this is fucking awesome.

 
Haha snacka om underbar låt! Okej, jag är lite efter. Men ändå! Morgan fick mig att få upp ögonen för denna nu i helgen. Texten och videon får mig att må så bra, haha. Jag bara ler genom hela. Klockren. Extra kul är det ju då jag gillar Myrorna/Second hand, hah!
 
Nah, Walk up to the club like, "What up, I got a big cock!"
I'm so pumped about some shit from the thrift shop
 
Savin' my money and I'm hella happy that's a bargain, bitch
 
The built-in onesie with the socks on that motherfucker
I hit the party and they stop in that motherfucker
 
Macklemore är riktigt bra tycker jag. Inte bara denna mycket skämtsamma låt, utan hans andra låtar. Lyssna på de också!

good time.

#1 Semla.
#2 Candace.
#3 Candace och jag tittar konståkning.
#4 Trötta ben och fötter på jobbet.
#5 Hejdå-middag med drinkar för Emelie som flyttade till Kalmar igen.
#6 Neråt.
#7 Tacomiddag hos pappa & Ann.
#8 Dessert-mys med Morgan.
#9 Lille katt med stora tassar.

tårta och raketer.

 
I fredags åkte jag till Morgan i Västerås och så ordnade vi med kalas. Smörgåstårtan kirrade han men resten hade jag bakat. Det blev tårta, hallongrottor och chokladbollar. Okej, chokladbollarna bakade vi tillsammans. Men mest jag ändå. Det var så gott, så. Av mig fick morgan 3 presenter - en stooor kudde till hans samling, ett par Lee jeans som han velat ha och så fick han ett par finfina kalsonger från Frank Dandy. Av sin familj och vänner fick han en massa andra bra saker också. Lyckat kalas! Och vi höll oss vakna till.. ja, nästan kl 23 tror jag. Sen var det gonatt.

happy birthday my love.

 
Idag fyller min älskade Morgan 26år så ikväll blir det kalas med gott fika. Han ska få så fina saker av mig i present. Jag hoppas att han blir glad! tih.

I just ride.

#1 Magda och jag på examensmiddagen för lärarstudenterna 18/1.
#2 Vanilla sky.
#3 Jag på överaskningsexamensmiddag 19/1 med familjen.
#4 Lite mer gottidricka.
#5 Notan. Som jag slapp betala, ja.
#6 Alla vackra blomster som jag fick av min fina familj.
#7 Lille Boo.
#8 Sjuk-jag.
#9 Näsdukar gick åt.

get the party started.

 
I lördags firade vi bästa Elin som fyllde 23 år! Nu har vi känt varandra länge, hela SJU år snart. Jisses vad tiden går fort! Och så kul vi har haft! Även denna kvällen. Elin & Johan bjöd mig & Morgan samt deras vänner Emma & Gustav på middag, och det serverades laxpasta. Så gott! Till dessert åt vi god frozen cheesecake. Mums! Mot midnatt drog vi in till stan och gick till Pitchers en snabbis där jag hann bjuda bästis på en drink, haha. En sån härlig kväll!

here's the day.

#1 PLL.
#2 Jul-jag.
#3 Sista lärarprogramstentan klar!
#4 Minnen från Spanien.
#5 Avslutningstårta från mamma.
#6 Gos.
#7 Skål med champagne tillsammans med lärarstudentkompisar.
#8 Boo och jag i augusti 2012.
#9 Boo och jag i januari 2013.

valentines.

 
Till Alla hjärtans dag lagade jag trerättersmiddag till min underbara pojkvän som jag är så glad att jag har som min. ♥ Till förrätt blev det toast skagen, varmrätt quornfile/oxfile + potatispure i ugn + kantarellstuvning + eget örtsmör + sallad och till efterrätt blev det vit chokladmousse(som var ljusrosa) med godishjärtan. Gott. Så mätta blev vi!

break the ice.

#1 Nyår.
#2 Julbrosch från Jonna.
#3 Boo-gos.
#4 Bästa kortfilmen ever.
#5 Jul-jag.
#6 Lost-tittande.
#7 Gos.
#8 Frukost.
#9 Grå morgon.

put your heels on.

Heels - H&M - 249:-

burning beauty.

 
Oj, snacka om bildbomb haha. Men igår, lördag, var iallafall jag, mamma, syster och moster i Stockholm på Fotografiska museet. Vi tittade på David LaChapelles utställning som jag längtat och väntat på att få se sen November. Åh vad bra det var! Jag bara älskar hans foton. Allt med dem. Tekniken, färgerna, tankarna.. allt! Jag har mina favoritbilder dock, t ex Death by hamburger, Deluge och den med Pamela och "grisen", tihi.
Det var verkligen en kul upplevelse. Jag rekommenderar alla att åka dit och titta! Utställningen pågår ett tag tíll, så. Åk!

lost.

 
För någon månad sedan så tittade jag klart på Lost. Jag strecktittade ju alla sex säsonger på raken. Haha, alltså jag tittade aldrig när detta visades på tv. Jag var lite efter helt enkelt. Men det gick ju bra det med.
Okej, 1a säsongen var bäst. Och sen var den 3e rätt bra. Och lite så. Lite fram och tillbaka. Slutet var helt okej, jag förstår inte riktigt varför så många inte tycker det, haha. Jag tror att om man som tittare hade rätt fokus från början, alltså fokus på karaktärerna och inte ön i sig, så kan man inte vara missnöjd med slutet. Nåväl. Vad ska man nu titta på.. Hmm.

RSS 2.0