aztec.

Köpte ett nytt armband på stan idag. Jag gillar det! PLUS att det faktiskt passar mina smala handleder. haha, det halkar inte av! Toppen.
Lite aztek-känsla över det tycker jag. :)



flaws.

Alltså gud vad skönt att sommaren och solen är här. Jag älskar att vara solbränd. Meeeen...
Det hade varit ännu roligare om man slapp vita hudbristningar på benen. haha. Min vanliga otur! Tycker inte att jag gått upp sååå mycket i vikt, och framförallt inte på benen. Men tydligen. För strecken blir bara fler och fler och längre och större. Tur att jag redan hittat mig en karl(♥ Morgan) för med mina zebraben skulle jag nog inte lyckats fånga nån idag. tihi.

Så jag tänkte, när jag låg och solade: jaha, då slutar jag väl äta allt onyttigt ett tag och ser om det avtar. Men så får jag ett sms ifrån Mella och hon undrar om vi ska ses och fika. XD Så gick det med det! Haha. Nej, men jag ska ge det ett försök. Ingen idé att tycka synd om mig själv. Det är bara att kämpa på även om mina ben är förstörda för evigt. haha. Snart är det ju höst och vinter igen och då åker ju strumpbyxorna på. tih.

Nobodys perfect?

Och nu verkar det som om det ska börja regna. hm.

jenna.

Igår var jag och Morgan på Tuna Park en sväng. Då hittade jag bok för 29 kronor så den köpte jag. Har velat läsa den länge så nu får jag chansen. Men den är 600 sidor lång... Jag är osäker på hur det ska gå. Haha. Men jag tar nog med den till Danmark i sommar. Och om det skulle regna hela den veckan, som det brukar göra, så löser det nog sig.


fre-lör

Morgan kom till mig i fredags. Jag fick en stor bukett med blommor. De är så fina. :) Och så fick jag choklad också. haha. Jag är ett choklad-freak och så är det bara.



Senare på kvällen gick vi på Sex and the City 2. Jag hade ganska så stora förhoppningar. Och det visade ju sig att den var riktigt bra! :D Mycket rolig. Jag tycker att den var bättre än 1an. Och uppföljare brukar ju oftast inte vara det. Så, bra gjort av dem.

Hela lördagen regnade ju bort kändes det som. Lite synd. Det både åskade och blixtrade ju. Jag tycker att det var lite läskigt mensom tur var så va ju Morgan hos mig.
Jag hade redan innan bestämt mig för att heja på Tyskland i Eurovision så det var ju skitkul att det var de som vann! :D Lycka. Morgan höll på Belgien och mamma på Turkiet. Så det blev en helt okej lördag iallafall. Tur.

3 girls.

Nyinköpt. Skön oversize tischa. Peeerfekt.



21th.

Lina fyllde ju 21 här i veckan och vi firade henne i onsdags. Vi började hemma hos Emelie med fika och sen dricka. Sen vidare ut till Harrys för party. :D
Här kommer lite bilder...









banana-chocolate-strawberry.

Jag bakade muffins till Lina igår som vi kalasade på. :)
Detta är nog de bästa muffinsarna som jag någonsin gjort. De var supergoda!


partygirl.

Igår var galet. haha vi firade Lina som fyllt år. Vi festade med tårta och muffins hemma hos emelie. Efter tårtan öppnade jag min breezer. tihi. Vi var hos emelie rätt länge. Det var jättekul!
Runt halv 12 gick vi ner på stan och så ut på Harrys. Det va rätt mycket folk där ändå. Vi dansade, drack och pratade. Och trubaduren spelade en massa låtar som jag kunde för en gång skull. haha. Paaarty.
Snor mer bilder sen från de andra på facebook. haha.


idag.

Idag sov jag till klockan 12:30. Det spöregnade ju ändå ute så vad är då vitsen med att gå upp ur sängen? Jag tog det lugnt och duschade.
Sen blev jag tvungen att gå ner till stan. Hann in en sväng på H&M och där hittade jag en svart kofta. Åh den är så perfekt! Tror jag. haha. Köpte den i storlek 34 men kanske ska byta till en större. Jag vet inte än.

