bronze green.

Nytt nagellack. Märket är Mavala.

     

mellandagsrean - lace.

Hittade ett snyggt svart spetslinne på Vila. Butiken skulle stängas så det var massa rea. Ibland har man tur. Okej, det fanns bara M och L kvar. Men det går nog ändå. Det var ju så billigt...

     



kalasig.

Idag var jag på kalas hos min kusin som fyllde år. Är det dåligt att jag inte vet hur mycket han fyllde? haha. Vi säger 24. Vi gav bort biopresentkort till honom. Haha, han önskade sig ju inget. Det var trevligt där. Åt goda mackor och tårta till efterrätt. En grön tårtbit och en rosa. Mums.







inka.




Nytt linne från H&M.


gifts.

December är en riktig presentmånad för min del. Fyller ju år den 7, firar Lilla Jul och sen vanliga Jul. Det blir ju en hel del saker. Självklart är det allra mysigaste att få träffa sin familj och umgås och så vidare, men det är inte helt fel att få fina saker på kuppen. :) Framförallt att få ge bort saker! Haha älskar att fixa och dona med paket ju. Lyckades ganska bra i år. :) Är så glad över allt jag fick och alla julminnen från detta år!


juldagen.

På Juldagen kom min kära pojkvän hem till mig. Han hade med sig gåvor. Haha. Vi utbytte julklappar och sen åt vi rester till middag. :) Sådär som vi brukar göra på juldagen. Det var så mysigt, så. Vi tittade på Stjärnorna på slottet och sen Fångarna på fortet. haha, det rimmade lite. Det var en mycket bra juldag. :) Annandagen blev minst lika bra.





rings.

2 nya ringar från mellandagsrean. Fick Love-ringen från min karl. ♥





x-mas.

Julen kom och nu är den snart över. Firade hemma med mamma, syster och farfar.
Först tittade vi på Kalle och han vänner, och efter det åt vi julmat. Oj, det var extra gott i år på nåt sätt. Vet inte riktigt varför. Var extra sugen.
Senare öppnade vi paket i flera timmar. Haha, iallafall i minst två. Jag fick en massa fina saker. Paketen gör julafton till ett plus. Allra mysigast är det ju såklart att vara med sina nära och kära.
Efter att ha ätit alldeles för mycket julgodis och druckit alldeles för mycket julmust gick jag och mamma iväg till kyrkan. Mor skulle sjunga på midnattsmässan som vanligt, och i år fick jag vara med! Det var jättekul. Trodde aldrig att jag skulle hinna lära mig alla låtarna men jag kände mig som en i kören. Haha. Det var väldigt mysigt med alla ljus, som vanligt. Tror inte vi var hemma förrän till 01:30. Då åt vi varsin god nattmacka och drack te.








winter morning.

Varmt, kallt. Sött, lite surt. Jag talar om varma hallon och kall banan skuren i skivor. Så gott! Det brukar jag äta på morgonen. Och vilken fin morgon det var idag! Sov till klockan 12 och när jag tittade ut snöade det. Mysigt! Det är underbart att vara ledig.


lilla jul.

Har redan firat en av mina två jular. Detta skedde i lördags med hela pappa-familjen, som jag brukar säga. Vi var väl kanske 15 stycken eller nåt sånt. Det är så trevligt att träffa alla. Äta god mat och skratta och umgås. Morgan fick agera jultomte i år. haha, han var så snygg i stort vitt skägg. Karin och Jonna avslöjade honom dock, och Oscar var inte så intresserad överhuvudtaget. Men det var en underbar Lilla Jul i år med.


 


lanvin.



presents.

Nu har jag slagit in alla julklappar tills imorgon. :) Det tog jättelång tid. Haha, hade aldrig pysslat med lack förut. Det var lite knepigt och luktade lite illa, men det blev ju bra tillslut. Jag brukar alltid ha som ett tema på inslagningen varje år. Alltid. Förra året var det lila som gällde. Haha, i år blev det mer traditionellt.

Lilla jul imorgon då! Och Morgan stackars sa att han hade ont i halsen nu ikväll. Hoppas att han frisknar tills imorgon. ju. Jag kan gärna friska till lite mer jag med.


looking forward.

Ooooh så spännande! De flesta som känner mig vet att jag är ett stort filip och fredrik-fan. Det bara är så. Och de kan få vara så överskattade som alla säger, men jag gillar de ändå. Jag har varit med från början, om man säger som så. Det är därför oerhört kul att de snart kommer tillbaka till rutan.

för det första ska det ju bli nyårsparty med filip och fredrik. En smällfet hjärtinfarkt, som de själva beskriver det. Programmet sammanfattar helt enkelt år 2010 med en massa roliga gäster och så vidare. Väldigt kul! Men jag läste nyligen en ny nyhet som jag inte visste om. Nämligen den att filip och fredrik ska kommentera Oscarsgalan 27 februari! Detta har då alltså kanal 5 snappat upp och de sänder galan med filip och fredrik som kommentatorer.
Det här ser jag fram emot!

