höjdare.

100 Höjdare. Visst är de underbara? Haha har redan talat om mitt intresse för filip och fredrik. ikväll/inatt tittar jag på 100 Höjdare - Sveriges skönaste människor.
usch, kan inte sova. Ska upp kl 07. Jäkla skitkväll alltså. Orkar inte gå in på nåt. Men men.
100 Höjdare får trösta. Under säsong 3-6 hittar de roliga människor. Eller sköna människor. Haha, här är mina absoluta favoriter!












tomato.

Helt plötsligt fick jag ett jättesug på tomater. Tomater på macka! Så det va bara att gå och göra iordning. Haha lyckades ta slut på osten i processen också. Tomat + ost = gott.
Behövde lite energi för jag ska snart iväg och städa i gamla lägenheten. uuuh. Flyttstäda måste vara det tråkigaste som finns. Att städa åt någon annan liksom. Men men. Bara jag är hemma till kl 20 och får se Fångarna på fortet!


high chaparall.

Tittar på mitt älskade High Chaparall. Denna gång hänger de med Charlene Tilton. Älskade denna serie från första början. Självklart har jag alla säsonger(1-4) på DVD. haha. Såååklart! Och alla säsonger av 100 Höjdare. haha okej - jag är ett stort fan av filip & fredrik. Eller små-fimparna som de också har kallats. Haha!
Favoritavsnitten är nog Fabio Lanzoni, Steve-O, Gary Busey, Shannen Doherty och avsnittet om Maskingevärskonventet i USA. Haha. Sååå underhållande.

                   
Filip: "Vafan, jag vill inte riktigt."
Om att gå upp till tigern. haha så söt!

Tror att de flesta avsnitten finns uppe på Youtube så det är bara att titta på. :)

lager 157.

Idag åkte jag och mamma på utflykt till Hälleforsnäs. Till Lager 157 haha. Jag hade aldrig varit där förut  men hade ganska höga förväntningar. Men det var inte så mycket att se. haha. Men det var kul att bara åka iväg ett tag. :) Och så fikade vi i deras cafe. Jättegoda chokladbollar! Haha.
Ska inte göra något mer idag. Njuta av ledigheten innan allt drar igång. haha. Morgan kanske kommer förbi en sväng ikväll. Antagligen inte, men kanske. Han har klantat sig lite nämligen. Vissa här på jorden har svårt att hålla sig till planering. haha. Så... Jaja. Han kanske kommer förbi.
Blir nog filmkväll ikväll med godiset från fredags. haha. :)


a little dream.

Hahahah! Inatt så drömde jag att jag hade en sandkatt. Som husdjur hemma liksom! XD Och Zelda, en av mina andra katter, var heeelt okej med det. Hon tyckte jättemycket om min nya bebis. Haha! Åååh. Den var så söt i min dröm alltså! Aww...
Hela drömmen måste berott på vårt Zoo-besök igår. haha.


zoo.

Idag låg jag och Morgan kvar alldeles för länge i sägen. haha men det var det värt. ♥ Så mysigt med lördagsmorgonar.
Men så var det så fint väder så vi bestämde oss för att åka till Parken Zoo för att titta i djurparken. :) Det var väldigt fint väder idag alltså. Över 35 grader i solen. Skönt! Och inget regn. Även om inträdet till parken va rätt dyrt så kände jag på mig att det skulle vara värt. Allra först kollade vi på kängrurna(eller heter det känguruerna XD) i kängrudalen. Man brukar liksom alltid börja med det. Sen traskade vi runt och höll koll på tiden. För klockan 15:15 så var det matning för trädleoparden. Det var lite spännande. :) Han hade ett sånt coolt mönster på sig. haha lite som en ord. Men i päls. haha. Vi såg så mycket djur alltså! Tror vi bara missade 2-3 stycken. Antingen för att vi inte såg dem, eller för att vi missade de på nåt sätt. haha. Men det gjorde inte så mycket. Det roligaste att titta på var surikaterna. Vi tycker att de är så söta. :D Och nu hade de ju fått bebisar så det fanns 4 bäbissurkiater. haha. Men det häftigaste djuret var nog geparderna. För vi kom så nära! Nästan så att jag kunde klappa men det gjorde jag inte. Dels för att man inte får och dels för att jag kom på att de var rätt farliga. haha. Lite läskigt möte var det. Men spännande. :)
Rolig dag vi hade!




Sååå söta sandkatter. Och det fanns sandkattbebisar!


