I hear the birds on the summer breeze.

 
I lördags så firade vi Elin & Ida som fyllt/fyller år. Elin blev 30 och Ida 27. Jag minns när jag var liten - och de med - då var de mina idoler. Haha, de var så coola och Elin kunde rövarspråket jättesnabbt. Och så spelade de tvspel och dataspel som jag var för liten för.
Av mig fick de varsin målad tavla som jag pysslade ihop förra veckan. De blev glada verkade det som! På kalaset fick vi goda pajer, jag fick vegetarisk tacopaj. Mums! Till efterrätt blev det god brownietårta med hallon och den var himla god den med.
 
 
 

to the shores of freedom.

 
Jag blev oturligt nog sjuk lagom till midsommar men förkylningen stoppade mig inte från att fira lite i alla fall. Jag och Morgan var bjudna ut till Mälardalen hos Elins mormor. Det var så mysigt och trevligt! Vi åt gott, drack gott, spelade kubb och tittade ut över sjön. Mys.

desire.

#1 Trötta ben.
#2 Systers student.
#3 Studentfin.
#4 Grillmiddag i solen.
#5 På Mary's.
#6 Buffé.
#7 Jag.
#8 Fina armband en vanlig dag sådär.
#9 Fotboll med katten. 

this weekend.

 
I helgen har jag och Morgan åkt runt och cachat samt fikat på Elins jobb Cafe Björndammen! Så mysigt det var där ute, mitt i ingenstans haha. Det blåste en hel del men när solen sken så var det riktigt skönt. Vi både åt och fikade. Mums! På vägen dit passerade vi bland annat Ärla kyrka och i den döptes jag för 22 år sedan, haha. Vad vacker naturen var, sommarblomster överallt och så fort vi klev ur bilen tyckte jag att det luktade smultron. Mmm.

out of the sky, I close my eyes.

#1 Solig dag på jobbet.
#2 Middag i solen med räkor.
#3 Frukostdags.
#4 Ny bikini!
#5 Spets.
#6 Gjorde en hairdo till Hannas bal.
#7 Stylisterna, tihi.
#8 Boo är knäpp.
#9 Kalasdags!

amber evening sun.

 
Förra helgen var det så fint väder så vi bestämde oss för att grilla lite god mat, jag fixade sallad och potatisklyftor. Gott gott! Hoppas på fint väder även denna helg. Just nu ser det lite mörkt ut... Bokstavligen.

you're so sweet.

 
Bilder från i helgen när vi var på Mary's Cafe och fikade litegranna. Deras äppelpaj är bara FÖR god. Sött, äppligt, såsigt och gott. Morgan tog kladdkakan och det är inget fel på den heller, haha.

the way we get by.

#1 Jag och syster grillade med engångsgrill.
#2 Trötter.
#3 Smoothie och Survivor.
#4 Boo 1 år.
#5 Grillkväll med vin hos pappa & Ann.
#6 Fika/lunch på Mary's.
#7 Liljekonvaljer till mormor.
#8 Mormors minneslund.
#9 Kattkille i garderob.
 

systers student.

 
Den 6 juni var det inte bara Sveriges nationaldag utan även Johannas student. Vi firade henne hemma hos pappa & Ann, vi kunde till och med vara ute för det var så himla fint väder. Jag ordnade med fruktfat och Ann med snittar. Farmor kom med tårtan. Gott!
Hipp hurra för Johanna!

I'm doing it for a thrill.

#1 Sola benen.
#2 Bosse i korg.
#3 Open Stage Night, Elsa, Elin & Jag.
#4 Påväg till jobbet.
#5 Ännu mera sol.
#6 Och jordgubbar.
#7 Fika på Cafe Tingsgården.
#8 Morgan drack kaffe.
#9 Vacker solnedgång bevittnades i sökandet efter cache.
 
#1 Kyss i solnedgången.
#2 Visning vid Tunafors fabriker.
#3 Lunch på Mary's.
#4 Eurovision hos Elin.
#5 Bästisar.
#6 Blomster från Morgan.
#7 Lätt middag på Waynes.
#8 Vårkonsert Holy.
#9 Nya Converse från the US.

sweet little girl.

 
Idag var det kalas på agendan. Lilla Amanda fyller 2 år! Tiden går fort. Hon fick en massa fina saker, av oss fick hon ballonger, nyckelpige-väska och svartvit klänning. Hon är en duktig tvååring. Hon kan klättra, spruta med vattenpistol på morfar och cykla trehjuling. Lille. ♥
Tur med vädret hade vi också. Det skulle regna och blixtra idag men det har varit hett och strålande solsken.

harmony.

Bikini - Gina Tricot
 
Den här fina bikinin har jag spanat in länge på Ginas hemsida. Igår hittade jag den i butik så då slog jag till. Tycker färgerna är himla fina! Passar bra till brunbränd hud.
 

RSS 2.0