the way the sunlight plays upon her hair.



Vit klänning - Vila - ord. pris 299:-

Den här vita klänningen fyndade jag på rean för ett par veckor sen. Jag provade den tidigt i våras, men jag köpte den aldrig. Tyckte väl att den var lite för dyr. Men nu fick jag den för 199:-. Det fanns en kvar. Och i min storlek. Så då kan man ju inte tveka! Haha. Älskar rea-shopping ibland.

you look.



Klänning - Indiska - 299:-

Igår hade jag på mig min nya klänning från Indiska. Som jag har jagat den här klänningen alltså! Hittade den inte här i stan så då fick jag åka till Västerås. När jag nästan hade gett upp där med så - tada! Där hägde den. Och jag köpte den. Älskar mönstret. Så sommarskön!

gypsy and the cat.





Idag har det varit en varm och skön dag. Eller, den började inte så skönt. Åkte till sjukhuset och tog bort stygnen i munnen. Fy fan vad ont det gjorde. Herregud. Aldrig mer. De hade tydligen vuxit fast till en viss del i läppen. Det blödde en del och smärtade trots lätt bedövning. Ja, aldrig mer säger jag bara. Det ömmade hela eftermiddagen sen. Men mot kvällen åkte jag och Morgan på utflykt. Jag hade gjort smörgåsar och blandat saft. Vi hade med det i kylväska så det höll sig gott och fräscht. Mums. Och så satt vi och åt det mitt ute i ingenting ungefär. Vid vattnet. En god dag.

vampire diaries.

Japp, precis som rubriken lyder så tänker jag skriva om Vampire Diaries. Serien alltså. Som jag har dissat sådär lite halvt hela tiden. Men nu, nu satte jag igång och tittade! Därav inget bloggade på ett tag! Haha. Började titta i fredags har jag för mig (bra hobby att göra när man är nyopererad ungefär). Och nu är jag alldeles strax klar med säsong 1. Så himla bra! Haha. Mycket bättre än Twilight. Och det är ju underbart när man får så mycket av en serie. När man kan streckkolla massamassa. Det är toppen!
Så detta är ett hett tips. The Vampire Diaries. Nu ska jag fortsätta titta...


   


where have all the flowers gone?







Igår firade vi midsommar här hemma. Ja, jag trotsade min nyopererade mun och pillade i mig lite midsommarmat och våran goda tårta. Det var lite kämpigt, speciellt att dricka ur de fin glase som mamma dukat fram. Haha. Men det gick. Jag börjar läka. Synd bara att jag inte kunde le när mamma fotade! Hah. Dagen innan hade vi varit iväg på cykel och plockat midsommarblomster. Vi fick ihop en stor bukett som luktade så gott och som fick stå på vårt bord. 
Jag fick delvis som jag ville igår. Jag fick inget regn, men jag fick titta på Vi på Saltkråkan när de firar midsommar, med mamma. Nostalgi. Jag har inte sett det sen jag var riktigt liten. De är så söta allihop. Åh, jag älskar Vi på Saltkråkan. (Jäkla Krister som inte kan hålla sig borta från Malin! Haha, och Pelle och hans getingar.) 
Och tårta, jag älskar tårta.

zebras.




De här zebra tavlorna målade jag till min karl i födelsedgspresent. I februari i år. Ett bra tag sen nu, men tog bilderna alldeles nyligen. Första gången som jag målade på canvasduk och med akryl. Så de är ganska stora. Jag blev rätt nöjd faktiskt. Är lite sugen på att ge mig på´t igen. Fast den här gången vill jag måla något annat. Något färgglatt! Nu när det är sommar så borde jag hitta tid till det tycker jag. Inga bortförklaringar.

ax paris.



Floral Bandeau Playsuit - Nelly.com - 299:-

Åh. Hur söt är inte den här lilla blommiga saken? En sån skulle man ha nu till sommaren. Jag har blivit väldigt förtjust i blommiga mönster nu på senaste tiden. Så somrigt och fint! Ifall någon känner för det så får den gärna ge bort denna till mig! Haha. Som en liten tröstpresent...
You see, jag har nyss opererats. Japp. Ligger här helt bedövad fortfarande. Haha. Har varit hos Specialisttandvården på Sjukhuset. Och de har fixat till mig litegrann. Under överläppen. De har sytt 6 stygn. Och det blöder. Och bedövningen börjar på att släppa så nu börjar det göra förbannat ont. Aj. Playsuit, tack!

strawberries.




