såklart.

Denna lilla katt äääälskar kartonger av alla dess slag. Så himla söt!
Hon är skitglad nu. haha.


bananas.

Idag har jag och mamma åkt till Kvicksund och hämtat 35 banankartonger. Helt gratis så blev de våra. Haha så nu är det bara att börja packa. Jo, för vi har ju fått en lägenhet. Den är så himla fin!
Jag kommer sakna att bo här dock. 120 kvadrat att röra sig på - behöver jag säga mer? Våran nya lägenhet är ca 80 kvadrat. Det finns inget badkar och så får mamma bo i vardagsrummet. Haha. Men den är väldigt fin! Finaste vi tittat på. Och nu är den vååååår.


Bananisar i maaaassvis.

Jag hann med att gå till ICA också, för jag skulle ha jasminris. Mums. Men så hittade jag något ännu godare - jordgubbar! haha 30 kr för en liter så jag slog till.
Skulle kunna leva på det alltså. Bara jordgubbar. Men risken finns väl att jag skulle bli allergisk eller nåt. Så jäkla gott är det iallafall. Ska skära upp några nu ikväll men jag ska framförallt ha i en massa i min yoghurt imorgon. :)


En påse med jordgubbar måååste man ha.

city.

Idag tänkte jag shoppa loss på Gina. Men det gick inte så bra alltså. Haha. Jag hittade ingeeeenting. Inget alls. Så jag lämnade tillbaka en jacka, fick tillgodokvitto. Det var vad som hände. Haha snacka om tråkigt! Jag hittade skitsnygga shorts på Gina på Tuna Park i helgen så jag får väl ta mig tillbaka dit. Jaja.
Sen gick jag vidare och tillslut hamnade jag på Monki där jag tittade in deras rea. Hittade ett linne som jag tänkte köpa för en månad sen, men nu var det 50% rea! Men dyrt ändå ju. Haha.
Snyggt svart linne med rolig rygg är min melodi!


put a ring on it.

Jag har nog över 40 ringar. Jag älskar ringar. Helst i silver och svart. Mhhhm...
Här är mina favoriter.



melon.

Idag var jag och Morgan på Tuna Park en sväng med mamma och syster. Jag shoppade runt lite med dem medans han gick runt i sina tråkiga affärer. p: Haha. Nejdå.
Hittade en jumpsuit, eller byxdress som jag kallar det p:, på Carlings. Så den köpte jag. :) En fin marinblå. Borde ta en bild och lägga upp. Sen skjutsade mamma mig och Johanna till pappa en sväng. Oscar var ju där så vi umgicks där en stund :D Elin och Oscar skulle äta hos pappa och ann nämligen. Oscar fick smaka melon. Haha det tyckte han va gott. :)

Nu ikväll har jag ätit färskpotatis och så jordgubbar nu till efterrätt med en magnumglass. Mums. :)




Självklart har Oscar fått en Maradona-tröja så han kan matcha pappa Erik.


midsummer by night.

Efter allt ätande hemma så skjutsade mamma ut mig till Hällby och Elin. Jag hann precis dit till fotbollen. Alltså, herregud - spanien skulle ju spela! Det är så himla kul att titta på. Och som tur var så gjorde de 2-1 mot Chile. Jag blev sååå glad. :D haha. Och Torres var så duktig så. Men han gjorde inget mål. Han snubblade mest men vad gör det.
Efter fotbollen blandade jag iordning drinkar som Elin inte tyckte om. Haha så jag fick hennes med. Jag har faktiskt börjat gilla rom. Tack vare mojitos. haha. Senare tog vi med våra saker och satte oss ute i hennes trädgård. Så mysigt! Mitt ute i mörkret liksom. Där satt vi tills klockan blev 02. Sen gick vi in och la oss.
Så fin midsommarkväll med bästaste Elin! ♥




midsummer by day.