Källa.

bad update...

Jag har uppdaterat mycket dåligt sen i slutet av november. Vad beror det på, då? Jo, jag har faktiskt varit sjuk sen dess. Blev sjuk 25 november. Och sen har det gått upp och ner liite hela tiden. Tog reda på hur mycket sjuk jag faktiskt varit...



Ja, mycket sjuk visade det sig. Rödmarkerade alla sjuka dagar. Och de som är extra rödfeta är de då jag bara legat i sängen och knappt kunnat gå upp. Hah.

Nu vill jag bli helt friiiisk!
Ska det vara såhär hela december?

Visst, det är ingen livsallvarlig sjukdom vi snackar om. Men det är en riktigt rejäl förkylning med allt vad det innebär. Feber, snor, värk, slemhosta, ögoninflammation, öroninflammation + konstant lock för örat, rethosta. Listan kan göras lång!








Imorgon är det den 18e. Då ska jag fira jul med min pappa-familj som jag brukar säga. Dit måste jag hur sjuk jag än är. Vill träffa alla!

Har massor att fixa med idag. Allt från julklappsinköp till julmat som skall tas med. Massor. Ska återgå till det nu.

kitty.

Igår fotade jag katterna till årets julkort. Kanini fick också vara med på ett hörn. Haha. Förvånande var att storkatt var lättast att fota. Lillkatt ville bara bita och leka och kanini hoppade bara iväg. Så jag får ge Zelda lite mer respekt nu. haha. Så duktig! Hon bara låg där och njöt typ. Söt.
Kortet är inte klart än men jag har en del idéer. :)


lucia.

Idag var vi och lussade hos farmor. Som alla år. Karin och Jonna var lucior och sjöng så fint. Jag hade min tomteluva på mig. Det räckte. Är fortfarande sjuk dessutom, så besöket var något halvhjärtat från min sida. Men jag var tvungen att gå! Vill inte att denna förkylning ska förstöra hela december för mig ju. Hemskt.

Farmor bjöd på massvis med fika som vanligt och sin hemgjorda svartvinbärssaft. Gott!

 

roses.

Medan jag är förkyld och allt vad det innebär så blommar rosorna från min födelsedag.





20.

Igår fyllde jag 20 år. Galet. Synd bara att jag var/är dunderförkyld. Men det kom en massa gäster hem hit iallafall, med gåvor. tih. Redan på morgonen fick jag frukost på sängen och present av mamma och syster. Ett par gummitstövlar och ett nagellack. Haha vilken kombo! Men jag har velat ha dessa stövlar i snart 3 år. Så nu äntligen blev de mina!
Lyckades på nåt vänster ta mig till skolan i Västerås på livsviktig lektion och sen hem igen innan kalaset började. Var i någon förkylnigskoma hela dagen tror jag. Men jag överlevde.

20-års dagen blev toppen! Så kul att så många kunde komma. Det bästa med kalas är när man får träffa sin släkt. Tur att jag har en stor släkt för då blir det kalas rätt ofta! hah.



matsumoto.

Nya skor.

     


sicko - igen.

Jag håller på att bli sjuk. Igen. Hade knappt blivit frisk. Såklart. Min vanliga otur. Känns som om jag har feber. Så himla tråkigt. Tur att jag är ledig imorgon. Då ska jag plugga och sen förhoppningsvis träffa Elin för en fika. Får inte bli sjuk. Nej nej nej.
Ikväll ska jag bädda ner mig i sängen med en kopp te och titta på Filip och Fredrik. Så kul. De ska ju dessutom ha någon form av nyårs vaka i början av nästa år. Det ser jag verkligen fram emot! :)



clean-up.

Idag är den städdag. Städar rummet, flyttar runt saker, donar och fixar. Köpt en ny matta. En vit. Imorgon blir en bakdag. Jag fyller år på tisdag och tills dess ska allt vara tipptopp. haha. Morgan är här och hjälper till. Sån tur att jag har honom. ♥ Nu är han i köket och kokar ägg till mig. Blev så sugen.
Det kan hända att dagens städdag övergår till en bakdag redan ikväll. Borde ta tag i de där hallongrottorna.

första.

Idag är det äntligen december! Så skönt. November - no more! haha. December är verkligen en mysig månad med massor av händelser. Så kul! Den 7e fyller jag år, den 13e är det lussefirande, 18e firar vi lilla jul med pappafamiljen, 24e är det riktiga jul, och sen nyår. Underbar måndad!

Den började med att jag fick en chokladkalender av mamma imorse. ♥ Man ska ha en chokladkalender.



RSS 2.0