madicken.

Sitter och tittar på Madicken på Junibacken som visas på tv4+ just nu. Gud, jag vet inte hur många gånger som jag och min lillasyster lekte Madicken och Lisabet. Haha, hoppade med paraply från soffbordet. Brottades med Mia och Mattis på hallgolvet. haha. Madicken var verkligen en av mina favoriter. Så bra barnserie. Tror att vi fortfarande har alla avsnitt inspelade. Visst, filmerna är ju bra de med men serieavsnitten tar ju upp lite mer.

"Nu ska du få se på flygning."


love.

Usch jag är på ett riktigt dåligt humör just nu. Varför säger man att man ska ringa, och så gör man inte det? Åh jag blir så jäkla trött. Orkar inte mer. I'm done.

Har ägnat kvällen åt att titta på en musikdokumentär om Courtney Love på Mtv. Den var typ superlång. Ovanligt för att vara Mtv liksom. Haha kommer inte ihåg vad den hette heller. Aja. Den var iallafall väldigt intressant. har alltid gillat henne. Hon är så himla bra i People vs. Larry Flynt. En av mina absoluta favoritfilmer som jag alltid gråter till mot slutet. aw. Rock on, Courtney.


pillow.

"A pillow is a large cushion support for the head."
Haha - sötaste beskrivningen. Jag tänkte bara skriva att jag ääälskar H&Ms nya HOME saker. Speciellt de nya kuddarna dårå. Haha jag vill haaa. Skulle passa perfekt i mitt nya rum. vi flyttar snart...


let it rain.

Idag har det regnat heeeela dagen alltså. Det  började efter det att jag skrev förra inlägget. Och det regnar fortfarande. Bara regn, regn och regn. Men det gör inte så mycket tycker jag. Jag ska ändå bara vara inne. Har faktiskt börjat packa lite iallafall. I påsar! haha. Hoppas på de där flyttkartongerna snart ändå.

Saknar Morgan. Det suger att vi kanske inte ska ses på över en vecka. Åh varför ska killar vara så killiga. När det började åska inatt så önskar jag att han låg bredvid. Det hade behövts. Nu. Inte sen.

I helgen ska jag förhoppningsvis till Elin som förtillfället är lite sjuklig. Det blir kul om det blir av! Annars ska jag bara begrava mig i packning och flytt så att jag slipper tänka. Har inte tid med det nu.

Nu ska jag gå och göra sallad. Till efterrätt blir det kladdkaka!

riders on the storm.

Vaknade vid 04 inatt av åskan. Usch jag tycker inte om åska. Inte när jag är själv. Men jag var inte helt själv. Zelda var bredvid mig och gosade ihop sig. Tur det. Men katt och människa är ändå inte samma sak.

Idag är det tänkt att jag ska börja packa. Men det är inte så lätt om man inte har några flyttkartonger. Vi har bara en massa bananlådor och de ska vi ha till annat. Så det kanske inte blir något packa idag iallafall...

Usch vilket trist väder det är idag alltså. Trist. Antingen kan det väl vara supersoligt och varmt, eller regn och åska. Inte det här mellantinget. Helt värdelöst. Det känns som om detta blir en lite smått värdelös dag, ja.


no sleep.

Klockan är över 04 och jag kan inte sova. Är inte ens trött. Pratade med Morgan jättesent och länge i telefonen. Det verkar som om han ska flyga iväg på semester. Bara sådär. 
Jag, jag blir väl kvar här.





espresso house.

Idag gick jag och morgan ner till stan för att titta runt lite. Vi gick i massa affärer. Men tillslut blev jag hungrig och han ville fika så då gick vi in på espresso house och handlade massor med gott. haha jag åt en cream cheese bagel och drack en frapino. Han åt någon annan macka och drack kaffe. Och så delade vi på en chokladboll efter det. Haha snacka om att man blev mätt i magen. Haha kunde knappt röra mig.
Efter det traskade vi runt lite till i några affärer och shoppade lite. Börjar bli liiite pepp på hösten nu faktiskt. Iallafall höstskor. Men nej, jag hoppas att sommaren stannar hos oss längelänge till.




mini.

