låt mig få följa dig ner.



Idag har jag gått upp supertidigt. Iallafall i mina mått mätt. Klockan 7. För att börja jobba klockan 8. Idag var jag på Grodan med 4-5 åringarna. Det var en fin och rolig dag. Tipptopp. Vi var i rinmanparken och lekte hela förmiddagen. Men nu är jag riktigt trött. Känns som om jag kommer somna anytime nu. Nya tag imorgon, får se om jag bir bokad och det blir jobb då med eller om det blir hemmadag framför datorn.

I had something else in mind.




Jumpsuit - H&M / Belt - Vila / Shoes - Converse / Sunglasses - Ray Ban

Igår och idag försvann sommaren litegranna. För såhär kunde jag gå i söndags. Men inte nu inte. Ge mig värmen tillbaka!

gotta leave my troubles behind.








I fredags var vi bjudna på grillning hos Pappa & Ann. Elin & Erik och barnen skulle ju liksom också dit och vi ville träffa de för att höra hur de haft det i Spanien. De var så bruna och snygga, haha. Vi pratade, städade rent utemöblerna, åt, busade och skrattade tills klockan blev massor. Det var en varm och skön dag med en kul kväll.

we fall like waves against a rock.







Idag åkte jag och mamma till Katrineholm. Vi skulle plantera lite på kyrkogården till mammas farmor och så skulle vi till mormors minneslund och sätta liljekonvaljer där som vi plockat på vägen dit. Det här har blivit en grej vi gör runt Mors dag varje år. Och i år hade vi verkligen tur med vädret. Sol och värme resulterade i fika på Djulö herrgård när vi var klara. Det ligger jättefint precis vid vattnet. Jag åt en god räkmacka och mamma tog en tårtbit och lite kaffe. Sedan gick vi ner till bryggan och kände på vattnet och det var nästan ljummet. Dags för ett dopp snart någon helg kanske.

starstruck.





Nailstickers - Style by Tyra

Rockar mina nailstickers med silvriga stjärnor. Pillrigt som tusan alltså då jag har så små fingrar och naglar, haha. Men helt okej snyggt tycker jag. Det livar ju upp litegranna iallafall.


risso.

                                     
Bag - Gina Tricot - 149:-

Den här väskan alltså.. så himla fin! Älskar mönstret, lite Missoni över det hela vilket såklart är skitsnyggt i min mening. Denna skulle vara fin till sommaren. Wanted!

peel me a pear.




vad du än heter you're the love of my life.




De här fina står i mitt rum och blommar än. Jag fick de av min karl för ett par dagar sedan. Jag bara älskar att ha fina blommor i rummet. Så ljuvligt ju.

I want it now.

            
               Dress - Rut m.fl - 499:-

Den här underbart fina klänningen har jag velat ha i över en månad. Men när jag väl fick bättre med pengar och skulle köpa den så var den slutsåld överallt. Lyllo er som haffade den. För visst är den gudomligt fin? Ger inte upp än alltså, haha.


if I only could.




Top - Gina Tricot - 99:-

Den här toksnygga toppen hittade jag inne på Gina igår. Mönster, svartvit, prisvärd. Tagen!

I heard of a girl.

              23 juli 1995.

Här sitter jag och äter flingor och fil hos min moster skulle jag tro. Kommer ihåg att jag bara älskade den där lilablå klänningen!

31.



31 dagar kvar tills vi åker till Spanien igen. Längtar. ♥

you never got me right.



Shoes - Nelly / Pants - Gina Tricot / Top - Acne / Bag - Bikbok

Ikväll vill jag gå på bio. Igen. För det är ju så kul att gå på bio. Vi får ser hur det blir med den saken.
Något som är skönt och bra är att jag är ledig. Helt skolledig nu ett tag framöver. Det varma vädret får gärna komma så att jag kan sola litegranna.

everybody hurts.




Idag har det bara varit grått och tråkigt hela tiden. Hela dagen. Har varit i skolan och skrivit klart ett grupparbete med några kurskompisar bara. Grå och tråkig. Men det var skönt att arbetet blev färdigt.

power of the dollar.






Igår var det lördag och det innebar cruising i Köping. Okej, jag ville dit mycket på grund av langosen men iallafall. Gillar ju fina bilar också. Morgan och jag trotsade det stormiga vädret och åkte. Burr vad kallt det var! Vi stannade en stund men åkte sen vidare till Västerås för att se laglig street race men det var nog en dum idé såhär i efterhand. Inträdet var 50:- men man såg ingenting. Hela organisationen var ju muppig. Aaalldeles för litet ställe och för mycket folket. Korta jag(som ändå är lång) såg ingenting. Morgan såg pyttelite. Nåväl. Vi vände tillbaka till Eskilstuna senare och gick på bio istället.

favorit.



silver.




Silvershirt - H&M

Fyndade en silver-glittrig tröja för några veckor sedan. Tror jag fick ge en hundralapp för den. Som hittat. Det här med att fynda gillar jag, haha.

i love you.


♥ Bild från Valborg.

slagsta glass.





För ett par dagar sedan var jag och Morgan på Slagstaglass första gången för i år. Jag tog en kaksnäcka såklart. Morgan var lite daring och provade nånting nytt, nämligen kalassnäcka. Haha. Så söt. Gott var det! Det blir nog många fler besök nu i sommar.

raiders of the lost art.

                       

Aaaaah! Sjukt bra avsnitt av Gossip Girl igår alltså. Säsong 5 avsnitt 22.
Slutet(spola fram till 1.25) var ju rätt knäckande alltså men jag hade det på känn. Lite konstigt kanske det är men det blev ju rätt spännande nu alltså. Bara 2 avsnitt kvar nu!

sundown.









Bilder från Valborg.
Jag bjöd min karl på middag på kvällen. Jag hade gjort potatissallad och köpt varmrökt lax. Sås fanns det också. Till efterrätt bjöd jag på chokladmousse med hallon och nötter. Mums.
Sen åkte vi och hämtade upp Elin och Johan och så åkte vi tillsammans till Sundbyholms valborgsfirande. Där fanns en majbrasa och så fick vi se fyrverkerier. Och för att inte tala om den vackra solnedgången. Efter det åkte vi tillbaka hem till mig och spelade en massa spel natten lång. Vi åt en del kex och ost också. 
Så mysig kväll!

RSS 2.0