Alltså det har verkligen regnat hela dagen. Och kvällen. Och jag antar att det ska regna inatt med?
Imorgon vill jag ha sol. Måste bättra på min ickexisterande bränna. haha. Nej men liiite brun har jag nog blivit. Har ändå bara satt ute och solat 2 ggr detta år. haha. Men jag blir lätt brun. :)

Imorgon blir det kul :D surprise surprise. tihi.

bullar.

Igår bakade jag och Morgan bullar. :) Vi gjorde hälften med kanel i och den andra med vanilj. Jag tycker att de med vanilj blev godast. Undrar om man kan göra med choklad? Mums.


helgen.

Nu får det bli ett lite längre helg-inlägg. Jag har liksom inte hunnit uppdatera nåt nu i dagarna. hm.
Här kommer de bilder som vi knäppte i fredags. Min och Mellas park-kväll. Haha det var riktigt mysigt. Det gör vi om nångång! :) Bildregn...







Igår var det Spring Pride här i stan. Jag var nere en sväng och tittade och sen kom Mella och mötte upp. :) Vi tittade på paraden och umgicks en snabbis. Sen hann jag springa i lite affärer också. Bytte en klänning till en annan storlek och så lämnade jag tillbaka en klänning på HM. haha. Viktiga saker.




Klockan 16 hojade jag hem för Erik skulle hämta mig. För att pappa & ann skulle grilla hemma hos elin & erik. Så då hade jag bjudit in mig. haha. Vi var många. Ida & petter var också där. och så Oscar såklart! lille. Vi städade och fixade på elin & eriks tomt. Men jag passade mest lillen. :) Vi satt och lekte lite i skuggan ute. haha och så fixade jag hans hår. p:
sen grillade pappa och så åt vi god mat och sen kom Morgan dit han med. :) Han hade varit på nåt STCC eller vad det heter. tihi. Så han hade blivit JÄTTE solbränd. Snyggt. Illröd. Så nu heter han kräftan. :) söt.
Sen cyklade pappa & ann hem men jag och morgan stannade kvar en stund. Vi spelade lite spel och hade det trevligt. Bra kväll! :)
Nu kommer ett bildregn...




Oscar ger "arga blicken". XD






häng.

Ikväll så hängde jag och Mella i Rothoffs. Vi köpte med pizza från Phoenix. mums. Och så hade jag med filt. Sen drack vi alkoläsk och åt chips. haha det var mysigt. men det blev lite kyligt mot slutet. och kissnödigt. och så var det en massa myggor och flugor där. sådär som det kan va. Vi gick hem till mig en sväng nu efteråt.
Har en massa bilder men de får jag ladda upp imorgon. Eller senare inatt. får se. :)

garden.

Köpte ett par shorts igår från H&M Garden Collection. Har tittat på de jättelänge men då har jag bara skrattat för att jag trodde att de var en kjol. p: Tyckte de var skumma. Men igår så testade jag dem och de satt otroligt nog snyggt på mig. Haha så de fick följa med hem. :)




wednesday.

Idag hade vi våran redovisning i skolan. Man kan ju sammanfatta det med att allt som kunde gå fel gick fel. Men det var egentligen inte vårt fel. Nej, våra mellangruppsansvariga lärare är helt knäppa. De är så oförberedda och förmodligen inte kapabla till planering. Skit samma.

Det har varit regnigt ute idag men ändå jättevarmt. Skönt. Jag köpte en glass på lunchen med gruppen. :)
Sen gick vi och var åhörare till nästa redovisnings-grupp. Så nu slipper jag göra det imorgon. Så nu är jag ledig! :D Har ingen lektion förrän det... 3e tror jag. Jättelångt kvar tills dess ju.

    

Imorgon ska jag fika med Mella vid 3 på stan. Innan det måste jag fara till skolan och hämta lite utlånade böcker och så ska jag lämna tillbaka en tröja på Gina. Men jag tror att jag ska föreslå att vi går till mitt nya favvo-pastaställe vid åhlens så jag får trycka i mig en cremoso. :) mums. haha.

