möjligt. Sen hamnade vi hemma i min säng framför Survivor. Vi är på säsong 7 nu. Haha. Sen for han hem igen för att träffa ett par vänner.
Nu vet jag inte vad jag ska hitta på, är redan trött. Får se. Lite te ska jag fixa i ordning iallafall!

jump in pose.

Idag har vi äntligen fått hem vårt nya modem så nu fungerar internet här hemma. Så skönt. Helt sjukt hur beroende man är av det egentligen. Inkopplingen av det nya modemet fick mig att städa rummet och dammsuga och allt. Men det blir ändå aldrig riktigt bra. Det finns så mycket jag skulle vilja fixa med inredningsmässigt i mitt rum. Det får dock vänta.

Imorgon har jag föreläsning i Västerås. Jag vet inte om vi har heldag eller halvdag, det visar sig. Egentligen spelar det ingen roll för jag är rätt säker på att jag måste stanna kvar i Västerås efter lektionen iallafall och vänta på att Morgan kommer hem. Så vi kan titta på lite saker till honom. Och fixa och dona lite. På kvällen sen måste jag hem iallafall. Har en del att göra.

Nej, nu avslutar jag detta inlägg med en posebild där en onepiece är inblandad. Och kvällen tror jag att jag avslutar med lite te.



hjärtat, 24 år.

Idag fyller Morgan år. Önskar att jag var med honom nu, just nu. Men det är jag inte. Han jobbar i kopparberg och jag är i eskilstuna. Därför har vi bestämt att det får bli kalas på fredag istället. Vi ska baka tårta och göra kakor. Muffinsarna är redan klara, de gjorde vi i helgen. Mysigt att baka.
På fredag får han presenter av mig. Sprag runt hela stan nu ikväll för att hitta rätt blå nyans på presentsnöre, för att matcha presentpapperet. Och lite så. Mycket tänkt, det gillar jag.


en midsommardröm.

      

Här firar jag midsommar och året är -93. Vi bodde i ett gult hus i Ärla då.
Snygging vid sandlådan... Haha, jag misstänker att jag hade fått välja kläder själv den här dagen för året därpå hade jag randig sjömansklänning och sandaler.

musiken slutade aldrig.



Gjorde denna teckning i veckan och gav bort till allra bästa Elin i present.
Det skulle bli Håkan men sen vet jag inte. Det kan va han, eller så är det nån annan popsnubbe. Elin sa att det var Håkan.


party.

           

Nu blire party! Ska fira min bästa vän Elin som fyllt år. Pepp!

i vår.




Här är mönstret på mina nya byxor. Mina vårbyxor kallar jag dem. Ja jag ska ha dem i vår, inte nu. De är alldeles för glada och våriga för att ha på sig nu mitt i all snö. Så var det med det.
149:- på H&M.


broken.

Okej, vårt modem hemma är trasigt. Eller routern. Eller vad det nu är. Vi har en såndär med allt-i-ett. Och den vill inte fungera. Den lyser en stund när man trycker på power och sen slocknar den. Har försökt med allt. Jag gissar på att vi måste ringa och be om att få en ny skickad till oss. Den skickas nog tidigast på måndag. Så chansen är stor att vi inte får den nya på ett bra tag. Hur ska det här gå nu då?
Jo, jag hade en tenta som jag skulle skicka till lärarens urkund(en plagiat-koll-grej) och sista dagen var idag, så jag fick gå till skolan med min dator. Haha så nu sitter jag här och surfar. Här är internet gratis. Och tentan är skickad.

Det roliga är ju att nya säsongen av Survivor började igår i USA. Alltså vill ju jag se det. NU NU NU. Och det kan jag säga är ganska svårt när man inte har internet uppkoppling. Detta kan heller inte ske i skolan. Tror reglerna går emot torrents, haha. Och man loggar ju in med sitt student-id. Så det skulle bli rörigt. Problem, problem. Håller nu på att testa att ladda ner en avi-fil från nån sida. Inte en torrent alltså. Det tar en jäkla tid men jag tror nog den ska funka! Sen går jag väl hem och är internet-lös.
Herregud.


something special.




Idag har jag varit hemma och softat med kattera. Så skönt att vara ledig lite då och då. Imorgon har jag skola igen. Då ska vi gå ihop med grupp 2 och göra GRU1 som är ett muntligt grupparbete. Så jag har bearbetat mitt material som jag ska ta med. Känner mig redo för lite skola igen.

Har ritat lite idag också. Kanske slänger upp teckningen här i helgen. Får se.
Nu ska jag titta på Familjen Annorlunda med mamma. Vi spelade in det igår. Tar en kopp te till det! Gott.  

valentine.