Häromdagen firade vi in sommaren med en god rulltårts-tårta. som blev jättelång för vår ugn är längre än genomsnittet. Haha. Men den blev supergod. Jordgubbar är ju alltid gott. Den tog slut fort. Mums.
När jag var mindre så hade vi som tradition att släkten sågs på mamma & pappas jobb och åt tårta som farmor gjort. Jordgubbstårta. Jag, lillasyster, kusinerna osv slutade ju ungefär samtidigt. Och många i släkten jobbar på mamma & pappas jobb. Så på det viset var det. Men nu blir det tårta hemma i lägenheten bara för oss tre. För alla har blivit så vuxna och nu finns det inga fler sommaravslutningar.
Det var en god tårta iallafall.

her bathing suit never got wet.



Vinröd bikini - H&M
Beige - H&M
Svart/vit - H&M
Vit virkad - Lindex
Gul - H&M

Bara nu i år har jag köpt alla dessa bikinis. Men var är solen och sommaren? Vill ju använda dem nu ju. Hann sola lite i ett par av dem i slutet på maj. Men nu på senaste tiden har ju vädret varit bedrövligt. Sommar - kom! Nu, tack.

summer rain.



Idag fick jag ställa klockan så jag skulle komma upp. Hade bestämt träff med Elin på stan kl 12. Idag var det en riktigt regnig dag. Fick ha paraplyet uppe i stort sätt hela tiden. Vi lunchade på Your Choice och så tittade vi in rean litegrann. Nu har det slutat regna. Himlen är till och med lite blå.
Ikväll blir det tacos och så ska jag fira att det är fredag genom att titta på nyaste Pretty Little Liars avsnittet. iiiih!

i'm good, i'm gone.




Igår åkte jag till Västerås och Morgan. Idag tog jag en lång sovmorgon och sen gick jag ner på stan i Västerås och shoppade. Massor. Det är så bra att det är rea överallt tycker jag. Vad är det för rea egentligen? Sommarrea? Superrea? Semesterrea? Ja jag vet inte. Bra är det iallafall.´
När Morgan slutade jobbet cyklade han ner och så möttes vi upp. Och så satte vi oss på ett mysigt café och åt toast. Jättegod toast. Och massor. Jag orkade inte ens. Värt! Och skönt väder har det varit idag också. Men efter sol kommer regn, eller hur var det man sa...

heard them stirring.


Halsband - Gina Tricot - 99:-

Häromdagen köpte jag ett nytt halsband. Lite knixigt att få på, men rätt snyggt. I think it's a keeper!

for the windows in paradise.





Häromdagen köpte jag ett myggnät med kardborreband! Så bra! Det var bara att trixa upp det i fönstret och sen vare klart. Okej, det var lite pillrigt. Men när det kom upp blev det jättebra! Det syns knappt på håll! Först trodde jag att det skulle vara som ett stort svart tyg. Men icke! 
Utanför oss bor det massor med stora, långbenta spindlar så det är mest därför som jag ville ha upp det. Annars vågar jag inte ha öppna fönster. Det uppskattas till tusen av katterna också. De gillar att titta ut och nästan, men bara nästan, få vara ute. Haha.

har hade haft.



Idag är min första officiella sommarlovsdag, skulle jag vilja säga. Nu börjar sommaren. Men vad är det för väder? Här står det att det är 17 grader ute. Och solen är bakom molnen.
Klockan 15 ska jag till sjukhuset. Specialisttandvården. Det är bara en undersökning. Men ändå. Jag är lite rädd för vad som komma skall.


yesterday.




Igår var det studenten. Vi hörde alla glad studenter hela dagen. De var överallt! Jag och mamma gick på stan och letade skor till mor, och vi fann ett par. Jag tycker inte att mamma ska ha ungdomsskor så jag måste va med så allt går rätt till. Vi fikade också. På favoritstället just nu, Smak. Jag var så pepp på en cheesecake-brownie. Men den fanns inte! Så det fick bli en hederlig fransk chokladtårtbit. Gott det med. Det kommer allt några regnstänk igår men inget som jag tror att studenterna stördes av. Det blev en fin dag för oss alla.

Och jag hade på mig min blå jumpsuit från Nelly Trend. Snygg va? haha. Vill du ha en likadan? Kolla in min auktion och buda på.

albert watson.