Nu ska jag titta OC och sen sova.


labero.

Jag vill gååå. Morgan borde överraska mig med detta. Men eftersom att det är jag sogm skriver detta så blir det ju egentligen ingen överraskning. Men ändå! Jag skulle bli glad. :)
Men det slutar nog med att det varken blir Labero eller premiär av SATC 2 den 27e. Vi får väl se...


sun.

Idag var det sådär jätteskönt väder ute. Gick upp klockan 09 och då satte jag mig ute på balkongen och åt min frukost där. Madagaskar vaniljyoghurt med färska jordgubbar. SÅ gott. Och solen värme så skönt. Candace joinade mig men tyckte att det var lite väl varmt så hon fick ligga under paraplyet som jag ställde upp åt henne.

Började skolan kl 10:15 så tyvärr fick jag ta mig in inomhus. Hade hellre velat försöka få en bränna på balkongen alltså. haha. Vi pysslade med redovisningen hela dagen. Ganska så jobbigt. Köpte Subway till lunch och så en McFlurry marängsviss till efterrätt. haha. Sååå gott. :) Men ganska så onyttigt. haha tyvärr.

Vi satt i skolan till klockan 18:35. HELT galet. Kom hem vid 19 och då fick jag gå direkt till affären och handla creme fraiche. Det var jobbigt. Men sen när jag kom hem fick jag äntligen slappna av en stund. Sen var det bara att börja plugga igen. Men nu börjar jag bli klar. Tog en paus för Svenska Hollywoodfruar. Såklaaart. :)


oldie.

Hittade en gammalgammal teckning. tihi. Ville dela med mig..


dress.

Hittade den här söta sommarklänningen på Gina i helgen. Den är enkel och skön! :)
Jag köpte den i svart(såklart XD) men den fanns i många andra snygga färger.



the weekend.

Jag och Morgan har hunnit med en hel del i helgen. På fredagen tog jag tåget till Västerås så jag kunde shoppa lite. Hittade ett och annat på Gina. Sen mötte M upp mig och så gick vi till Subway. Vi köpte med varsin stor macka och så åkte vi hem till mig. :) Vi moffade och sen rusade vi ner på stan.
För vi skulle gå på bio!
Vi skulle se Robin Hood. Jag var lite sådär opepp men iallafall. Köpte en chokladrulle och så fick vi bra platser.
Haha, filmen var lite krig-ig men sen kom jag in i det. Så då gjorde det inte så mycket. Det är ju en fin historia. :)
Men den var rätt lång. Nästan 2,5 timmar. Men men. Fick lite ont i benen som vanligt. haha.
Mysigt var det iallafall.

        
                    

På lördagen firade vi min namnsdag med slagstaglass och sen champagne och jordgubbar på kvällen. haha värsta mysigt ju. :) Perfekt. Det finns inte så mycket mer att skriva om det. Det bara va skitbra.




På kvällen blev det som sagt jordgubbar och champagne. Och så tittade vi på Alice i Underlandet. :)
Morgan tyckte att den var knäpp. haha. :D Myshelg.

 

studs bikini.

Nytt.
Med risk för lite porriga bilder. haha!


      

movie makers.

Idag har vi filmat en massa till vår redovisning! Det var ganska så kul, men det började regna när vi skulle filma runstens-klippet. haha. Vi var borta vid min gamla skola. ^^ Det var rätt mysigt ändå faktiskt.
Men tyvärr så akn jag inte ta print-screens på det vi fick ihop så jag har inga bilder att bjuda på. haha. Jag hatar när vlc och wmp inte tillåter mig att print screena. så dåligt. Tror det bara är quicktime som tillåter sånt och den skiten har jag inte.

Nu är jag trött. Ska titta på Vbå. :)
Natti.

tired.

Trött. Jag är så trött på skolarbete. Nu måste jag få en paus snart. Annars vet jag inte vad jag gör alltså. Siter vekligen i skolan från 10-18 varje dag nu. Det är såååååå jobbigt. Grupparbeten är inte min grej alltså. Jag är alldles för bekväm för det. haha.