Vi tittade på de tokiga gibbonaporna.


Matdags för trädleoparden.


Komodovaran.


Här står jag bredvid bältdjuren. Haha ett sånt djur som Ross klär ut sig till när han vill lära Ben om Hunukkah. haha. Jag tycker att de är så himla fula. Roliga också. XD


Morgan tittar på de söta bomullshuvudtamarinerna. haha - apor alltså.


Jag sitter och tittar på två pumor. Tur att det var glas mellan oss! haha.


Söta geparderna. Söta men farliga!


En trött Lejonhona.


Och så de allra sötaste - surikaterna!


Gulle.




Underbar dag. ♥



västerås.

Igår tog jag tåget till västerås och så gick jag direkt till myrorna. Hade aldrig varit i västerås myrorna-butik förut. Det fanns en hel del där. Dock inte det som jag var ute efter. haha. Men jag tittade runt och så, tills Morgan ringde och sa att vi skulle mötas. Han var på väg ner till stan. Så vi möttes upp och så gick vi in på HM. Han hittade och köpte ett par blå byxor som jag tittat ut och jag köpte en svart tröja med blomdetaljer som jag tittat ut hemma i eskilstuna-butiken. :) nöjd dag. Sen uträttade vi lite annat och sen åkte vi hem till eskilstuna. Här hängde vi bara. haha tittade på film och gosade. Myskväll vare. ♥


look.

Idag har jag varit i västerås och kikat runt. Knepigt väder idag alltså. Sol, moln, regn. Därför blev det lite av en bland-outfit idag. haha.

 
 


finale.

Haha jag vet att jag ligger lite efter, men nuuuu har jag kollat klart på The Hills. Haha Började med säsong 1 när sommaren började. Så det förklarar liksom saken. Har inte haft något intresse för den serien innan. Men nu så. :) Och alldeles nyss såg jag sista avsnittet. Åh. Så knäckande bra slut alltså! Loves it. ♥


rain.

     
Idag bara regnar det. Uh. Därför skulle jag vilja ha ett par såna här. :) Dessutom tror jag att de skulle vara perfekta i höst när jag har min praktik. Har praktiserat på ett dagis förut men nu ska jag till sexårs. :) Eller lekis. Eller förskoleklass som det heter. Haha. Jag tror att ett par fina gummistövlar gör regnvädret lite roligare. Lite behagligare.

skjorta.

 

Jag idag. Har flängt runt på stan hela dagen lång.

wanted.

            

Jag viiill inte köpa skopunkten-varianter. Jag vill ha de häääär. Åh.


morning.

                        

Jag börjar dagen med yoghurt + multi crush och så ett glas proviva nypon. gott gott. Synd att det regnar idag. Buhu. Fick hem mina saker som jag beställt från H&M förresten. Men jag vet inte riktigt om jag ska behålla koftan. Haha. Hade nog velat att den var lite annorlunda. Och så kanske liiite större. Oversize är ju bäst.
Idag ska jag dra ner till Myrorna och rota. Haha är på jakt efter en sak. :)

nightgown.

Det här är det bästa nattlinnet i hela världen. Farmorsnattlinne is the shit. Köpt på Lindex för 250:-
Godnatt.





lazy dayz.

       

Idag ligger vi bara och latar oss. Vädret utanför är mysko. Ibland är det sol och ibland regn. Och det har åskat lite också. Just nu tittar solen fram och då blir kattera glada. De ligger och solar sig i min säng.
Idag ska jag ta tag i en himla massa tidningar. Har sparat på mig alldeles för mycket under åren. Har gamla nummer sen 2007 av både Hänt Bild och Veckans Nu. Haha love those tattle tales. Men nu ska jag slänga, packa undan och sortera bort en hel del. Det är dagens mission.

fort boyard.

Missade premiären av Fångarna på Fortet. Men som tur var är tv4 så generösa att de visar reprisen av programmet redan nu samma kväll! haha. Sitter och tittar nu men för tillfället är det reklam. Hittills tycker jag att det är helt godkänt.
Men jag saknar ju Fader Foura. buhu. Han var ju den som gjorde hela programmet förr. Haha nästan iallafall. Men men. Rolf Skoglund är ju rolig han med, men det kanske är det som är problemet. Fader Foura-figuren ska ju vara mystisk och lite dammig. Inte rolig. Inte Rolf Skoglund. Nåväl.

