moon river.

 
 September månad har rullat på rätt fort den med. Det har blivit många promenader med fina utsikter, både här i stan och på annat håll. Jag och mamma har gått några vändor i skogen med och hittat lite gula kantareller i alla fall.

sleepy hollow.

                          
 
Måste bara tipsa om denna tv-serie! Nya Sleepy Hollow är en fantasy/mystery/drama serie som handlar om Ichabod Crane som dör i krig 1781 men som vaknar upp 2013. Det gör även the Headless Horseman som börjar mörda folk i Sleepy Hollow och Ichabod söker hjälp hos polisen Abbie.
 
Jag har nu sett 2 avsnitt och jag måste säga att man sitter som på nålar heeeela tiden! Shit vilken spännande serie. Sen vet jag inte om det kommer hålla i mer än 1 säsong men just nu så gör det inte så mycket. Sleepy Hollow förgyller mina tisdagskvällar ypperligt.

crayfish september.

 
Bilder från en kräftskiva hos pappa & ann i början av månaden. Morgan fick hjälpa till att mecka ihop Oscars nya bilbana också, det gick ju riktigt bra. Efter kräftorna och räkorna kalasade vi på äppelpaj och smågodis till Amandas förtjusning.

kalas för karin.


I slutet av augusti fick vi komma på fikakalas hos Karin som firade sin 10-årsdag. De bjöd på världens godaste tårta - nåt chokladigt, moussigt och gräddigt - samt på sötaste glasstårtan i form av ett tåg. Och en hel del kakor också förstås. Tiden bara springer iväg, nyss var hon en liten kotte som knappt kunde stå eller gå. Och nu 10 år. Galet. Fina systerdotter.

the road is long, we carry on.

 
För några måndagar sedan åkte jag med till Westerqvarn för att titta på bilar. Lite mysigt sådära en sensommarkväll tycker jag. Hann med att köpa en mjukglass också, inte helt fel det. Det är lite kul att titta på alla olika fordon och hitta sina favoriter. Jag går mycket på form. Och färg förstås. Märke är inte det viktigaste men min favorit är uppenbarligen Corvette att döma utifrån bilderna, tihi.
 

whether you fail or fly.

#1 Nya gosetofflor.
#2 Tårta till Johanna.
#3 Candace-katt.
#4 Frukostgott.
#5 Morgonhimmel.
#6 Förkyld.
#7 Tårta på kalas.
#8 Medicinering.
#9 Stora katten.

august rush.


Augusti månad rullade på väldigt fort. Jag började dessutom jobba igen efter en skön semester så det kändes lite som att sommaren försvann i och med det. Vi har firat många födelsedagar denna månad också och det är ju aldrig fel! Kalasmånad. Utöver det har det blivit mycket fika och mat ändå. Och lata helgmorgonar i sängen.

good feeling.

#1 Sola i Mälarbaden.
#2 Utsikt från Aspen rastplats.
#3 Solpuss.
#4 Underbart väder.
#5 Mina tallrikar anlände.
#6 Morgan.
#7 Brygga till vattnet i Mälarbaden.
#8 Morgon.
#9 Ännu mer sollapande.
#10 Jag på Grappa.
#11 Drink.
#12 När Bosse var liten.
#13 Morotskaka på Björndammen cafe.
#14 Sista soldagen i augusti?
#15 Jätteballong till Oscar.
#16 Kantarellfynd.
#17 Gos.
#18 Galaxy nails.

RSS 2.0