När jag kom hem idag på kvällen hade jag fått två avier från posten. Så det var lite spännande. Haha det ena visste jag vad det var, men det andra blev en överraskning. Det var moster som hade skickat lite urklipp om muffins som vi pratat om, och så fina muffinsformar! Pepp på att baka muffins nu ju.

                

Imorgon ska vi iallafall filma lite material till vår redovisning som är den 19e. Alltså, det är supersnaaart. Jag dör. Vi ligger så himla mycket efter. åh.
Vi ska också försöka hinna spela in vår berättar-röst till faktafilmen som Mella illustrerar till oss. :) Kom på att det kanske vore ganska smart att ha berättarrösten klar, så får hon skapa filmen till den. haha. Jaja. Det ska vi göra imorgon.
Sen ska jag träffa Morgan! ♥

Jisses vad det blåser ute. Det låter som om att balkongen ska blåsa ner. Eller bort. Galet.
Jag tycker att det är lite läskigt.


hoho.

Åh jisses vad jag är trött. Somnade fö sent igår och vaknade för tidigt idag. Men jag hade inget val direkt. Ska vara på Stadsbibliotekt kl 10:15. Så nu gäller det att skynda på. Jag är ganska så seg denna morgon, känner jag. Och hungrig. Jag måste äta frukost och fixa ordning matlåda. För idag är ännu en såndär lång pluggdag.

Idag kommer Morgan hem. :D Jag tror vi ska träffas imorgon. Jag tänker föreslå att jag kan komma till honom och att han och jag går på stan i västerås och tittar ut ett par skor. Ett par ballerinaskor. Och sen ska han romantiskt köpa de till mig. För jag har namnsdag på lördag! :) Ja, jag har mina planer.

Nu måste jag skynda.

long day.

Idag var jag i skolan från kl 10-18. Herregud! haha man har verkligen inget liv för stunden känns det som. Jäkla temaarbeten alltså. Jag hatar Tvären. Sååå jobbig kurs. Iallafall rätt enformig. Och så kan man bara få max G på allt. Ingen motivation alls typ.

Sen jag kom hem har jag hunnit äta middag samt tittat på inför Eurovision-grejset och Desperate Housewives. Åååh Desperate var SÅ bra! Även om det var ett lite sånt där off och onödigt avsnitt så var det väldigt bra. Vill se nästa avsnitt nu på en gång! Synd att det bara är ett par avsnitt kvar... Får hålla tummarna för att nästa säsong blir minst lika bra.

Imorgon ska jag ha pluggdag igen. Nu när jag tänker efter så kommer alla dagar fram tills den 19e att vara sådana för det är då som vi har våran redovisning. Det blir jobbigt. Usch jag vill inte. Men men. Och så kan man bara få G iallafall som sagt. tråkigt. Haha jag gillar ju mina VGn!

Nu ska jag titta på Days på Youtube. Ligger efter litegrann. Typ en månad. Haha.
Thank God for Youtube!


Knas-katt igår. Hon älskar skor, precis som jag. ♥


oh what a day.

Idag var jag i skolan superlänge. Herregud. Började vid 10 och var hemma runt 17:30. Då var jag ganska så slut. Men det stoppade mig inte! Nej, jag gick ut och gick. :) Powerwalkade. haha. Iallafall i 20 minuter.
Sen hoppade jag in i duschen och sen vare middag. Mamma hade gjort lasagne. Det var mycket god! Ska ta med mig lite till matlåda imorgon, för då går jag sådär sent igen.

Nu tittar jag på Svenska Hollywoodfruar. Det är så himla bra! Åh. Jag hoppas verkligen att de kommer göra en tredje säsong. :)


perfect sunday.

Imorse gjorde jag frukost på sängen till Morgan. Han tyckte att det var gott och det var tur. :) Han fick hälsosamma mackor med sallad och paprika. Jag fick smaka lite jag med, och så åt jag gröt.