Är glad över att jag har några gamla avsnitt sparade att titta på också. Haha. Det ska va lite omodernt och töntigt. Det är ju Fångarna på Fortet! :D

                         

UPDATE: Och jag är inte riktigt nöjd med att det nu ska visas mån-onsdag. En dag i veckan hade varit bättre. Annars tar det ju slut så fort! haha. Men kvällens program var godkänt. Så kul att det är tillbaka. :)


jump.

idag.

                  









ärenden.

Idag har jag springit ärenden! haha. Skrev till Elin vid 12-tiden och frågade om vi skulle ses eftersom att jag hade snokat fram att hon skulle in till stan. haha så vi bestämde träff till klockan 14 ungefär. Men jag fick vänta på henne ett tag så jag smet in på swedbank för att ta en kölapp. Tillsammans med typ tusen andra. Jisses! Det var huuur mycket folk som helst. Det var nummer 157 och jag fick 165. Haha. Sen kom Elin och då gick vi i på Åhlens och tittade runt där istället för att trängas inne på banken. Men sen när vi gick tillbaka hade det precis blivit nummer 167. haha snacka om otur! Så det var bara att ta en ny lapp... Fick nummer 181 denna gång. Så det var bara att vänta och vänta. Denna gång gick vi till Forex sålänge. Haha men när Elin fick en nummerlapp där så insåg jag att det nog var bäst att jag gick tillbaka. Tur det! För när jag kom in på Swedbank så blev det nummer 179. Och sen fort nummer 180. Och sen var det min tur! Så då fick jag ta ut mina stackars fondpengar. Var tvungen. Måste ha minst 2000 kr till böckerna till nya kursen på högskolan. Så jäkla drygt. Men men. Så är livet.
Sen gick jag till min bank Handelsbanken för att sätta in pengarna på mitt konto där. Haha vilket spring. Sen åkte jag med Elin till Coop och handlade. haha. Ärenden alltså.

today.




club goa.

Ååååååh. Jag älskade den serien! haha. Det var ju typ det bästa som hänt sen Baren tog slut. haha. Åh. Club Goa. Om man ändå kunde få tag på hela serien. Märkte att den fanns uppe på Swetv förra året men nu är den borta. Buhu! Jag som så gärna ville se. Du som har den - kontakta mig! ;D haha.

Och lilla Molle. Haha han var min favorit... Och Nalle Knutsson. haha han är ju bara för mycket! XD



cupcake.



karin.

Idag fyllde lilla Karin 7 år. SJU ÅR. Det är heeelt galet. Tiden har gått alldeles för fort. Hon hade kalas idag och vi fick en massa gott fika. Pappa hade köpt en ny cykel till henne. En lila. Så fin! Men den var liksom inte ihopskruvad så hon kunde inte testa den. Men den verkade fin. :) Av oss så fick hon en Barbie DVD och en tröja. haha, den där Barbie DVDn har jag kämpat och kämpat med alltså. Hon fick.. 15 filmer totalt. En Barbie Collection med andra ord. :)
Tårtan som vi fick var så himla god! Det brukar de vara. Det var god chokladmousse i den, och så blåbär och hallon. Mums!







clean up.

Jag var i full gång med att städa, men så satte jag mig vid datorn för att kolla en grej och nu kommer jag inte härifrån alltså. Haha, varför blir det alltid så? Jag som verkligen behövde få det städat. Måste dammsuga också. Så jag ska nog ta och fortsätta. Sen ska jag göra hemmagjord pizza till middag. Börjar bli hungrig.
Jag har varit på kalas idag också! Skriver ett inlägg om det sen. :)

dinner.

Hemma från middagen. För ganska längesen men iallafall. haha det var trevligt. :) Lille Oscar var så söt. haha guud vad han kladdade när vi satt vid matbordet. Ingen ville ta i honom. haha. ovanligt för en gång skull. Men söt var han ändå.
Vi gick därifrån vid kl 21 och när vi kom hem så tittade jag och morgan på sagan om ringen på tv3. :) Mys.





Oscar ville också laga mat. Haha, här står han med en egen gryta som han fick röra i.

electric.