När Morgan kom till mig i söndags så fick han sina minipresenter! han blev nog rätt överraskad. :) Han trodde nog att jag hade köpt något helt annat. haha men jag tyckte att han behövde den dära minituggummiautomaten alltså. Och lite sprit är väl alltid gott. haha.




danmark - dag 8

Dags för hemfärd! Vaknade klockan halv 8 och då gick jag upp och packade ihop på en gång. Det var inte det lättaste men tillslut fick jag igen väskan. Det var som tur var skitväder denna dag. Så då spelade det liksom ingen roll att vi skulle åka. Det hade varit trist om det var strålande sol. Vi skulle åka vid kl 10 men Jonna satte sig i bilen redan vid halv 9. Haha. lillen. Hon var lite arg för att hon inte ville ha på sig de kläder hon valt kvällen innan. Men det blev bättre sen. Det tog ungefär en timme att åka till Fredrikshavn och så gick vi runt där ett tag och tittade. Sen gick båten nångång vid kl 13. Det tog hela 4 timmar att åka hem till Sverige men tiden bara sprang iväg. Jag och syster handlade en massa i taxfreen. haha handlade choklad och så köpte vi gemensam present till mamma. Och så köpte jag en mini tuggummiautomat till Morgan. Och en miniflaska med citron codka. haha. mini-tema.
Bilresan hem var låång. Det tog över 4 timmar men så var vi hemma tillsut. Då var jag sååå trött. Somnade medan jag pratade med Morgan i telefonen. haha. Knaaas.
Men det var en trevlig Danmark-semester!






danmark - dag 7

Det var så jäkla varmt denna dag. Självklart va vi nere vid havet för de vanliga ville bada. haha. Men jag passade som vanligt. Vågorna var helt crazy. haha hur stora som helst! Det va lite läskigt. Jag och oscar höll oss i strandkanten. När vi kom tillbaka till huset igen hade farmor fixat glass till oss alla. Åh så gott! :)
Vi bestämde oss för att köpa pizza till middag. Så jag, ann, linn, elin, erik, ida och oscar åkte in till Lönstrup eller vad tusen det hette för att fixa. haha. Det var en gullig liten stad. :) Så vi turistade lite också.
Det va bara att njuta av den sista dagen i danmark.




danmark - dag 6

Efter lunch tog vi oss iväg till stranden. Vädret var ju så fint! Och Oscar ville bada. Haha. Karin och Jonna var ganska så pepp de med. Farmor, pappa och johanna stannade kvar i huset. Och Linn & Morgan hade köket så de åkte in till Hjörring för att handla. Men vi andra gick iväg. det var riktgit skönt. Men det blev inget bad för min del. haha.
senare badade jag i poolen istället med Karin, Jonna, Erik och Oscar. :) Det var kul. Men man blir snabbt kall där också även om det är 28 grader. haha.
På kvällen åt vi jättegod mat. Potatisgratäng. muuums! Fin dag.




danmark - dag 5

Det var en fin onsdag med mycket sol. Vädret var helt underbart så vi kunde spendera en hel del tid på stranden. Och jag vågade mig långt ut i vattnet. Haha men med shorts på. Vågade inte doppa mig. Vattnet var inte så kallt egentligen. Jag är mest rädd för maneterna. Vi hittade massor på stranden häromdagen. Tror att det är fler på blåsiga dagar men igår var det inte så värst blåsit. Tur. Det är så det ska vara!
Det var en het vanlig semesterdag med andra ord. Pappa och Ann hade köket så till kvällen gjorde de iordning en trerätters till oss. Det var himla gott. :) Vitlöksbröd till förrätt. Ris och gryta till varmrätt, och så fruktsallad med glass till efterrätt. Och Oscar fick smaka glass för allra första gången! Det fångades självklart på film.