Idag var jag och Morgan dessutom jätteduktiga för vi var ute och gick. Långt. Det kändes som väldigt långt men jag tror det var typ 4 km. Det tog iallafall 50 minuter och sen va jag hele slut. Men vi stretchade massor så förhoppningsvis får jag ingen träningsvärk. Det var kul och jag kände mig så nyttig.
Fast sen när vi kom hem så hade mamma gjort rabarberpaj så jag gick nog upp typ 5 kilo. Haha. Men det gör inget. Hoppas att jag & M går ut och går nästa gång han kommer också. :) Måste gå ner 4 kilo iallafall så jag kan ha mina shorts i sommar. XD Galet.
Pepp på att ut och gå mer iallafall!






chips.

Morgan kom hit ikväll och vi åt jättegoda enchilladas till middag. Så mumsigt! Vi satt kvar rätt länge vid bordet och sen gick vi in till mig och installerade min nya externa hårddisk. Älskar den! Den är svart, snygg och rymmer 1TB. :) Toppen!
Nu ska vi smaska på lite chips och titta på något roligt på tv. Eller så blir det någon serie. Jag har inte ätit chips på längelänge. Och jag har bara ätit choklad en gång sen den 18e April. Haha duktigt. Men nu blir det till att unna sig lite chips iallafall. Mysigt ska det bli! <3


svart.

Här kommer lite bilder från gårdagens spelning. :)











balsta.

Ikväll var jag med Mella på Balsta och tittade på Svart. :D Det var jättekul. Innan spelningen började så gick vi runt i våra gamla trakter. Haha vi gick ju på lekis därute. Det var lite kul. :)
Det var roliga förband och Svart var underbara som vanligt. Saknade lite kör på Allmän Egendom Inatt bara. Haha men det är väl för att jag är van med det eller så. Ringde Elin flera gånger så att hon också fick höra. Svart spelar ju inte så mycket i England alltså. haha.
De körde gamla favoriter och låtar från nya skivan. Såklart köpte jag den och fick den signerad. haha.
Bilder kommer imorgon för nu är jag sååå trött. Natti.


mustasch.

Igår när jag och Morgan var på Media Markt i Västerås så hittade vi Mustaschmannen från Filip & Fredriks 100 Höjdare. :D Haha det var lite kul. Så jag var tvungen att smygfota såklart.



Nu vill jag att de ska göra en till 100 Höjdare säsong. Saknar det programmet alltså. buhu. Boston Tea Party är inte samma sak. Tyvärr. Men jag tror nog inte att det blir nå fler sköna människor i tv. Känns som om USA-säsongen finished it off. Typ. Men vi får väl se hur deras nya program är, som kommer i höst. :)

thursday.

Idag försov jag mig och kom försent till studiegruppen. Det var inte så bra kanske men de blev inte så arga. Jag brukar inte vara sen annars så. Vi fortsatte att jobba med vår elevverksamhet och kom en bra bit men tyvärr så räcker inte det. Vi måste skriva minst en sida till har jag för mig. uh.

Sen tog jag 15:15 bussen till Västerås och min Morgan! Hade saknar honom massor ju. Så det blev mycket pussar. :) Dessutom åkte vi till Media Markt och letade efter en bärbar dator till honom och en extern hårddisk till mig. Men vi gick därifrån tomhänta. haha. Men jag såg ett bekant ansikte.. XD Skriver mer om det imorgon tror jag. Nu ska jag gå ifrån datorn en stund. Det behövs. Natti.


birthday girl.

Igår överaskade vi Emelie som har fyllt år! Hon fyllde på Valborg men då var ju hon hemma i Kalmar så då kunde vi ju inte fira direkt. Men vi styrde upp det igår istället! Hon blev så överraskad. :D Haha hon trodde att Lina skulle komma över till henne och att de skulle peppa inför Gaga. Men så kom Lina, jag, Rebecka och Magda :D Vi sjöng för henne i dörren och gav bort ballonger och paket.
Bildregn...














long gone.