Igår åkte jag till Västerås och så tittade jag och Morgan runt lite efter en dator till mig. Men det gick inte så bra. haha den som jag trodde var perfekt var inte bra. All föll på mönstret i designen. Fånigt egentligen. Men men. Sen så uträttade vi fler, lite tråkigare ärenden. haha. Morgan ska nämligen hjälpa Ann & Pappa med att fixa lite elektriska saker på deras uteplats. Haha så vi var på Bauhaus ett bra tag. Herregud. Men det gick inte heller så vidare bra. Haha, han hittade inte det han skulle ha. Men men.
Sen åkte vi hem och gick på bio. :) Vi såg Knight and Day. Haha, trots att jag visste att den redan fanns på ch131. Men det var värt ändå. :) Den var riktigt bra. Fartfylld och rolig liksom.

Idag så hoppades vi på strålande solsken för att vi skulle hem till Pappa & Ann och utföra detta elektriska arbete. Haha, men självklart så regnade det. Men vartefter klockan gick så blev det finare! Och klockan 14:40 så sken solen på och vi kunde åka till Pappa & Ann. :D Så nu kan Morgan jobba på utomhus och vi ska grilla här ikväll! :) Och så kommer Elin & Erik + Oscar också. yey! :) Hoppas på en fin kväll.

banana.

Jag gjorde cupcakes till systers födelsedag. Detta är en bananvariant med en tjusig svart ätbar rosett. :)



H&M

Fick hem kuponger och värdecheckar från H&M idag. Så jag kunde inte låta bli att göra ett besök i butiken. Hittade ett par nya fina höstleggings. Med tygdetaljer på sidorna. Snyyyyggt!




birthdays.

Det har blivit mycket födelsedagar. Det är alltid så i augusti. Oscar har fyllt 1 år. Johanna har fyllt 16. och Karin fyller 7 år på lördag så då blir det kalas igen.
Oscar var jätteglad på sitt 1-årskalas och den bästa presenten tyckte han var en väska full med 100 bollar. haha typ bollhav-bollar. Han ääälskade de. Tror att han fick de från sin morfar. haha. Men av oss så fick han en bok, och så en tavla med tre fotografier som jag och syster fixat med. :) Fint tycker jag.
Igår var det kalas för Johanna här hemma i röran. det var roligt. :) jag hade gjort muffins i mängder och farmor hade kabat tårtan. Muuums. Johanna fick mest presentkort - precis som hon ville.
Så nu har vi några dagar på oss att vila upp oss. Haha. På lördag är det dags igen som sagt.
Kalastider indeed.









å-festen.

På fredagen gick jag och Morgan ner för att sjunga till Alphavilles Forever Young. Haha jag sjöng, men inte han. Åh. Det var så kul att få höra dem live! :) Underbar kväll. och varmt var det med.
Sen på  lördagen träffade jag Elin för vi skulle lyssna på Nationalteatern. Som vanligt. Haha vi såg de förra året med. :) Och jag har sett dem en gång innan det med. Jättebra live! haha vi hade det jättetrevligt där i buskarna när vi lyssnade. XD Sen stötte vi på folk från gamla ES3D. Aw. Sen tittade vi självklart på fyrverkerierna tillsammans. :) Come on my darling, vi glömmer allt annat...
Härlig helg var det!







move in.

Idag har vi flyttat! haha heeeela dagen lång! Började klockan 9 imorse typ. haha och så har vi burit och burit hela dagen och kvällen. Så nu är vi nyinflyttade. Det är fint här. :) Men jag saknar gamla rummet. haha. aw.
Är så himla trött nu så detta blev bara ett kort trött-inlägg.
Imorgon lägger jag upp lite bilder. :) Var ju med lilla Elin igår på Å-festen. :D Och dagen innan det var jag & Morgan och såg Alphaville. Eller lyssnade iallafall. haha.
Härlig helg det har varit! Fullt upp.

melon.

I början av sommaren fick jag en melonplanta av socialdemokraterna på stan. Det blev liksom min lilla grej att försöka hålla den vid liv och vårda den. haha. min lilla baby!
Längelänge så hände det inte så mycket. Eller ja, den växte lite och så. Och blev större. :) och sen kom det små gula blommor. Men sen när hettan och solen liksom försvann, och regnperioden kom så gav jag upp litegrann. Lille plantan bara stod där och var överfylld med vatten.
Och nu när det är flyttdags så skulle mamma städa upp på balkongen och slänga alla fula blomster som vissnat. Och så sa hon "nu slänger vi den här, va?" om min planta. "okej.." sa jag. Och så gick jag ut för att ta farväl sådär, men då gjorde jag en upptäckt!!! EN MELON!! EN MELON PÅ MIN MELONPLANTA! :D Lycka. Haha en babymelon hade kommit. Den lite fula plantan fick nu bo kvar. Den ska inte kastas! Haha.