Jag, mamma och Johanna firade midsommar hemma igår med god midsommarmat.
Mamma och jag hade varit ute dagen innan och plockat fina sommarblommor till bordet. Åh vad jag älskar sommaren!
Vi åt en massa gott och jag smakade till och med en rädisa! Den var väldigt.. pepprig. Haha mysko. Sen åt vi jättegod rulltårts-tårta till efterrätt. Med jordgubbar och smultron i. Mumsigt värre.




top.

Igår hittade jag snyggaste linnet på Gina i Västerås. Haha det fanns bara två kvar så jag hade tur. :) Gillar verkligen ryggen och de flätade banden. Den är varken brun eller grön tycker jag. Nåt därimellan. Haha men den är i ett lite glansigare, lyxigare tyg. Haha. Det är pricken över i:et tycker jag. :)



svart.

Lite Svart från i onsdags. Spelningen var så mysig så!




dont know.

Idag åkte jag till Västerås och shoppade lite och sen mötte jag upp Morgan. Sen åkte vi hem till mig. :) Här har vi nyss tittat på Zombieland och ätit choklad och blivit tjocka. Jippi!
Har fortfarande inte lagt över Svart-bilderna från igår. Måste ta och göra det imorgon om jag hinner. För då är det ju midsommar :D
Ska fira med midsommarmat hemma och sen hem till Elin på kvällen då. :) Bra att jag kom på 19:45 idag att jag borde köpa nån dricka tills imorgon. Haha! Glömde helt bort. Men Morgan hann fixa åt mig som tur var. :) Väldigt snällt!

Hoppas att imorgon blir en lika solig och fin dag som idag var. Hoppas.

 

bubbles.

Nu har vi varit på Jonnas dagis och firat in midsommaren. Vi dansade runt midsommarstången och sjöng. Efteråt fick vi rulltårta med jordgubbar och grädde. Och sagft. Mums. Barnen fick såpbubblor som de kunde leka med efter fikat. Men Jonna lämnar inte dagis än. Hon är bara 4. Men 6-åringarna fick säga hejdå och fick sina avslutningspärmar.
Mysig eftermiddag på dagis!





plans.

Idag har jag solat hela förmiddagen. Så himla fint väder idag! :D Men svettigt blev det. Haha Sen hoppade jag in i duschen och nu ska jag göra mig klar för systerdotter Jonnas midsommarfirande på hennes dagis. Linn hämtar mig och Johanna vid halv 5.

Senare ikväll drar jag och Elin till Torshälla och tittar på Svart! :D Det här blir en bra dag.

baby oscar.

Bilder från en söndag.






sunbathing.

Idag gick jag inte upp förrän vid 12. Så skönt att få sova ut. Åt yoghurt med färska jordgubbar i till frukost. Mums! Det kändes till och med lite nyttigt. Sen gick jag ut på balkongen för att sola. Candace joinade men hon höll sig i skuggan. Det blev lite molnigt där ett tag men sen kom solen tillbaka.
Idag har det verkligen varit vaaarmt ute. Svetten bara rann. Haha. Låg ute och läste lite och bara hade det bra. Men tyvärr försvinner solen på vår balkong vid kl 14. Så nu har jag gått in istället. Sitter och tittar på Vänner. Det är ju nu som de roligaste avsnitten är. Haha älskar Barbados-resan. Så kul!


shoes.

Jag älskar.




stan.

Idag umgicks jag med Elin hela dagen på stan! Åh det var så skönt. Äntligen är hon tillbaka. Haha ett litet tag iallafall. :) Vi gick till Espresso House där jag köpte bagel för jag var hungrig. Den var så god så. :) Hon köpte en frapino med choklad. Tror det hette så iallafall. Haha. Sen traskade vi runt på stan och tittade och lite så. Bara hängde. Det var kul. En härlig sommardag med andra ord! ♥




Jag, igår.

jeans shorts.

Hett med ljusa jeans shorts!



royal.

