there is a castle on a cloud.

 
För ett par dagar sedan åkte jag och Morgan till Taxinge slott och fikade. Massor. Haha, vi blev så mätta! Men gott var det, som vanligt. Krämigt, chokladigt, syltigt och mastigt. Mmm. Sedan gick vi promenad runtom i trakten och det är så mysigt där. Vi hade tur med vädret också.

I see the bright lights, it's the month of july.

Bilder från Juli.
 
Juli månad har verkligen rusat iväg. Jag jobbade rätt länge, fick semester vecka 30. Det bidrog nog lite till att tiden har känts knapp. Men vi har hunnit med mycket ändå får man tänka. En hel del fint väder har det också varit!  Ser fram emot ett soligt Augusti nu dock.

strawberries.

 
Bilder från vår första och enda tur till självplocket i Solby. Det verkar ju onekligen som om säsongen var tidig i år och således även slutade tidigt. Hade velat plocka på semestern nu, men det var tur att mamma och jag hann dit för 2 veckor sedan. Gott med jordgubbar i alla fall!

many ways to have a good time.

       
 
Mys och snack hos Oliwer förra helgen. Efter häng hos honom åkte vi in till stan och gick på gayklubb - Lollipop haha. Jag dansade och körde på tills jag var helt slut, fick gå hem strax efter 01 och sova. Skönt. Kul kväll!

summer moved on.

 
Kalasbilder från Ärla. Där fanns god smörgåstårta och gott fika, blommor, sol, grönt gräs att gå på och smultron att hitta. Hela vistelsen avslutades dessutom med att jag och syster fick en kik inne i vårt barndomshem. I mitt gamla barnrum satt samma tapet kvar än idag. Ärla är fint ibland.

sleepy.

 
Lata dagar för kissarna. Snart för mig också - semestern börjar nästa vecka!

just run with me.

 
#1 Frozen yoghurt i Västerås.
#2 Gjorde egen teriyaki Salmon.
#3 Promenad.
#4 Middag på Emma Grön.
#5 I solen på Tingsgården.
#6 Egen juice.
#7 Gott med cola ibland också.
#8 Plocka smultron.
#9 Jag & lillasyster.

my milkshake brings all the boys to the yard.

 
Slagstaglass och milkshakes smakar gott i sommarvärmen. Bilder från förra veckan.
 

big meet.

 
Första helgen i juli var det dags för Power Meet i Västerås igen. Jag och Morgan njöt av det fina vädret, åt god mat, drack gott och tittade på bilar kvällen lång. Vi satt på vår filt vid cityringen. Det var inte lika mycket drag i år ändå tycker jag... har för mig att det var snäppet bättre förra året. Vi begav oss hemåt redan vid 01-tiden vilket inte hör till det vanliga när det är sista dagen på världens bilträff. Nåväl, hade det mys.
 

i'll take a sip.

 
 
 
Häromveckan mixade jag en juice på färska jordgubbar, äpple och lite mango. Mmm...

it's strange what desire will make foolish people do.

 
Det har blivit en hel del letande nu på sistone eftersom det varit så bra väder. Det är alltid lika kul att hitta en gömma! Bilderna ovan är från Björndammens omgivningar och vid Fornborgen ute vid Åkerby.

summer lovin'.

#1 Midsommar - Jag & Morgan.
#2 Midsommar - Hjärta, mysig stund vid sjön.
#3 Midsommar - Puss.
#4 Midsommar - Mys.
#5 Laxdags.
#6 Spets och solbrillor.
#7 "Nya" skor, typ. Aldrig använda i alla fall.
#8 Bossegos i köksfönstret.
#9 Midsommar - Elin & jag.

tingsgården.


Innan Pappa & Anns avfärd till Spanien så hade vi hejdå-middag på Tingsgården. Jag åt så god mat, röding! Mmm. God efterrätt likaså. Det var kul att vi hann träffas nästan allihopa sådär. Det var en fin kväll, solen sken på oss hela kvällen där på bryggan.
 

frozen yoghurt.

 
Frozen yoghurt i smaken kit kat/hallon. ♥

nause.

 
För ett tag sedan var jag på besök i Västerås för deras Cityfestival. Nause spelade! Det var himla kul, har aldrig varit och lyssnat sånhära musik live förut haha. Vilket röj! Oh ja. Hann med att äta en froozen yoghurt innan dessutom. God var den!

salmon.

 
Lax är allt bra gott, speciellt på sommaren. Har ätit det flera gånger nu i juni månad som var. Gott. Och så enkelt det kan vara. Högst upp är min egna lax som jag gjorde i ugnen. Bara sådär med lite citron på toppen. Mmm. Längst ner är laxrätten från Mary's som var väldigt god den med. Senapssås till. Mmm...

everyday.

#1 På jobbet pusslade vi ihop en skattkarta!
#2 Gott med lax.
#3 Fika på Björndammen.
#4 Vid Ältaren.
#5 Kalas för Malloy.
#6 Regn.
#7 Burgare till middag.
#8 Tedags på jobbet.
#9 Midsommarfirande med barngruppen.

RSS 2.0