some time ago.


Shoes - Converse / Shorts & Cardigan - H&M / Top - Gina Tricot / Belt & Bag - Bikbok

Idag är det ledig måndag och Valborg! Det ska firas ikväll. Först måste jag ner till stan en sväng, plugga och ordna här hemma.

wild at heart.




I fredags var jag och syster på middag hos Pappa & Ann. Alla andra var också där, som vanligt. Vi hade en trevlig kväll och var inte tillbaka hemma förrän till midnatt ungefär. Otroligt att pappa höll sig vaken, haha. Det var en skön kväll dessutom, minus lite regn. Behagligt.

chokladbollar.



Behöver jag skriva mer? Haha det är ju så jäkla gott. Gjorde dessa häromdagen. Mumsigt värre. Jag tycker att de blir godast om man rullar de i kokosflingor. Och i smeten får det gärna vara lite extra kakao.

i'm blue.

 
Jeansshorts - H&M - 50:-

För just precis 50 kronor haffade jag dessa shorts inne på H&Ms rea. Det var de väl värda tycker jag. Man kan aldrig få för många jeansshorts.

tulips.




Idag blev det en kort skoldag, vi fick lite handledning av vår lärare och sen satt vi bara en pyttestund och skrev. Efter det kilade jag ner på stan, skulle kolla efter en sak på Gina. Och när jag var påväg hemåt gick jag förbi Bikbok som var helt fullproppat med folk. De hade nämligen 50% på allt i heeeela butiken. Även om kön var kilometerlång så shoppade jag en del saker. Jag menar, 50%! Kunde inte låta bli.
Idag har det dessutom känts som vår ute. Superskönt!

vintage mint.




Nagellack - Isadora Wonder Nail 619 Vintage Mint

Detta nagellack köpte jag för över ett år sedan men det har inte kommit till användning förrän nu. Ingen kan väl ha undgått pastellens genomslag denna vår. Snyggt!

polkadot.


Top - Gina Tricot - 249:-

Åh vad jag gillar prickigt. Det är bara så. Jag bär det inte ofta men när jag väl gör det så kommer jag på hur snyggt det är. Passar både på kalas och i vardagen. Bra grejer det där med prickar. Denna topp har dessutom sjukt snygg rygg, lite öppen sådär. Bra köp!

 


jakten på den försvunna staden.






Igår hade jag och Morgan biljetter till Filip & Fredriks show på Lokomotivet här i stan. Åh vad underbara de är! Jag har ju ändå varit ett stort fan av de sedan 2004 så denna kväll var rätt speciell för mig. Showen går ut på att de tillsammans med oss i publiken ska komma på vad som är grejen med, i detta fall, Eskilstuna. Och i slutet kom vi tillsammans på en ny slogan till staden. Hur kul som helst!
Gå och se denna show i er stad om ni inte redan gjort det!

if I was a whirlwind.





Necklace - Indiska
Tack älskling. ♥

glamorous.

                 
Dress / Nelly.com / 249:-

Åh. Hur fin var inte denna klänning? Gillar mönstret massor. Båda färgerna är fina, men jag tror att jag gillar den i blått lite mer. Rita Printed Dress heter modellen och den finns på Nelly! Vill haaaa.

I'm gonna love you till the stars fall from the sky for you and I.




I lördags firade jag och Morgan 7 år tillsammans. Lite i förskott men iallafall. För det är egentligen idag den 16 april som är årsdagen. Vi var ute och åt middag och jag fick så vackra blommor. Vi hade lite småpresenter till varandra också, man kan ju inte låta bli. ♥

another day.



I måndags var jag och syster och åt hos Pappa & Ann. Fick jättegod räkcocktail till förrätt. Mums. Oscar och Amanda var också där och till efterrätt fick Oscar en klubba som han åt upp på typ 5 sekunder. Han bet av bitar som han smaskade i sig. Haha, det där med att suga på klubbor är tydligen inte hans grej. Har aldrig sett någon äta en klubba så. Amanda hade toffs i håret dagen till ära. Hon är ingen bäbis längre. Tiden går för fort.

blue rock.



Ring - H&M

dreams are more precious.




Nu i påskhelgen så var det cruising här i stan. Jag vet inte riktigt varför, men det brukar vara det varje år runt påsk. Vi gick ut och tittade men det var riktigt jäkla iskallt alltså. Jag gillar ju inte bilar direkt... men vissa bilar gillar jag allt. haha.

the apple of my eye.




En äppelkaka är enkel att baka. Äpplen och kanel är så himla gott ihop tycker jag. Mums!

a joyful easter.






Såhär såg påsken ut hemma hos oss. I fredags firade vi med påskbord. Det var gott och påskmusten smakade bra. Jag fick finfina påskgodisar av Morgan som kom. Guldharar från Lindt. Mums. Men nu är påsken över för den här gången och det är rätt skönt det med. Imorgon är det skoldags igen.

beetle.


Sommaren -95.

Här var jag fyra och ett halvt år gammal och den fina bubblan var min mosters.

gimme some lovin'.


Åh. Vill ha den här jackan nu! Bums. Visst är den snygg? Från Chicy såklart.


high on you.





Espressofrosting:
Philadelphiaost
Snabbkaffepulver
Florsocker

RSS 2.0