danmark - dag 4

Nu är det dag 5 men jag hann inte skriva om dag 4 igår. Det hände så mycket annat som var roligare än att sitta vid datorn.
Det belv riktigt fint väder igår. Och helt vindstilla. Det brukar det aldrig vara i Danmark. Aaaaldrig. Det blåser ju liksom jämt. Så igår var det väldigt skönt att sitta ute. Jag satt ute och läste hela dagen i stort sätt. :) men det verkar som om det resulterade i en rejäl bränna - på läppen. Idag är jag heeelt svullen. haha min läpp är störst i världen. Herregud. Det ser helt sjukt ut. Uh. Jag lider. Det är bara att hoppas att det lägger sig - fort.
Vid klockan 17 kom grannarna över. haha Stefan & Maria och co. är ju också här i danmark, några hus bort. Så de kom över och så grillade vi och drack drinkar. Och så gick vi en skitskum tipspromenad och mitt lag - jag, farmor och linn vann. Vi hade 10/12 rätt! :D haha det är kul att få vinna någongång liksom. Men vi vann bara äran. haha. Sen blev det sent och klockan blev mycket. Drack upp min martinidrink och sen gick jag och la mig. Hann titta lite på the Hills innan jag somnade. Inga äckliga kryp hos oss inatt iallafall. Puh.

Nu har vi också konstaterat att detta hus som vi bor i i år är exakt samma som vi bodde i 2004. Det känns helt skumt att vara tillbaka 6 år senare. Lite jobbigt på nåt sätt för det hände så mycket skit när jag kom hem den gången. Och det verkar som om skiten redan har börjat det här året med...













danmark - dag 2 & 3

Jag hann aldrig skirva nåt igår. Jag var ganska så trött på kvällen och det är oftast då som jag orkar blogga. haha man gör så mycket kul på dagarna så man har inte tid. Men men.
Igår var det söndag och vi var ner till havet tidigt på förmiddagen. Erik & Ida och Jonna & Karin badade! haha herregud, det var ju iskallt! Jag stod på stranden och frös som bara den. Hade inte sagt nej till ett par vantar om man säger så. De är inte kloka! Vi hade egentligen jättefint väder, men det blåste. och på stranden blåster det ju ännu mer. haha, typ storm. Vi hängde vid huset på dagen och baar låg i solen och hade det bra. Det var riktigt skönt! Lyckades bränna näsan litegrann. Men vad gör det.

Idag har vi inte hunnit göra så värst mycket. Jag & Farmor hade köket idag så jag fick gå upp tidigt och göra frukost. Det är jobbigt. Men det gick bra. Vädret va fult imorse så jag, elin  & erik + oscar och ida åkte in till Hjörring för att titta runt i affärerna. :) Jag ville in på H&M. Köpte en ny väska i brunt och så ett halsband som är slutsålt i sverige.
Nu har solen tittat fram och de flesta sitter ute och dricker kaffe. Om det bara inte blåste så mycket. Då hade nog jag också gått ut och satt mig. haha. Alltid är det nåt. Vi får se om det händer nåt kul ikväll. Det ryktas om tipspromenad. Uppdaterar med bilder sen.






och idag...



danmark - dag 1

Nu är vi framme! haha. Vi åkte klockan 07 imorse och färjan gick 12:45 från Göteborg. Resan dit gick bra. Trodde jag skulle bli åksjuk trots att jag tog åksjuketabletter. Men icke. :) Inte ens på båten. Farmors brors fru var kabinchef på båten så vi fick följa med upp och titta på bryggan. Det var riktigt häftigt! :D
Det tog ett bra tag innan vi kom fram till huset här i Danmark. Och det ser ut precis som jag trodde. haha ingen gräsmatta alls så det blir inge kubb. ): men men. Det är bara ogräs och kullar överallt. Men vi har nära till havet. Typ 600 meter. :) Har inte varit därnere än dock. Och hyffsat fint väder har vi också haft hittills. Men det är inga 30 grader som hemma direkt. haha. Hoppas på en fin dag med sol imorgon. :)

Toppen att vi har trådlöst internet här i huset också. haha. Perfekt!











travel.