    
    

12 aug.

Idag har jag bakat massvis med muffins. 37 stycken tror jag att det blev. haha Gottgott. Ska ha de till systers kalas på tisdag. :) Sen kom det folk hit på visning för vår lägenhet. Så jag har typ röjt upp i rummet och så. haha det är så tomt nu. Det ekar. På söndag flyttar vi allt. Allt.
Morgan kom hit på kvällen. :) Mys. Så gick vi iväg till nya lägenheten och sen vidare till pappa & ann. Vi fikade och pratade. Morgan ska hjälpa de med nåt elektriskt. Typ fixa en lampa och sånt ute. haha. Och sen fick Morgan en öl. Och sen blev klockan 21:30. Och då gick vi hem och gjorde tacos. XD haha. Knasig kväll. Och så har vi tittat på sista avsnittet av Sex and the City. Och nu tittar Morgan på¨How I met your Mother.

Börjar bli trött. Och snart försvinner internet! Ih. Hur ska detta gå? Det förflyttas till nya lägenheten den 17e. Förhoppningsvis. Men det blir nog internet-löst ett tag nu.

Imorgon blir det kvällsmys med Alphaville. :D

body shop.

Åååh. En av de bästa sakerna i livet är body butter. Cocoa body butter från Body Shop ska det va! Det är så himla värt. 165:- för en burk och man blir så mjuk och len i huden! Nu när jag har använt det i ca 2 år så skulle jag aldrig kunna sluta och gå tillbaka till att använda någon vanlig lotion. Nej nej. I'm hooked. Så värt. 1300:- har det kostat mig hittills. haha. Men en bra investering alltså!

Nu när det är flyttdags här hemma så hittade jag en massa tomma burkar. Haha det har blivit min lilla samling. XD




inspiration.

Jag känner mig så inspirerad till att inreda nya rummet! Har den där känslan inom mig. haha jag vill få fint! Idag följde jag med Morgan till tåget 11:52 och sen gick jag vidare till lägenheten för att jobba.
Haha höll på från då, till klockan 16:30. Målade hela rummet 2 ggr. Så nu har jag målat 3 ggr sammanlagt. Haha mamma sa att det nog bara behövdes 1 strykning. Och jag och gubben i färgbutiken trodde 2. Men nej, det blev 3. Haha herregud. Nu har jag målat... ca 45 m2 på två dagar. jisses. Jag är värsta powerwoman känner jag nu. Hah så stolt. :) Och snyggt blev det! Nu ska jag bara få in alla möbler. Oj oj. Och sen ska jag nog måla en vägg i en mörkare lila. Det är ju så snyggt. :) Pepp.

Jag tror att Morgan kommer tillbaka hit imorgon. Mys! ♥

      

Köpte med mig godaste mackan från Pressbyrån. Haha en grekisk variant! Så jäkla gott. Äntligen har tillverkare kommit på att det kanske vore bra om det fanns en macka som alla vegetarianer kan äta. Toppen!

morganmys.

Ååh. Lille är här. ♥ Morgan och jag ikväll och imorgon. imorgonmys. sen ska han hem och tvätta. haha. gud vad jag behövde honom. hihi.
Idag har jag målat hela rummet i nya lägenheten heeeelt själv. haha. Det är rätt stort rum. ca 14m2. Och så äre ju över 3 meter högt tak. haha så det blev en jäkla massa målande. Men I did it! :D Imorgon går jag tillbaka och gör klart sista strykningen. Sen äre klart! Så stolt över mig själv. Har renoverat hela rummet själv, skulle man kunna säga. Haha. :)

Men nu blir det mer mys. Myskväll. Myspojkvän.

                   

Men det är en några veckor gammal bild. Nu har han inget hår längre! haha.


blue.

Ny skjorta. :)

  
  

9 aug.

Idag hade jag tänkt uträtta mycket. Eller iallafall så mycket som möjligt.
Var i lägenheten igår och förberedde lite inför målningen av väggarna. Men idag hade jag tänkt spackla igen lite hål som inte ser så snygga ut. Men så hade spacklet torkat. Haha det var ganska så omöjligt att använda det, så jag måste köpa nytt. Och vanlig vit väggfärg. Det kommer bli så fint! Och jag är så pepp på att klara detta på egen hand! :) Det kommer kännas bra att ha åstadkommit något sånt helt själv. Haha.