Morgan är långtlångt borta. Saknar honom massor även bast jag inte borde. Jag vill inte mer nu. Nu får ensamheten vara slut och Du får komma hem igen. Du väljer. Älskar dig i vilket fall. ♥

Idag har vi håvat för jag hade vattenexkursion med Naturskolan. Det var ganska så tråkigt, men kul att komma bort lite. :) Jag glömde dock ta med mig kameran men en massa andra fotade så jag har snott bilder från dem. Haha. Vi hade ganska mycket teori också, men sen fick vi ut och håva i vattnet. Vi hittade massor med äckliga djur. Eller insekter eller vad det var. Småkryp. Tror vi hittade 15 arter på typ 10 minuter. Ganska bra gjort.

Sen fikade vi på berget och det var kul. Jag åt min äggmacka men så fastnade det macka i min tandställning så på alla fika-bilder ser jag skitskum ut för jag försöker pilla bort macka från tandställningen med tungan. Ja, så är det.

Sen hade vi tråkigt efter-grejs inomhus. Vi i min grupp - jag, Magda och Jenny fick tråkigaste uppgiften. Vi fick "Artlista". Vi skulle titta i tråkiga gamla böcker och hitta namnen på de kryp som vi hittat. Supertråkigt. De andra grupperna fick roliga uppgifter såsom att rita en akvarellteckning av djuren, en annan fick göra ett akvarium. Skitkul ju. Men men, jag har alltid otur så.
Nu kommer bildregn...

Träskmark. Här håvade vi.

Jag ser superkonstig ut. Såklart.

Fikadags!

Lina & Emelie hade kul.

Vacker natur.

no easy answers.

Nu vill jag ha min booook. Beställde den för skitlängesen nu ju, och jag ville läsa den supermycket redan då. Men jag har fått meddelande från Posten om att den är på väg så det är bara att hålla ut! Tror den kommer att komma imorgon. :) Har det på känn!


you were leaving.

Idag är ingen bra dag.
Vi var bara tre stycken av fem på studiegruppen imorse kl 09-12 så vi fick inget gjort. Morgan har flyttat ifrån mig så nu är jag helt ensam. Johanna har snott min glass men skulle aldrig erkänna det. Jag har två myggbett som kliar som fan. Ja, allt är ganska hemskt.

Imorgon har vi vattenexkursion kl 08:30 i Skjulsta. Jag tror vi ska håva och sånt så jag måste låna mammas gummistövlar. Jag vill ha ett par egna i märket Hunter men jag har inte råd. Usch jag tycker inte om vatten eller småkryp. Jag vet inte om jag vill vara med, speciellt inte om det regnar. I'll pray for sunshine. Då kanske det blir okej ändå. Det är obligatoriskt så det är ingen idé att gnälla. Klockan 12 ska vi, jag och mamma, titta på en lägenhet så då hämtar hon upp mig i Skjulsta. Och så åker vi.
Sen har jag studiegrupp på eftermiddagen. Då är vi förhoppningsvis alla fem. Annars blir jag ganska less. Vi ligger såpass mycket efter att vi verkligen behöver komma någon vart nu. Och det är svårt när någon saknas.

Hoppas att morgondagen på något vänster blir bättre än idag.


sale.

Jag älskar rea. Nedsatt till 99:- Som hittat!



valborg.

Valborg firades hemma med mamma och Morgan. Vi åt god mat och drack gott. Sen åkte jag och Morgan ut till Sundybholm vid 21-tiden för att titta på brasan och fyrverkerierna. Det var mysigt. Precis som förra året. Men det enda som var lite jobbigt var att det var några WT ungdomar som hade fått in bilen till gräsmattan vid badet, och spelade dunka dunka musik jättehögt som förstörde stämningen. Men annars var det himla mysigt! När vi kom tillbaka hem igen vid 22-tiden så åt vi supergod hallonpaj som mamma hade gjort. jag hade önskat den och den var precis så god som jag hae för mig. :) Mumsigt, jag tog två gånger!
Sen myste vi framför tvn med tända ljus. Valborg är ganska så överskattat men det är precis såhär som jag vill fira!

Bildregn...









RSS 2.0