Om 7 timmar åker jag till Danmark. Eller ja, först bil till Göteborg och sen färjan därifrån till Fredrikshavn. Det ska bli rikgti roligt att få komma bort lite! :) Pepp. Haha håller på att packa som en tok. Det går mindre bra. Allt får inte plats. Haha och jag har sållat bort saker tre gånger nu. Nu kan jag inte sålla mer. Haha herregud. Vi får se hur glad pappa blir imorgonbitti om jag kommer med en till väska. Haha. De hämtar mig 06:15. Så jag måste snart gå och lägga mig så jag kommer upp.

Morgan och jag hämtade ut hans bärbara dator idag. Och jag får låna den till Danmark. ♥ Åh min söta. Jag älskar dig! Så himla snällt.
Jag håller på att fylla den med en massa bra serier nu. tih. Men nej, måste fortsätta packa.

Hejdå Sverige!

14 juli.

Imorse vaknade jag tidigt. Usch, det var så himla varmt. Och sen kunde jag bara inte somna om. Gick upp strax efter halv 11. Hah det är tidigt för mig. Fixade iordning frukost och så tittade jag på Pip Larssons. Haha. Den serien är lite skum men så fick jag lust att titta. Tror den även går på tv på helgen nångång.

Hade fått en avisering via sms angående mina böcker. Men de skulle hämtas ut i Fröslunda så jag ringde pappa och så fick han skjutsa dit mig. Haha fick åka i fina bilen. :) Audin som kan bli en cab. Det fläktade skönt. Haha. Tog med mig datorn så jag kunde åka med pappa hem till dem. Så kunde jag äntligen skriva ut lite saker. Pappas skrivare är bäst. Haha hade en massa omslag som jag behövde skriva ut. Så nu är det fixat. :) Sen satt jag ute en stund hos dem tills Ann kom hem. Hon hade varit på sjukhuset och tagit bort gipset från foten. Det tyckte hon va skönt.

Sen traskade jag hem med min dator och mina böcker. Det va lite kämpigt. Haha men det gick. :) Har bara tagit det lugnt ikväll. Lagat mat och tittat på the Hills. Är på avsnitt 7 nu, på säsong 3. :) Det är lite svårt att slita sig från den serien alltså. Men ska nog försöka spara lite tills Danmark. :) Kan va bra att ha lite att titta på där.

Har fått reda på lite mer om Danmark-resan nu också. Och om huset. Det är tydligen ett likadant hus som vi bodde i sommaren 2004. Det var väl inte mitt favorit direkt. Det som vi bodde i 2008 var ju absolut bäst. Men men. Nu är det som det är. Haha. Har hittat bilder på huset. :) Jag tror iallafall att det är det. Haha det ser iallafall likadant ut. :) Åh vad kul det ska bli! Vi åker på lördag.



the hills.

Haha efter många år bestämde jag mig för att börja titta på the Hills. Självklart från början. Hatar att hoppa in i en serie mitt i en säsong. Haha tittade klart på säsong ett väldigt fort, och nu är snart säsong två slut den med. Blir till att fixa säong 3 härnäst. 4-6 tror finns på channel131 om jag inte minns fel. Haha Elin som tipsade mig om den sidan. Så himla smart sida alltså!
Jaja. The Hills visade sig vara en serie helt i min smak. Men jag går inte på att allt är äkta. Haha det skriker manus om det mesta. Men det är vädligt underhållande och bra ändå. :)


raspberry.

Idag har vi varit helt utslagna här hemma, jag och katterna. Haha de har bara legat hela dagen. Helt off. Den ena på min matta och den andra på köksbordet. Vi är ensamma hemma i en vecka. Lugnt och skönt.
Det har varit så jäkla varmt alltså. Jag är så glad att jag har min fläkt annars skulle jag nog inte stå ut. Haha. Det var jobbigt att bara laga mat. Jobbigt att bara röra sig. Haha.