Idag har jag tittat på Det Kungliga Bröllopet hela dagen. Haha. Jag och Morgan började titta i brist på annat vid kl 13 på svt. Och sen fortsatte vi att titta. Inte så jätteintensivt. Men tvn stod på iallafall. Haha jag ville ju se hennes klänning.
När klockan blev 16 hade vi fixat iordning oss så då åkte vi till Tuna Park. Skulle lämna tillbaka lite saker och leta efter ett par leggings. Hittade en supersnygg bikini också! Lägger upp bild imorgon. :)
Efter Tuna Park åkte vi vidare till Slagsta Glass. Vi köpte varsin kaksnäcka. Men Morgan skar sig på läppen med skeden så han blev lite butter. Sen hämtade vi upp mamma i Torshälla och sen åkte vi hem.
De håller på att bygga om typ vid järntorget så Morgan blev skitsur på mig för det, för att jag inte visste exakt hur man skulle köra där. Så vi råkade hamna i fel fil. Och så vidare. Han blev ännu buttrare. Och arg på mig av någon anledning.
Så sen när vi kom hem till mig fick han lugna ner sig lite. Och så pussade jag hans läpp lite bättre. Sen blev det bra. Men så åkte han hem iallafall. Hah!
Så då fortsatte jag att titta på Bröllopet. Haha. Tittade hela kvällen, i stort sätt. Satt en del vid datorn också, men iallafall. Nu är bröllopet slut. Det var väldigt vackert! Gästerna måste va proppmätta nu ju.

Imorgon blir det kalas för Elin & Ida! :D Pepp.

lucky friday.

Idag vaknade jag vis tolv och sen solade jag lite vid kl 13. Sen kom spöregnet. Haha alltså det var ju helt galet. Tur att man inte var ute nånstans.
Marielle, min ängel, fick tag på en Gina Baseball jacket i blått till mig! Peeeerfekt. En blå i storlek S. Precis en sån som jag ville ha från början! Morgan ska ta med den ikväll när han kommer. Så spännande! Haha jag hoppas att den är perfekt. Min svartvita i XS åker nog tillbaka till affären då. Eller så säljer jag den. Förmodligen. Behöver pengaaaaar. Haha.

Snart ska jag iväg med mamma för att titta på ännu en lägenhet. En 5a på Bergsgatan. Haha usch. Men men så får det bli. Då vill jag fixa walk in closet. hahah. Den andra underbara lägenheten som vi tittade på i onsdags fick vi nog inte. Vi har inte hört nåt så. Fan.

Snart blir det myskväll med tacos. Mums.


baseball.

Got it.



boring.

Haha skulle säga att jag har det rätt trist nu. Jag gör ingenting. Idag vaknade jag vid 12 och gick ut och solade till kl 14. Sen har jag suttit inne vid datorn och tvn fram tills nu. Helt tråkigt. Jaja. Jag vill bara ha nästa vecka så jag får träffa Elin litegrann. Och så vill jag ha 17 juli så jag får åka till Danmark. Och så vill jag.. Nej sen vill jag inget mer. Inte just nu.

Känns som om jag missar allt. Håller inte kontakten med någon från skolan. De hittar på en massa kul men jag sitter bara hemma. Ingen frågar mig om jag vill vara med och jag frågar inte dem om de ska göra nåt. Så jag får skylla mig själv helt och hållet. Haha. Men jag känner mig lite hjälplös och hopplös. Jag orkar inte höra av mig. Fast jag inte gör någonting. Jag är konstig. Orklös.

Det är så fint väder idag. Jag vill bara ut!

safari.

Ny skjorta.



busy.