Idag fyller bäbis Oscar 1 år. Men inte har det varit något kalas än och jag och syster har inte köpt klart presenter till honom. Haha men jag vet preeeecis vad vi ska ge bort. :) Vi ska ner till stan och fixa det idag tror jag. Hoppas att kalaset blir nästa helg då. Och att det kan få vara lite finare väder. Idag har det åskat lite hela tiden. Men inget regn. Skumt.

Håller tummarna för att Morgan och hans vän kan komma hem från Tyskland. haha tänk så är det värsta ovädret i luften. Nej, hoppas inte. Tror deras flyg gick.. ja typ snart. Han skulle höra av sig när det var billigare att ringa. Haha alltså jag vill verkligen inte ens se min kommande mobilräkning. Ringde massa när jag var i Danmark och så råkade jag mmsa och ett mms kostade visst 25 sek. haha. Oj oj oj. Men det löser väl sig.
Undrar om Morgan köper med sig något kul till mig... Åker man till Holland kan man ju köpa träskor. Och åker man till Ryssland kan man köpa en maruschka docka. Men vad köper man i Tyskland? haha ett par lederhosen kanske! XD Nej gud. Haha jag har ingen aning.
Det ska bli så kul att få träffa honom igen! Vi har knappt setts på hur många veckor som helst.. Gaaaalet! Och lille sa till och med att han kan ta tåget hit. aw. ♥ För bilen, den är ju fortfarande trasig, den. Hade det på känn. Speciellt efter vad mammas Mikael berättade förra veckan. Hans bils luftkonditionering gick sönder precis när de kom hem från Japan. Haha och det var typ över en månad sen nu, men bilverkstan har fortfarande inte haft tid att laga. Haha helt sjukt.

Nu måste jag göra mig iordning för stan. Hoppas att det slutar åska tills dess...

antagen.

Yeeees! Blev antagen till kursen i höst. haha även om jag hade platsgaranti så måste jag ju få fira lite, tycker jag. Hade jag inte klarat föregående kurs så hade jag ju inte kommit in. Och det har varit tufft. haha mååånga pluggtimmar. Ojoj. Är stolt över mig själv. :)
Men nu är det bara att ta nya tag! Börjar 30 augusti.


lycka.

Ååååååh! Alltså jisses. I flera år har jag sökt, men inte hittat. Men nu har jag den. PEKING EXPRESS! Jaaaaa! 
Peking Express var ett samskandinaviskt tvprogram som visades på Kanal 5 och senare Kanal 9 år 2007. Det var ungefär som amerikanska Amazing Race som också är mycket bra! Men guuud vad jag gillade denna version. Deltagarna skulle ta sig från Moskva till Peking genom att lifta. Det var inte snack om något flyg och skit, som i Amazing Race.
Haha det var ett så himla kul program! Jag hejade på Carolina & Mikaela redan från början och aaalla andra hatade dem. haha. Me against the world. Men tyvärr blev väl Carolina ormbiten eller så, så de fick lämna tävlingen. Annars hade de nog vunnit alltså.
Men vinnarna blev ju Tyra och Stefan. Ja, den Tyra. Ganska roligt faktiskt. I många månader har jag funderat på att maila Tyra och höra om hon råkade ha serien på nåt sätt. Haha Kanal 5 hade den uppe länge på sin webbtv, men inte numer.

Men nu är mysteriet löst! Nu är den hittad. Swetv är bäst. tihi. Ikväll ska jag titta! Haha loveeeees it.

EDIT:
Tyra: Hallå, här kan vi handla!
Stefan: Nu fixar du liften.
Tyra: Nae, sluta nu. Du köper inte..
Stefan: Jag vet vad vi ska ha.
Tyra: Ja men, näe. Du köper ingenting utan att jag följer med.
Stefan: Jag handlar nu.
Tyra: Näe. Du väntar på mig Stefan.
Stefan: Jag går och handlar.
Tyra: Näe! Ja men, Stefan. För i helvete...
Stefan: Nemen, fixa lift!
Tyra: Nae! Men jag...
Stefan: Halllå?!
Tyra: Du handlar inte utan mig. Jag ska med och handla, Stefan. Jag är jävligt kräsen på mat liksom.
Stefan: Vi handlar samma som igår, okej? Vad är problemet?
Tyra: Nae, det gör vi inte. Ja det är ett problem.
Stefan: Fixa lift så handlar jag.
Tyra: Kan du fixa lift istället, kan jag få handla då?
Stefan: Vi gör det vi är bäst på.
Tyra: Aa, men då kan väl du fixa lift så kan jag handla?
Stefan: Aa men du är ju bäst på att lifta.
Tyra: Nae..
Stefan: Hallå, vad kan bli fel med tonfisken..
Tyra: Aa men Stefan..
Stefan: Snälla. Jag köper jordgubbssylt...
Tyra: Nae..
Stefan: Och limpa. Majs och allting. Okej? Det är väl inga problem eller?
Tyra: Jo det är visst problem för jag vill ha chips också.
Stefan: Det blir inga chips!
Tyra: Jo..

