in the sun.

 
 
 
Några dagar den senaste tiden har varit så fina så att man faktiskt kunnat åka ut till en strand och bada. Helt otroligt! I slutet av juli. Haha, hallelujah. Jag och Morgan har provat på lite olika badplatser. Det är alltid kul att se någonting nytt ju. Det är så skönt att bara ligga och njuta av solen och sen ta ett svalkande dopp. Ett rätt kallt dopp men ändå. Sommar.

don't stop push it now and I will give it all to you.

#1 Kladdkaka med grädde och jordgubbar.
#2 Kisse Candace.
#3 Nya solisar.
#4 Gula kantareller.
#5 Yoghurt med nyplockade smultron.
#6 Walk of fame.
#7 Glass i solen.
#8 Långa skuggor.
#9 Mat.

do you want to go to the seaside?

Dress & Cardigan - H&M / Shoes - Converse / Bag - Old one / Sunnies - Ray Ban

hoist the colours.

 
Häromdagen åkte jag och Morgan till Hälla och spelade minigolf. Eller äventyrsminigolf med pirattema! Så himla fint de hade byggt upp det, haha. Med skattkistor, döskallar, vatten, öar och broar. Det blev mycket roligare att spela då, haha. Jag förlorade dock men det gjorde inte så mycket. Har aldrig varit en hejare på golf av något slag.

don't have it but I want it.

 
Lindie Dress - Monki - 350:-
 
Fiiiin! Den här vill jag ha. Gillar den fina blå nyansen.

come out and play.

Förra veckan hängde jag med Erik och barnen till Parken Zoo. Vi tittade inte direkt på djuren, utan lekte mest och åkte karuseller. Det blev bäst så. En sån fin dag hade vi!

I wish I could follow you to the shores of freedom.

Har varit iväg på minisemester med mamma i Trollhättan och Lysekil. Anledningen till detta var egentligen att vi skulle åka och hämta min syster och hennes vän i Brastad. Så vi gjorde en semester av det. Hur mysigt som helst har vi haft det! I Trollhättan tittade vi på stjärnorna på Walk of fame och så besökte vi fallen. Det var väldigt fint! I Lysekil var vi rätt Lysekilska då vi strosade runt i södra hamnen och så åt vi en god lunch, lax och potatissallad. Gott gott. Vi köpte med goda räkor hem också såklart!

run to you.

Shorts, Top & Shoes - H&M / Bag - Bikbok / Necklace - Gina Tricot
 
Åh vad det regnar nu. Det bara regnar. Jämt och alltid. Men inte för ett par dagar sedan i och för sig. Då kunde man ha shorts och öppna sandaler.

now that your rose is in bloom a light hits the gloom on the gray.

Rose top - Gina Tricot - 249:-
 
Den här fina hittade jag för några veckor sedan. Ville egentligen ha den i vitt men den idén hade de inte kommit på en. Den fanns i svart som här, och i rosa. Gillar verkligen strukturen på den, riktigt fint. Snygg till det mesta är den också tycker jag.

book of stories.

 
I söndags åkte jag och mamma ut till Ärla och Barbro som fyllde år. Det är alltid lite mysigt och vara tillbaka, men jag skulle inte kunna bo där igen. Barbro bor iallafall kvar och vi fick smörgåstårta och fika. Mumsigt värre. På vägen hem åkte vi ändå förbi gamla huset, som varje år.

save tonight and fight the break of dawn.

Jacket & Shoes - H&M / Top & Pants - Gina / Bag - Bikbok

isn't it a lovely night.

 
Pappa bjöd mig och min syster på middag nu ikväll på Grappa. De har himla god mat där så vi båda åt gott och drack gott. Åt sotad lax till varmrätt. Deras desserter ska vi inte tala om. Åt mörk chokladmousse och hallonskum. Himmelskt. Systers italienska glass var inte fel den heller. Vi hade det himla trevligt. Min pappa är den bästa.

power big meet.

 
I helgen har jag varit i Västerås på Power Meet. Såklart! Har varit där varje år nu sedan -05 så det har blivit lite av en tradition.
På fredagen satt jag och Morgan ungefär vid lögarängen och tittade på en massa fina bilar. Och så hann vi med att moffa lite langos också. Mums mums. Sedan har vi mest suttit inne vid cityringen på en filt och tittat. På lördagen så joinade my long lost friend oss. Det var trevligt! Jag och Andriiias har känt varandra länge men inte träffats så värst mycket på 7 år då han bott i USA. Kvällen avslutades dock inte alltför sent. Sen åkte jag och Morgan hem till mig där vi till min förskräckelse fick börja med att döda en stor spindel. Sen fick vi sova.

to be alone with you.

Bild från Spanien. ♥
 
Denna helg är jag i Västerås. Åkte hit redan i torsdags. Det är ju Power Meet! En stor bilträff med massor av folk och andra trevligheter. Så det sysselsätter vi oss med dessa kvällar.

if you weren't real I would make you up now.

Shoes - Din Sko - 449:-
 
Jag köpte dessa snygga skosingar redan i maj och har använt de en hel del. I början fick jag världens skoskav men så fort det lade sig så blev de supersköna att gå i. Ett mycket bra köp!

pretty as a summer rose picked in the morning.

   
Top - Acne / Skirt & Necklace - H&M Divided / Belt - Bikbok / Shoes - Converse

you can make it if you try with a hop, skip and jump.

 
I lördags var jag och syster hos Pappa & Ann som var barnvakt åt Oscar och Amanda. Så vi fick också barnvakta litegranna. Vi sysselsatte oss med att gå till Rothoffsparken där vi lekte i lekparken samt matade änderna. Amanda tog ett par tuggor av brödet hon med, haha. Oscar var lite rätt för änderna när de kom nära så Johanna fick bära honom stundvis. Aw.
Till middag sen åts det donken och till efterrätt fick vi gino på jordgubbar och kiwi. Och päronglass! Mums. Då hade Morgan hunnit komma också så han fick fika han med.
Innan läggdags tittade småttingarna på Alfons, Teletubbies och Lotta på bråkmakargatan. De satt så fint framför skärmen och tittade, haha. Aw.

petrol posh.

Isadora perfect nail polish - 703 petrol posh
 
Häromdagen penslade jag på detta nagellack som inhandlades för något år sedan. Sommarsnyggt tycker jag!

an everlasting piece of art, a beating love within my heart.

 
I fredags tog jag tåget till Västerås och Cityfestivalen. Till en början var det fint väder, solen sken till och med. Men efter att jag och Morgan gått ett varv och tittat lite samt köpt langos att äta så började det spöregna. Fy! Det blev riktigt ruggigt. Trots det stannade vi kvar och lyssnade på Loreen som skulle spela. Ville ju höra Euphoria liksom. Vi köpte munkar och satte oss under en stor ek och mumsade.

RSS 2.0