Idag fick jag gå upp värst tidigt ju. Alarmet ringde 11:30. Haha. Gick och duschade och sen fick jag cykla ner på stan för jag hade tid hos tandläkaren. Jag trodde att jag visste vad de skulle göra med mig men.. nej. De mixade länge och väl i typ en timme. Nu ser jag helt knasig ut i munnen alltså. Haha. Typ lite ugly betty-stuk. Nu SYNS det verkligen. Och så meddelade han mig att jag ska agera tandläkare på mig själv under sommaren, för jag ska inte tillbaks förrän i mitten på augusti. Jaha, så nu ska jag pilla och dona själv. Vi får väl se hur det här ska gå. Det jag hann fatta var att jag skulle byta en gummisnodd varje dag. Och det har jag gjort nu ikväll när jag borsta. Hoppas att inget börjar krångla.

Efter tandläkarbesöket gick jag på stan en sväng. Började med H&M. De hade rea! Köpte ett par shorts och en kavaj för 200:- Snacka om rea liksom! Sen mötte jag upp mamma på Gina, men där hittade jag inget. Sen så gick vi och köpte jordgubbar och sen cykla vi hem.

Klockan 17 gick vi och tittade på en lägenhet. Den var sååå fin. Lite som den här, men mindre såklart. Vi får väl se om vi får den. Det var ett till par och tittade. De verkade väldigt intresserade och agerade lite som om den redan var deras. Hmpf. Vi får se hur det blir. 50% chans att vi får den iallafall. :)


katze.

Idag har jag mest tagit det lugnt. Gullat med mitt gull. :* Åh vad hon är söt.
Imorgon väntar en fullspäckad dag. haha.





lace.

ny.



spiders web.

Alltså guuud. Jag hade precis varit ute i hallen och skulle in i mitt rum igen. Och så ser jag vääärldens spindel precis innanför dörren i mitt rum!!! Den var medelstor och medelsnabb. Men äcklig!!! Jag fick paaanik! Jag tänkte att "Jag åste ju döda den, den får ju inte springa bort nånstans i mitt rum och gömma sig. Då blir jag tokig" så jag sprang och hämtade papper men insåg ganska fort att jag inte skulle våga döda den med bara papper. Så jag tog en Hänt Bild tidning som låg bredvid mig och slog till den två gånger så den dog. Allt detta hände på typ 20 sekunder. Knappt. Haha alltså paniiik!
Jag haaatar spindlar. Jag är så rädd för dem. Uuuuuh. Sen ringde jag till Morgan och grät och sa att jag inte vågade ta upp den. Haha men han övertalade mig att ta papper och rusa till toan och spola ner den. Efter en stunds tvekan så gjorde jag det. Nu är den väck.
Såhär i efterhand inser jag att fan vilken tur att jag såg den! Annars hade den krypit runt här inne och... nej, usch. Jag vill inte ens tänka tanken. Aaaaah!

hoppsan.

Nej men jag har inte haft tid med bloggen alltså. Jag har haft bättre saker för mig.
Igår var jag på middag hos pappa. Hela gänget var där som vanligt. Pappa, Ann, Elin, Erik, Oscar, Ida, Petter, Jag & Johanna. Morgan va borta. Men han kom till mig igårkväll. Det var mysigt. Men han ser helt knäpp ut för nu har han blivit ännu mer solbränd i nacken och ansiktet. Endast där. Resten av kroppen är kritvit. Snyggt. Nej, men han fattar inte verkar det som. haha.
Idag slappade vi. Hela dagen. Sen åkte han hem för han skulle ju jobba imorgon. Han hade ju bara tagit ledigt idag. Gull.
Imorgon ska det inte hända nåt vad jag vet. På onsdag blire fullt upp. Ska både till tandläkaren, titta fotbollen och gå med mamma och kolla på en lägenhet. haha. Busy day.
Men imorgon ska jag ba va. haha härligt med sommar.

little black long dress.

istället för little black dress. :) Inköpt för ca en månad sedan på H&M för 99 kr. Värt.

 

bacardi.