Igår var jag och Morgan i huvudstaden! Fotografiska muséet ligger ju i Stockholm och just nu hade de en utställning av Albert Watson. Som slutar 13 juni! Så jag vara bara tvungen att åka! Det var så många fina bilder. Häftiga. Det var verkligen en värdig upplevelse. Efteråt åkte vi hem till Mella och Oskar i Skärholmen. De bjöd på bål och tårta för det var kalas.
Vi var hemma i Eskilstuna igen runt midnatt. Sen somnade vi nästan på en gång.

det är så jag säger det.





Idag har jag gått på stan med Elin. Vi gick runt i alla affärer ungefär och hittade litegranna. Sen gick vi in på Smak och fikade. Hon tog kladdkaka, en klassiker, medan jag tog cheesecake-brownie. Så gott! Jag har ätit mycket gott idag alltså. Bra dag!

sim sala bim.




Hann med 11:35 tåget hem från Västerås idag efter min lektion var slut. Rätt onödig lektion. Men iallafall. När jag kom hem gjorde jag denna underbara sallad till lunch. Mums! Skär upp och blanda gurka, rödlök, tomat, paprika och sallad. I med lite färsk oregano, olivolja och pressa över citron. Och så lite peppar. Sist smular man sönder fetaost. Gott! Och godast är det med ett gott bröd till. Gott och lätt.

the day before.




Idag träffade jag studiekompisarna och förberedde en sketch till redovisningen imorgon. För imorgon är sista lektionen på denna kurs. Sen är det sommarlov. Ja, för jag har inget sommarjobb och ska inte läsa sommarkurser. Hah. Herregud, hur ska detta gå? Kommer bli rastlös känner jag på mig. Men det går fort. Sommaren går alltid fort. Det gäller att ta vara på den. Är det soligt imorgon ska jag träffa Elin och sola. Men jag fruktar ett åskväder! Vi får väl se.

babygirl boo.




Den 4 juni föddes lilla Amanda. Aw. Jag blir plastmoster till henne, eller nåt i den stilen. Amandas mamma Elin är min pappas frus dotter. Så på så viset är det. Vi var och tittade på det lilla flickebarnet i måndags. Hon fick paket av oss också, såklart. En Svea-body i rosa och så ett giraff-set i 3 delar från H&M. Haha. Så sött!

du gamla du fria.



Idag är det Sveriges nationaldag. Det är inget som jag brukar fira direkt, men eftersom mamma sjunger i kör så brukar jag titta när hon sjunger utanför stora sundby slott varje år. Det är väldigt fint där ute och vädret brukar alltid vara på topp. Även denna gång var det behagligt. Morgan följde också med och så pussades vi i slottsträdgården.

blau.




Köpte en ny topp från H&Ms rea via Shop Online. Smidigt och bra. Den är så snyggt mörkblå med fickor och axlarna i satin. Hade på mig den igår på middagen förresten. Och eftersom att den var på rea kostade den nästan inget alls. ca 70:- har jag för mig. Kap!

brasserie le grande.






Idag har jag och Morgan solat i rothoffsparken. En bra stund. Och ätit glass. Vid fyra åkte Morgan och lekte med en vän och då passade jag och mamma på att gå ner på stan och titta när hurtiga människor spring Å-varvet. Svettigt. Senare mötte jag och Morgan upp pappa och hans vänner och åt middag på brasserie le grande. Det blev dessert och drinkar också. Mums. Strax efter klockan 20 lämnade vi gänget och gick på bio istället. Morgan bjöd mig på Pirates-filmen. Så mysigt! Och den var bra, tycker jag. 3,5 av 5 iallafall.
Bra dag!

a day downtown.





Idag har det varit sådär superduperfint väder. Jisses. Låg ute och solade på baksidan mellan kl 12 och 14 ungefär. Det var så skönt. Låg och läste. Sen kom mamma hem och då gick vi ner på stan en sväng. Jag hämtade ut paket från H&M och sen fikade vi. Jag tog en iste. Mums. En kall persiko-iste, finns det nåt bättre en varm dag som denna?

slagen av solen.



Det här vill jag nu. Stå barfota i gräset medan solen skiner. Men nej, idag är det riktigt jäkla mulet ute. Det känns som om det kommer börja regna närsomhelst. Usch. Klart.se utlovade ju sol men dem kan man helt enkelt inte lita på. Jag som hade hoppas på en sån fin dag. Så blir det såhär. Jaja, jag får ge det några timmar. Det kanske spricker upp.

RSS 2.0