right next to the right one.


Dress + cardigan - H&M / Shoes - Skopunkten

Kalaskläderna i lördags.

suede.

                             
Mockaväska - H&M - 599:-

Kikade in på H&Ms webshop och hittade den här snygga mockaväskan. Den skulle man ha. Stor och rymlig verkar den också vara. Om man ändå hade en 600-lapp över sådär. Hah.

kalas för Linn.




Igår var det lördag och det innebar kalas hemma hos min storasyster Linn. På kalaset fick vi supergod blåbärspaj och annat fika. Mums! Det har blivit mycket kalas och fika nu men det är väl underbart. Och fint väder har det också varit. Helt vårigt. Hoppas att det håller i sig.

new.


Shorts - H&M

Hittade dessa shorts inne på Divided-avdelningen för några veckor sedan. Tyckte att de var rätt snygga, plus att det är resår i midjan vilket kan vara rätt skönt ibland, haha. Gillar att de är lite blanka och påminner om skinn eller lack.. eller nåt sånt. Har haft svarta strumbyxor under och nån stor oversizetröja till när jag haft de.

choklad och hallon.




Såhär såg gårdagens tårta ut som vi bjöd gästerna på. Chokladtårtbottnar, hallonmousse och nutellakräm. Mums.

kalas för Morgan.




Igår hade vi kalas för Morgan hemma hos honom. Av mig så fick han 2 biljetter till Top Gear Live i Globen, samt en skinnjacka. Han blev glad! Till kalaset kom Morgans familj och de hade en massa presenter de med. Vi hade gjort skinksmörgåsar, ostsmörgåsar och skagensmörgåsar som de fick. Och efter det, bara hembakat fika. Kul med kalas.

my cup of tea.




Seriemys är inte helt fel. Vampire Diaries är ju riktigt bra nu! Lite fart i serien faktiskt. Och avsnittet avnjöts med en kopp te, jordgubbar och choklad + hasselnötter.

this day.


                      

Idag fyller min underbara pojkvän 25 år! I helgen blir det kalas.

tea top.




Top - Gina Tricot - 149:-

Den här fina köpte jag häromdagen när jag spontanshoppade. När jag var på väg till kassan för att betala, så bara hängde den där. Mitt framför ögonen på mig! Mönstret är underbart! Haha, jag älskar mönster har jag kommit på. Iallafall väldigt många sådana.

yankee.





Det här underbara doftljuset fick jag av min käraste på Alla hjärtans dag. Åh, det doftar så gott! French Vanilla heter doften och märket är Yankee Candle.
Var inne och kikade på deras hemsida och de har ju en massa andra dofter som jag vill prova på! Vanilla Cupcake och Red Apple Wrath är två som jag tycker verkar spännande. Deras 'samplers' kostar ju bara 30:- så det är ju ett plus. Älskar egentligen mest vanilj/äppel/kanel så om det ändå fanns ett sånt ljus. Haha.

color your face.


Clarins Palette Prodige Face & Blush Powder

Köpte denna via nätet häromveckan. Någon som provat detta puder? Känns lyxigt! Hittade den här för kampanjpris.

be sure to wear some flowers in your hair.




De här fina blommorna har jag fått av min karl. Det var ett par dagar sedan nu, men de är fortfarande fina. Jag älskar rosor! Men det tycks lille katt också göra så på nätterna får jag ställa upp vasen högt upp på min hylla.

happy birthday to you.





I förrgår fyllde bästaste Elin 22 år. Nu har vi känt varandra rätt länge alltså. 2006 till 2012. Tiden går sjukt fort! Elin hade kalas och jag fick komma. Av mig fick hon då choklad/digestive-cupcakes. Hon bjöd sedan på tårta och saft. Det är alltid så mysigt hemma hos henne och den här kvällen var inget undantag. ♥

wanted.

                     
Denise tunic - Monki - 250:-

Åh! Jag bara älskar den. Mönstret och färgerna är ju helt underbara. Den här vill jag ha!


lemon bars.




ever since I was eight or nine.




Mockapumps - H&M - 199:-

the royal.



Dress - Acne / Cardigan - H&M / Shoes - Nelly.com

Såhär piffig var jag när vi var ute och åt i torsdags. Jag tog ju helg redan då med tanke på att jag igår, fredag, var ledig. Är ledig på måndag också. Så skönt med långhelg!

what's for dinner.





Ikväll åt jag, mamma och syster middag på Grappa. Jag älskar att äta på restaurang men gör det alldeles för sällan. Gott var det!

once upon a time.

     

I helgen som var så gick jag på bio med min karl. Vi har ju varit en del på bio på sistone och då har alltid trailern till En gång i Phuket visats och då har jag fastnat för den och väntat på att få se den. Lite konstigt eftersom att jag verkligen ogillar Peter Magnusson i en för stor dos. Haha. Hursom, vi gick på filmen och den var superbra. Lagom lång, lagom kort, lagom rolig, lagom romantiskt. Definitivt en bra biofilm! Någon mer som sett den?

trika.

      
Hur fint var inte det här halsbandet? Finns på Indiska för 149:- Såg det när jag var där idag men det blev inget köp. Men jag tror nog att jag måste dit igen imorgon för nu vill jag ha det! Hah. Vackert med turkos och silver.

jag vill känna pulsen från stan igen.

 

Ikväll har Filip och Fredriks nya program Får vi följa med premiär på Kanal 5. Jag är så peppad! Deras rese- och porträttprogram är ju de allra bästa. Jag hoppas att denna serie lever upp till mina förväntningar!
(Kanske slänger in en update senare ikväll efter programmet.)

UPDATE: Jag tycker att det var ett överlag bra program! Den första snubben verkade ju nästan lite för bra för att vara sann. I mitten blev det lite sådär och sen mot slutet så artade det sig. Jag tror däremot att nästa veckas program kommer att vara bättre. Men.. känns inte Filip och Fredrik lite för gamla helt enkelt? Det kommer ju aldrig bli som förr igen. Det är nog bara så. Men jag tycker ändå att Får vi följa med är något utav det bästa de gjort på länge! Någon mer som tittade?

africa blue.



Klänning i silke - Acne

Här är plagget, som bär mönstret, från några inlägg längre ner! Denna sköna klänning har det mesta. Skönt material, snyggt mönster och den är lagom slapp för att ha på sig till vardags men funkar även att klä upp. Loves it!

have you tried?

        

En sån här skulle jag vilja ha. Det är som en prenumeration. Men inte på en tidning. Nej nej, utan på skönhetsprodukter om jag fattat saken rätt! Detta skulle man ju ha önskat sig i julklapp eller så. Tycker att idén verkar vara förträfflig och jag vill ha en - nu! Finns att beställa på deras hemsida. Någon som prenumererar? Är produkterna bra?

loose ends.



Dress - Indiska / Cardigan - Monki / Shoes - Din Sko

Idag har varit en ledig dag. Eller, den borde varit det iallafall. Har varit på skolan och läst en del och sen träffade jag Emelie, Lina och Amanda för lunch/fika. Trevligt!

RSS 2.0