Nu sitter jag hemma hos Morgan i Västerås. Tog tåget hit nu ikväll. Men jag ska hem imorgon igen. Någon gång på dagen för på lördag ska han iväg på nåt.
Sitter och dricker en bacardi breezer cranberry och tittar på Sex and the City som går på tv. Jag har det ganska mysigt! ^^ Vi ska inte stanna upp alltför länge. Vi ska upp vid 9 imorgon för Morgans bror tar studenten och spriner ut vid kl 10. yey. Vi har köpt champagne till honom. :) haha.

Nu ska jag gå till min karl.

mosquito.

Jag lyckades få 6 myggbett igår. Känner mig helt uppäten. Haha det är illa.
Två av dem har liksom svällt upp och blivit jättestora. De kliar som fan! Alltså, myggbett är inte att leka med.







Okej, det kanske inte ser så farligt ut. Men det är illa! Bettet som är värst är det nere på mitt vänstra ben. Det är just nu ca 10 cm i diameter. Hemskt! Det på låret är knappa 8 cm i diamater.
Men nu har jag smörjt med kortisonkräm. Har hållt på med alsol gel hela dagen men det har inte hjälpt. Så nu ger jag kortisonen en chans. Snälla, funka!

flowers.

Idag åkte jag och mamma till Katrineholm. Vi skulle besöka mormors grav, och så mammas farmors. På vägen dit stannade vi och plockade blommor. Vi hittade stora liljekonvaljer. Det var mormors favorit. Och så plockade vi fina blå-lila blommor och så lite smörblommor och hundkex.
Först åkte vi till mammas farmor och pappa. Där satte vi ner de lila blommorna, smörblommorna och hundkexen. Det blev så fint.
Sen åkte vi vidare till mormors minneslund och gav henne liljekonvaljerna och lite lila blommor. Det blev så fint. Vi borde åka dit oftare.

 






stora sundby.

Nu har jag fått över bilderna från igår när vi var vid Stora Sundby slott. Det är verkligen ett häftigt slott alltså. Det ser inte sådär typiskt svenskt ut, utan mer häftigt. haha. Vi var där en gång när jag var mindre och när syster bara var en bäbis. Då gick vi på visning. Men jag kommer tyvärr inte ihåg något. haha.
Här kommer iallafall gårdagens bilder...














som en dröm.

Jag vill köpa biljett nuuuu. Varför har jag bara 90 kr på mitt konto? Jäkla skit.


då och nu.

I fredags blev det mojitos och igårkväll blev det jordgubbar.
Så var min helg.



Idag är det ett år sen jag tog studenten. Alltså, guuud vad fort det har gått! Verkligen. Det känns nästan som om det var igår. Eller iallafall iförrgår.

Nu är jag ensam men snart ska jag åka med mamma och mikael till stora sundby slott. Något som vi brukar göra på nationaldagen. :) Inte för att fira direkt, men för att mamma ska sjunga. Och så är det ju så vackert där ute. Men idag är det väääldigt varmt så vi får se hur det ska gå. Haha det är alltid maaaassor med folk där. Jag hoppas på att hitta lite skugga.
Tänk om det hade varit såhär fint väder förra året.. Studenten hade varit SÅ mycket roligare. Men så är det ju, det där med otur.


västerås.

Idag var första sommarlovsdagen och det har varit riktigt varm ute! :D
Caroline väckte mig genom sms vid 10. Sen kunde jag bara inte somna om. Så då gick jag ut och solade på balkongen istället. Mycket skönt!
Jag är faktiskt rätt stolt över att redan jobbat upp en helt okej bränna. Haha. Annars brukar jag vara kritvit tills typ juli. Men vi hade ju några varma dagar då i Maj... :) Det gav resultat.