Nu till kvällen åt jag vaniljglass med banan och hallon. Otroligt gott!
Och svalkande i sommarvärmen.



vm.

Nu äre fotboll! Heeeeeja Spanien!!!
Holland har fått 15 varningar och Spanien bara 3. haha mitt myslaaag! :D


power meet.

Igår åkte jag till Morgan för vi skulle på Power Meet. :) Vi åt middag hos hans föräldrar. Mums för deras hemgjorda potatissallad alltså! Så gott. Haha. Och så satt vi en del på deras balkong och tittade på bilarna, för de bor precis vid cityringen. Perfekt.
Sen gick vi ut och mot lögarängen där vi satt ett tag och tittade på fina bilar. :) Och jag hann med att shoppa lite också. Haha hittade en snygg tischa. Heidi Klum-tröjan som jag letat efter väldigt länge. Haha.
Efter ett tag gick vi tillbaka in mot stan igen och så satte vi oss precis vid cityringen och tittade. längelänge. Jag tror att klockan var 01:30 när vi gav upp. haha polisen hade kommit och ställt sig där då så.. ja det roliga dog ut. p: Men det var kul så länge det varade! :D Hade det mysigt.


En Pirates-lastbil. :D








jaha.

Jag borde egentligen vara i Västerås på Power Meet med min Morgan nu, men det är jag inte. Sitter helt ensam hemma istället och tittar på Nyckeln till Frihet som går på svt1. Den är riktigt bra, förresten.
Det har varit en sån stressig dag så Power Meet får jag ta imorgon istället. Och jag hoppas verkligen att det blir fint väder. Precis som idag. Underbart.

Måste komma ihåg att ta med mig kameran. Har en känsla av att jag kommer glömma den. Haha. Så på söndag lägger jag nog upp lite fina bil-bilder. :) Om jag hinner. Ska på middag hos pappa och sen är det ju fooootboll!!!




ärla.

Idag har jag varit på kalas i Ärla. Det är alltid lika mysigt att åka dit och köra förbi gamla huset.. och skolan.. aw. Men jag är glad över att vi inte bor kvar där ute. XD Haha helt ödå egentligen ju. Men fint på sommaren :)
Åt jättegod sallad på kalaset. Och jättegod smörgås. Och sen jättegott fika. Haha allting är alltid så gott ute i ärla.




oversize.

Nya linnen. Oversize med knappar fram. Så snyggt!


dining & wining.

Inte riktigt.

Min kvällsmat igår blev ett stort fiasko. Jag var hur hungrig som helst men så gamblade jag och testade något som jag aldrig ätit förut. Jag har alltid velat tycka om köpt potatissallad, men det gör jag inte. I flera år har jag försökt alltså. Men så köpte jag nån Lyxpotatissallad med örter och det såg riktigt gott ut! Och så hade vi köpt något nytt vegetariskt. Som schnitzel med tomat och örter eller vad det va. Spännande. Så jag lagade iordning och slevade upp den kalla potatissallade som faktiskt hade potatis i sig. Jag åt några tuggor och försökte intala mig själv att det funkade. Men icke. Jag kunde inte ens äta upp det jag hade på tallriken. Och en till ört-vegeschnitzel låg och väntade i köket. Den ligger nog kvar där än idag. Haha. Misslyckad middag!

Idag skulle vi äta pannkaka. Men så upptäcker jag att hallonsylten nästan är slut. Och vi har inte ens någon vispgrädde! Herregud. Så jag antar att idag blev en lika misslyckad middag-dag. Helt sjukt. Och jag är så hungrig och det är så varmt. Orkar verkligen inte gå och handla.

Så jag ska nog gå och laga lite ris. Och så en vaaaanlig veg-schnitzel. Och så soya och stark sås till det. Låter gott alltså.

Peppar inför fotbollen ikväll alltså!!
Heeeeerreguuud! Spanien. ♥

heart shaped.



Söta solglasögon från H&M.


school.