Hahha! Sååå bra.


kräftskiva.

Igår hann jag med en fika med Mella på stan! haha det behövdes veeeerkligen. Vi hade inte setts på superlänge! Det var mysigt. :) tack vän!

Sen skyndade jag hem och gjorde iordning mig på 30 minuter. haha snacka om multitasking då alltså. Smink, kläder, hår. Åh gosh. Men jag hann! Packade drickan och en sallad och gick iväg och mötte upp lilla Lina. Sen skyndade vi vidare till Camilla & Johanna som hade kräftskiva. När vi kom dit så var redan Paulina där också. Så det blev vi 5. haha Vi Fem! Älskade den serien.
Och så var det kräftor överallt och sen var det slut. Och min sallad också. Sen blev det party och fler folk kom. :) Kul att träffa lite nytt folk faktiskt! :) Det var en kul kväll!

wedding.

Sitter och tittar på Pappa & Anns bröllopsfilm från sommaren 2000. Haha jag var en av brudtärnorna såklart. Det var jag, johanna, elin & ida. Vi hade alla matchande klänningar. så fina. :) Då var jag bara 9 år. Skulle fylla 10 på vintern. haha och johanna är sååå liten. Gud, det är kul att titta på alltså.
Håller ju på att redigera den i datorn och tanken är att bränna ut den på dvd och ge till dem. för VHSbandet börjar bli så dåligt. Så jag håller på att korta ner det hela till ca 1 timme. Trodde aldrig att det skulle gå, men hittills har det gått bra. Tror jag har gjort 40 minuter än så länge, av 2 timmar. haha och nu är det bara presentöppning, fika med bröllopstårta och bröllopsvalsen kvar. Så det ser lovande ut.

Thank you God for Movie Maker! haha.


smak.

Dagen började bra - det var ju soool! Åh så skönt. Det var liksom skönt att vakna till det. Vod 12-tiden ringde Elin så vi bestämde träff idag på stan 14:30. Vi traskade runt och gjorde lite ärenden och sen satte vi oss på Smak och så hjälpte jag henne att leta jobb infor hennes norge-resa. haha lille. Tur att jag kan lite norska. Jag vet inte hur det har gått till, men så är det. haha. Vi hittade en hel del jobb som hon skulle söka. :) Tänk att det kan vara så stor skillnad där och här. Galet.
Sist gick vi till nya lägenheten. Var ju tvungen att visa henne! hah hon tyckte det va fint. :) Men lite läskigt med spökhus. haha det visar väl sig. Sen skiljdes vi åt och då gick jag på stan en stund. Tittade runt lite efter fotoram. Har en idé till en present till Oscar. :) Han fyller 1 år på måndag så det kan hända att han ska firas på söndag. vi får se. hoppas. :) det vore kul. älskar kalas!

Måste bara påpeka igen - det var sooool idag! Underbart väder.

    
      
     

shop shoes.



mad.

I'm sooo mad right now, för att låta lite Heidi Montag-ig. Jag är riktigt ledsen, arg och frustrerad.
Av någon konstig anledning så tyckte Morgan att det var en bra idé att låta hans lillebror köra hans bil medan Morgan själv är på semester med en vän i en vecka. Och såklart att bilen går sönder då. Jag vet inte riktigt vad det var som var fel, men kopplingen var väl typ... obefintlig. typ. PERFEKT. PEEEEERFEKT.
Och Morgan är i fucking tyskland och ska stanna där tills på måndagkväll så innan dess kommer inget ske med bilen. Nej, för varför skulle lillebror försöka göra situationen bra igen? det låter för bra för att vara sant vilket jag misstänker att det är. nej, det där får väl morgan lösa när han är hemma igen. och det kommer ta minst en och en halv vecka att få det fixat, hade hans pappa sagt. Lagom när morgan ska börja jobba i kopparberg igen! Visst, bilar går sönder. shit happens! men det hade förmodligen inte hänt om morgan inte lånat ut den eftersom kopplingen var fine innan. 