Idag är första dagen på länge som jag inte har hunnit powerwalka nåt. Får ta igen det nästa vecka helt enkelt. För jag tog 15:52 tåget till Västerås idag. Saknade min Morgan. :* Och så är det rätt skönt att bara komma bort litegrann ibland.
Ikväll är det final av Talang 2010. Morgan har sin kompis över också så jag är osäker på om det blir nåt Talang-tittade för min del. Haha vi får väl se om jag lyckas övertala dem. Haha. Men jag har inte direkt följt årets program. Det har alltid varit nånting annat liksom. Men lite insatt är jag ju, så det vore ju kul att se vem som tar hem vinsten. :)

Nu är pojkara' och köper pizza. Men de ska äta sallad tror jag. haha. Bara jag som är äkta moff ikväll alltså.

sommarlov.

Nu är det sommarlov.
Idag var sista skoldagen. Vi hade avslutning på morgonen. Det var inte så roligt. Jag satt och läste istället. Haha så jag vet inte vad de andra pratade om. Efter det satte vi oss och rättade Tema1 en sista gång. Vid 11:30 hade vi feedback på Tema2. Det gick faktiskt bättre än förväntat. :) Vi fick inte så många kommentarer. Iallafall inte så många negativa. De verkade tycka att vi hade gjort ett bra jobb. :D
Sen gick vi hem till Emelie och satte oss och rättade Tema2. Så nu är vi klara med den med och Caroline skickar in den ikväll. Vi är bäst. :)

Det har varit så fint väder idag alltså. Underbart! Men jag har inte hunnit sola någonting. Men men.
Nu på kvällen gick jag ut och powerwalkade. Och sprang. :) Det var skönt. Det var pefekt väder. Lite svalare nu liksom.

Så nu är det sommarlov! :D


tårta.

Idag när jag vaknade så var det strålande sol ute. Toppen! Gick ut och solade. Läste i min nya bok. :) Den är ganska intressant men ibland lite svårläst. Den heter Comprehending Columbine.
Sen blev klockan runt 14 och solen försvann från balkongen. Synd att vi inte har sol där.. typ jämt. hah. Men men. Då gick jag ut och powerwalkade. Och sprang. Sen blev jag supertrött och gick in i duschen. Då hade mamma kommit hem och sen gått iväg igen och tittat på en lägenhet. Den ligger ungefär där vi bodde förut, på Forsbomsgatan. Vi får se hur det blir med den saken.
Vid kl 17 ringde Linn, min syster. Så hon hämtade upp mig för jag skulle följa med på Karins sexårs-avslutning. Jag ska ju praktisera där i höst så jag ville följa med och titta in stället liksom. haha det ligger verkligen på landet. Galet fint var det iallafall. Mysigt. Sexåringarna sjöng för oss, och så gick vi tipspromenad. Efter det fick alla tårta. Mums. :) Mysig kväll!
När jag kom hemåt jag grekisk sallad. Nu är jag redo för skolan imorgon. Då har vi avslutning. :) Lite vemodigt.




lazy.

Det har verkligen varit en lat dag. Det blev ju ingen sol heller, inte förräns på kvällen. Jag ägnade mig åt inneaktiviteter istället. Tittade på OC och åt bullar.
Klockan 18 tog jag en paus och gick ut och powerwalkade istället. Sen svischade jag ner på stan och köpte nytt body butter.
Nu på kvällen återupptog jag min inneaktivitet - OC, men det avnjöts med glass och jordgubbar istället. Eller snarare jordgubbar och glass. Haha jag ääälskar jordgubbar.
Sen har det inte hänt så mycket mer. Väldigt vanlig dag idag alltså.





jeane.

Fick hem en klänning idag på posten. Eller det är mer som en t-shirt. Men en klänning. haha jag ska testa den sen men jag tror nog den passar. :)



Vädret är inte det bästa idag. Jag som hade velat ligga ute i solen och läsa. Men men det fåre vli någon annan dag. Vet inte riktigt vad jag ska fördriva tiden med. Har tittat några avsnitt av OC så jag fortsätter nog med det. Det blir nog en ganska händelsefattig dag.

RSS 2.0