Idag gick jag upp redan vid kl 11. Det var ganska tidigt för mig. Haha. Gick in i duschen och sen åt jag frukost. Yoghurt med jordgubbar såklart.
Klockan 14 mötte jag upp Lina och Mathilda vid skolan för vi skulle fixa klart Tema2. Haha vi är typ sist av alla. Så det var tvunget att göras. Vi lyckades faktiskt skriva klart och rätta allt. Men inte med att få upp det på Blackboard så att alla andra kan få ta del av arbetet. Och det var väl liksom det som var poängen. Haha. Så vi misslyckades lite. Men det är Blackboards fel. Alltid ska det krångla.
Efter vårt lilla möte hängde jag på stan en stund. Tittade runt lite och sådär. Köpt ett linne och ett par hjärtformade solglasögon. haha. Sen gick jag hem. :)

Peppar inför fotbollen ikväll! Yey. Och herreguuud vad spännande det blir imorgon när Spanien ska spela! :D

summer dress.

Jag som oftast klär mig i svart kanske behöver lite omväxling. Så jag köpte något färgglatt igår. Älskar färgerna på denna klänning. :) Skitsnyggt till brunbrända ben.



heat.

Vaknade ganska sent imorse trots att der var supervarmt. Idag hade jag ett mission - köpa en bordsfläkt! Det funkar liksom inte att leva utan en sån har jag kommit på. Inte på sommaren iallafall.
Jag gick till Clas Ohlson för att titta efter en där. Hade kollat på deras hemsida innan så jag visste precis vad jag skulle ha. Men såklart så var alla fläktar slut när jag kom dit. Jäkla skit liksom.
Så då traskade jag till banken istället och satt där i hundra år och väntade på att det skulle bli min tur. Haha. Nej, men det tog ungefär en halvtimme, sen var det äntligen nummer 81. Så då tog jag ut pengar från mitt fondkonto för jag va typ pank. Haha. Måst ju betala tandläkaren 2000:- sista juli och jag får ju inget från CSN förräns i september typ. Så nu har jag så att det räcker till det. Mamma får lov att vänta på hyra-pengar från mig alltså. Haha.
Sen kom lilla mamma i bilen och hämtade upp mig på stan. För hon skulle ett ärende till Onoff så då följde jag med för att titta efter en fläkt där! Men först gick vi till Expert som ligger bredvid, och där var alla slut. Men så... tada! På Onoff var aaaalla vanliga bordfläktar slut, MEN...! De hade två stycken lite annorlunda fläktar kvar. Haha den hette typ Princess Clock Fan och kostade 349:- Först tänkte jag att det inte alls skulle funka. Men så läste jag på kartongen och fell in love. Haha så den köpte jag. :) Fläkten ser verkligen ut som en stor väckarklocka! Haha och märket heter just Princess. XD Så sött. Så den har stått på nu, heeeela kvällen. SÅ skönt. Absolut värt varenda krona. :) 

                                    

Ikväll gjorde jag pastasallad till kvällsmat. Orkar liksom inte äta något varmt när det är såhär varmt ute. Haha. Orkar knappt laga mat alls. Men en pastasallad blev det! Sååå gott. Och nyttigt. Men inte dressingen kanske. Men det är ju ett måste till sallad.


jumpsuit.

Köpte den idag. :)


sundbyholm.

Idag vaknade jag ganska så tidigt så då väckte jag Morgan. Haha der var ju så himla varmt i mitt rum. Sov ganska dåligt. Uh det är lite jobbigt men jag ska inte klaga på värmen.
Vi åt frukost först och sen drog vi på oss badkläder och åkte ut till Sundbyholm. Det var massor med folk där. Såklart. Haha men guud så skönt det var. :) Underbart väder och underbart sällskap. Tih. Efter ett tag lyckades Morgan få mig att doppa mig. Haha. Ååh så skönt det var att svalka sig. Vi badade ganska länge. :) Mysigt. Haha jag brukar aldrig bada utomhus i sjöar sådär. Men det var värt.
Sen la vi oss i solen och efter det köpte vi varsin Magnumglass. Morgan köpte en Gold och jag en Strawberry white. Haha fastän jag inte ens tycker om jordgubbsglass. Men jag var så sugen på vit choklad. Haha. Fick smaka lite av Morgans Gold. Den var faktiskt ganska så god. :) Lite för.. mycket kanske. Haha. Men mums på glass.
Vi låg och solade en bra stund till efter det. Sen åkte vi hem igen.