Idag var det alla hjärtans dag. Det firar vi alltid. För det är kul att göra något lite extra. Haha. Morgan hade tagit ledigt från jobbet. Så skönt att ha honom här på en måndag.
Vi gick långpromenad och sen lagade vi middag och efterrätt. Det blev laxfilé med pommes duchesse till middag och smörstekta äpplen med kanel och glass efter det. Bjöd mor på det också. Alla blev mätta och glada. Så mysigt. Och gott. Bättre kunde det inte ha blivit.




je suis.

       

Såhär festfin kan jag va. 40-årskalas idag. Skoj! Och melodifestivalenmys har vi haft.
Trevlig kväll!

lördag.

Vad skönt det kan vara med lördag ibland alltså. Dagens planer är att möta upp Lina och ge henne kurslitteratur. Och sen gå en promenad om det går. Det är ju förbannat mycket snö överallt. Och minusgrader.
Ikväll ska jag och Morgan på 40-årskalas. Men jag vill titta på Melodifestivalen också. Lite för att det är så pinsamt kul och lite för att hännga med i svängen. Ser ut som en lovande lördag.


little liars.

                           

Ååååh! Jag är så fast! Fast i serien Pretty Little Liars. Började titta igår. Idag ska jag börja på avsnitt 10! Det säger det mesta. Den är väldigt bra. Lite töntig, lite spännane, lite mystiskt.. Ungefär som Gossip Girl fast mycket ondare och farligare! Haha.
Det är ett hopplock av massa skådespelare i denna serie. Kanske inte jättekända men bra skådespelare. Vilka är det jag tänker på? Jo, Hanna spelas av lille Ashley Benson från Våra Bästa år. Där spelar hon en som hetter Abby. Haha. Och så var Mike från Våra Bästa år med och spelade Hannas pappa i ett avsnitt. Piper från Förhäxad är med, samt två Oth-skådisar. Nämligen nanny Carrie och Sara/psyk Katie. Haha.
Var inne på imdb och tittade runt och det visade sig att tjejen som spelar Ali är född -96. Och hon som spelar Spencer är född -85. Och de spelar jämngamla! Haha. Lite kul tyckte jag. Men ja, de ser ganska jämngamla ut så. Det funkar väl.
 
Enjoy!

      
           
Är ganska säker på att man kan se serien här.

black/white.





Åh, jag är kär i det här mönstret. Det är en tunika som jag tänkte ha i sommar. Köpte den nu mitt i vintern iallafall. För ett par veckor sen. Svart och vitt är så himla snyggt. Alltid.

Nu ska jag begrava mig i skolarbete ett tag. Måste skriva klart min tenta tills på fredag och jag har inte börjat än. Så det är dags att ta tag i saker. Nu!

belly.

     
     

Köpte en magtröja på rean inne på Monki. 40:- fick jag ge. Som hittat! Den har ett litet hålmönster i sig. Färgen är lite brun-kamel-senaspsgul. Eller senapsbeige. Haha. Snygg är den iallafall. Den ska jag ha i sommar.


yummie.

       

Såhär kan kan spendera sin söndag om man är katt.
Idag har jag däremot lagat mat typ hela dagen. Gjort marinad, kokat pasta, matlådor. Ja, allt. Och snart ska jag steka på min quorn och sen fixa bulgur och knåpa ihop nån kallsås på gräddfil. Massor med mat i huvudet nu. Jag har inte pluggat någonting. Ingenting alls. Det kommer jag få igen för senare. Hah. Tentan ska in den 18e feb och jag har inte börjat. Jaja.
Jag har tittat på One tree hill också. Har kommit rätt så långt och det är helt okej bra. Vilken söndag alltså. Slappt mellan varven men sen en massa mat. Dags att steka på mer nu.

pizza.

Ibland gör vi hemgjord pizza här hemma. Eller ja, med lite fusk. Brukar köpa pizza kit med deg och tomatsås! haha. Men resten lägger man på själv. Personligen tycker jag att det är mycket godare än köpepizza. Man kan ju välja helt själv vad man vill ha och är sugen på för stunden! Eftersom jag äter vegetariskt så brukar det inte finnas mycket att väja på när man köper färdig. Så det här är perfekt för mig!

Häromdagen gjorde jag och Morgan en pizza, men två i en. Haha. En halvan var med färs och ost, medan den andra var med champinjoner och mozzarella, och så la vi på ruccola när vi tog ut den. Gott!


onepiece.

Morgan kom hit igår och hade köpt onepieces till oss. Matchande. Likadana. Marin lusekofte. tihi. Nu är vi jättefulsnygga. De är sååå bekväma! Och mysiga. Köp.


riders on the storm.

Jisses vad det blåser här idag! Massor. Jag vågar mig inte ut. Och jag som ska till banken. Det känns som att det får va. Man vill ju inte blåsa bort. Det blåser ända in i mitt rum för våra fönster är inte tätade. Så är det med gamla hus.


acne.





Var ju i huvudstaden i helgen. Fick med mig ett linne hem från Acne. Ordinarie pris var ca 700:- men jag haffade det givetvis på rean. Värt.

RSS 2.0