Nu blir hela vår tid tillsammans förstörd. Min och morgans. Vi kommer inte ens kunna ses. Inget. Jag är så jävla trött på världen och folk just nu så jag vill bara försvinna. Jävla skitsommar.
Det här var droppen som fick bägaren att rinna över.



krabbelurer.

Hittade recpetet till nåt som tydligen kallas för krabbelurer så jag var tvungen att testa på att göra några. Haha men det blev rätt många och jag åt alldeles för mycket. Det var ett tag sen nu men jag är fortfarande proppmätt. Snart ska jag börja med kvällsmaten iallafall. Det blir nog tacos.



pink.

Idag har jag varit nere på stan en sväng och handlade lite nödvändigheter. Tittade lite efter nya skor också men jag hittade inte några. typ. Och nu har jag ett nytt mission - hitta fönsterfilm. Eftersom våran nya lägenhet är på bottenvåningen så kan det behövas. Vill nog ha någon vanlig frostig men jag vet inte om det finns här i stan. Ska titta runt lite.

På kvällen kom Morgan hit med tio rosa rosor till mig. Det var smart av honom. Jag bjöd honom på mat och det var gott. Och så har vi varit en sväng och tittat i nya lägenheten. Han tyckte att det var fint. Imorgon åker han på semester. Tyvärr inte med mig. haha jag blir kvar hemma i regnrusket. Nej, hoppas verkligen på lite sol nu de kommande dagarna! Gärna hela augusti ut.


örebro.

Igår åkte jag och mamma till moster i örebro. Vi var framme till klockan 13 ungefär. Då mötte vi upp moster hemma hos henne och sen åkte vi in till stan för att äta lunch. eller i vadköping var det snarare. Tror att stället heter Stadsträdgården. Vi har varit där förut. Så himla bra ställe! Jättegod vegetarisk mat. Muuums. Åt massor så jag blev proppmätt.
Sen vandrade vi runt på stan. Jag hade ett mission - hitta ett par höstskor. Men det var svååårt. Hittade tillslut ett par men så fanns de inte i min storlek. såklart. får väl titta här i stan istället. Men jag vill åka till stockholm. buh. Men det blir nog för dyrt. Varför måste allt kosta så mycket?
Efter stan så gick vi och fikade men det fanns inget gott fika så jag köpte en glass sen istället. haha de hade ju ingeeet chokladigt. så då fick det va. en triumfglass var bättre. :) med choco-crisp. Sen åkte vi tillbaka till moster igen och chillade. haha pratade lite om nya lägenheten och visade lite ritningar och så. Sen blev klockan så mycket så jag och mamma insåg att vi var tvugna att äta nåt innan vi åkte hem. Så vi gick och köpte pizza. haha. Men sen åkte vi hem! Var hemma till kl 23 ungefär.

Hade en fin örebro-dag! älskar den staden alltså.

31juli -> 1augusti.

Igår så drog jag till min bästaste Elin. Vi lagade god mat och hade det bra. Haha eller så kanske man kan säga att det var jag som lagade maten. XD Elin pratade i telefon och donade med musiken. Men det behövs ju det med. Och så drack jag sockerdricka till. Mums. Och så bara umgicks vi och pratade i timmar. Vi hann titta på ett High Chaparall-avsnitt också. Med Steve-O. Haha så bra. ^^ Elin hade inte sett det så jag var ju tvungen att visa.
Klockan blev massor. Hon skjutsade hem mig vid 01:30. :) Somnade typ så fort jag kom hem.

Idag gick jag och mamma till nya lägenheten och fick nyckeln! Åh. Så himla spännande. Och så gick vi in och kikade runt lite. Men lite stört är det att varken dörren till mitt eller johnnas kommande rum går att stänga. haha herregud. Hur ska detta gå? Hoppas verkligen att det går att lösa på något sätt. Vill kunna stänga om mig.
Kanske ska tillbaka dit senare ikväll igen och fota lite. Glömde helt bort det nu. Har mammas kamera för tillfället, för morgan har lånat min. och jag vet inte när/om han hade tänkt lämna tillbaka den.

Nu ska jag fixa och redigera lite med Pappa & Anns bröllopsfilm från år 2000. XD hah tog på mig det uppdraget. En 4 timmar lång film ska bli ca 1 timme. Det är ju verkligen en utmaning. but i'm up for it!

RSS 2.0