Mysigt dag! Verkligen. Hela helgen har varit underbar! I'm in love. ♥



Haha synd att jag inte kunde hålla ögonen öppna. XD

España.

Visst, Torres i mitt hjärta - men Spanien är veeeerkligen underhållande att titta på när de spelar. Det är därför jag hejar på dem! Hejade ju på de i EM också. haha. De är så bra!



market.

Idag åkte jag till Västerås och Morgan. :) Vi skulle gå på cityfestivalen. Innan det hade han köpt en body splash från H&M till mig. Lime & Coconut. Den är heeeelt slutsåld här i stan nämligen. Men nu så har jag den. :)
Vi gick runt och tittade en massa. Jag hade ju ett mission - köpa en snygg Torres-tröja. Och jag hittade en! Toppen. Slänger upp en bild här sen. tih.
Sen köpte vi Langos. Vi delade på en Budapest. På den är det vitlökssmör, rödlök, ost och gräddfil. Alltså, det var den goooodaste langosen jag någonsin ätit. Haha! Galet. Efterrätten blev varsin donut. Så gott! Perfekt dag alltså. Så himla trevligt. :) Och så fick vi med oss två påsar brända mandlar hem också. Ett måste!
Sen hemma hos mig åt vi kvällsmat och tittade fotboll. Och Spanien är vidare till semifinal.
Lovely. ♥ 




mess.

Ååååh. Jag är så butter för att jag missade Monde Yeux ikväll. Och Hoffmeastro. Det är fan inte bra att inte ha koll. Från och med nu ska jag ha koll. Stenkoll.
Imorgon tänker jag åka till Morgan i Västerås och kolla in Cityfesten som hålls där. Där Monde Yeux spelade ikväll och jag missade dem. Hah! Men Morgan tröstade mig med att säga att vi kan titta efter en fotbollströja imorgon på marknaden eller nåt av stånden. Haha. aaaw! Gull.
Ja, jag måste ha en. Heeeeja Spanien!
Imorgonkväll blir det fotboll för hela slanten. Hell yeah.


Morgan blev såhär glad av sina nya shorts! ♥

eclipse.

Igår kom Morgan hit och på vägen hade han hämtat ut våra biobiljetter till Eclipse. Jag hade reserverat för flera veckor sen. haha misstänkte att det skulle vara slutsålt annars. Mycket riktigt, det var det. Vi hastade i oss potatisgratäng och sen gick vi till bion. Den började 20:45. Morgan köpte Meny 1. Och självklart tappade han popcornburken inne i biosalongen så hälften ramlade ut på golvet! Hahahah. Filmen hade redan börjat så det var ingen idé att varken hämta nya eller städa upp. Kul. Tur att jag hade min schweizernöt-rulle. Haha. Mums. Filmen var iallafall väligt bra! Fartfylld.

      Innan olyckan. Haha!

lust.

Åh jag borde verkligen gå in i duschen men jag är så himla seg.
Igår tittade jag klart på hela säsong 14 av The Bachelor och idag fortsatte jag med The Bachelorette. Har sett tre avsnitt. Haha jag vet inte varför, men jag gillar den där serien. Lite kul sådär. Nu håller jag på Kasey. Haha han är ju så söt. Och hans röst är helt konstigt, men ack så söt. Hoppas att Ali väljer honom. Eller nej förresten. Honom ska ju jag ha. Vid sidan om Morgan då. Haha nej jag vet inte vad jag skriver. Skriver så att jag ska slippa gå in i duschen... Men nu måste jag.

Ikväll blir det nog bio med Morgan. (:

RSS 2.0