yesterdays.

     
     

pink.

Fick en superstor bukett med blommor av min karl igår. aw. Då blev jag så glad så glad. Ganska romantiskt ju. tih. Nu ska vi gå ut och gå. Vi ska gå långt har jag bestämt, men han har inga ut-och-gå-skor med sig. Så det blir nog en kortare bit iallafall. Nåväl.


kalas.

Idag och hela kvällen var jag på kalas. Morgan följde också med. Jag hade bakat matmuffins som jag gav bort. Bra present. Det var Ann som fyllde år. Så det var massa folk där. Trevligt att träffa alla. På så sätt älskar jag födelsedagar. Men Linn & co. kunde inte komma. ): Så det var lite synd. Men Oscar var där och röjde så det var inte en lugn stund. haha. Hade en toppenkväll!




new.

     
     
     

mission.

Idag har jag ett mission. Eller två egentligen. Men ett kul och ett tråkigt. Det tråkiga är att jag måste plugga. Ska läsa en ungefär 20 sidor lång engelsk artikel. Det är inte mycket alls som tur är så det borde jag fixa. Ja, och sen ska jag börja med min reflektionstext kring den. Det roliga missionet är att jag ska gå till stan, kanske Kicks, och köpa ett läppstift. Ett mörkt. Mörktmörkt. Okej, lagom mörkt. Det är vad jag ska göra idag.

Sen blir det nog tacos ikväll om jag får bestämma. Och det får jag nog, för jag ska va ensam hemma ikväll.. 

plaid.

Ny poncho.

       
       

bistro.

Idag var jag ledig från skolan. Jag passade på att göra massa roliga saker. Träffade Elin, shoppade, tränade(lite iallafall), träffade pappa. Shoppade typ världens snyggaste skor idag. Jag har älskat de i flera månader men idag så slog jag till. Slänger upp en bild imorgon. Elin shoppade lite till sin photoshoot som hon ska ha på söndag. Åh, hon kommer va så snygg! tih. Elin är en sån härlig person att vara med alltså. Hon peppade mig att följa med henne och träna. Haha är en så omotiverad person så jag pallade bara 10 minuter på crosstrainern. Men tack för en bra dag. ♥
Sen stressade jag hem och fixade mig iordning för middag. Pappa bjöd mig och syster på middag på Bistro. Tog på mig nya ponchon och nya skorna. Kände mig rätt snygg. haha. Vi åt skitgod mat, och allt var bara perfekt. Efterrätten ska vi inte tala om! Åh, jag älskar att äta ute. Pappa berättade att sist han var där så råkade de beställa in någon jättedyr cognac. Typ 1000 för en 6a. haha men det misstaget gjorde han inte om idag iallafall. Det var ju bara onsdag. Har haft en underbar dag!



simple life.

Den här serien är ju bara för rolig! Tittade på hela säsong 1-3 när det visades på tv här i Sverige. Men så vitt jag vet så visades inga fler säsonger. Så jag brydde mig inte riktigt om att titta på de andra två. Men nu, efter många  år, tittar jag på säsong 4. Haha, är snart klar med den så då går jag vidare med säsong 5.
Mitt favoritavsnitt i säsong 4 är avsnitt 8 - The Beggs Family. Paris är bara fööör rolig när hon lagar mat med strykjärnet och moppar golvet på en segway. Haha! Okej, allt är uppgjort och hon har manus. So what? Skitkul ändå! Haha. Uppmanar alla att titta.


tisdagen.

       

Usch, idag var en dålig dag. Var alldeles för trött imorse när jag gick till bussen. Somnade nästan på lektionen. Tryckte i mig massa fikabröd för att hålla mig vaken. Nej, inte bra.
Imorgon får bli bättre. Är ledig då dessutom.

fruarna.

Någon mer som såg Svenska Hollywoodfruar igår? Såklart jag gjorde iallafall. Jättekul med en ny säsong! Vi fick se några nya ansikten och några gamla försvann. Det gör inte mig nåt, bara de har kvar Maria! haha. Hon är så härlig. Vad var det hon sa? "Hellre lång och snäll och vacker, medelkort och dum" Haha, nåt i den stilen.

Isabel var lite tråkig tycker jag. Alltså, hon var inte rolig som de andra. Maria är ju rolig för sin släpiga röst, Päivi för hennes okunnighet, Agnes-Nicole för hennes hemska sångröst som hon vill göra karriär med.. ja. Men Isabel visade ingen rolig sida. Men det kanske kommer fram sen? haha. Det måste ju finnas nåt att älska med henne med tycker jag om hon ska platsa i programmet.

Underbart första avsnitt var det iallafall!


stay in bed.

Igår var verkligen en sån dag. Jag ville inte göra nåt, bara ligga i sängen och tråka. Haha idag är också en sån dag, men det är ju åtminstone soligt ute idag. Funderar på att gå på stan. Fick ju studiebidraget idag. Haha.
Eller så går jag en snabb promenad istället. Borde göra det. Skulle gjort det igår men då skyllde jag på regnet och snön. Idag har jag ingen ursäkt.


beloved bags.

     
      Städade i garderoberna och ville visa upp min lilla väsksamling. 
      Haha, är inget väskfreak men jag har mina favoriter.

last night.

Åh, det var så mysigt igår. Vi åt kex och ost i massor. Haha jag blev mätt och glad.
Såna fina lördagskvällar ska man minnas. ♥



sad sunday.

Ja, idag känns som en lite ledsen söndag. Jag vet inte varför. Kanske för att det är så trist väder med snöblandat regn. Eller för att alla mina raggsockor är trasiga på hälen. Hur ska man pigga upp dagen?
Jag tror att jag måste dricka lote smoothie och titta på en Disneyfilm. Har ett par på datorn. Igårkväll tittade jag och Morgan på Dinosaurier som han inte hade sett! Idag blir det nog... Skönheten & Odjuret. Min absoluta favorit.


friday.

Jippi att Minnah är tillbaka i Idol! :D:D haha det känns riktigt bra faktiskt. idag var hon bäst, tycker jag. Nu är det bara att vänta på resultatet och eftersnack. haha älskar hunden anneli. Den synska hunden anneli. haha så kul.

Morgan är här ockå. Mys. <3 Vi sitter i vardagsrummet nu men ska snart in till mig och tända ljus och mysa. haha. Är helt trött. Har varit på stan hela dagen. Har helt plötsligt tre par nya skor. haha. Visar sen.


the first.

Idag kom första snön. Iallafall första snön som stannade på marken och inte smälte bort så fort den landade. Det känns verkligen alldeles för tidigt med vinter nu. Men jag kände på mig att det skulle bli såhär. I onsdags sa jag att eskilstuna kommer vara snötäckt innan sista oktober. Sorgligt men sant, jag tror det blir så. För min del kan snön få komma till december. Och den kan få stanna hela december och sen försvinna till januari.

Men det är verkligen en fin dag idag.


gårdagens.




Lite lagom party sådär. Men ändå bekvämt. Slängde på mig en tunn svart transparent skjorta också innan jag gick. Kände mig rätt snygg. haha.

ååh...

Igår när jag kom hem till Lina var det redan 3 andra snubbar där. Och det va så kul, för efter typ en timme så visade det sig att den ena hade gått i min musikparalellklass på gymnasiet. haha! Jag kände inte aaaalls igen honom först. Så det var lite kul. De andra var också väldigt trevliga. De drack öl, Lina vin och jag bacardi rom. haha. Men nu står den kvar hemma hos henne så hon får väl ta hand om den. haha. Sen drog vi ner på stan vid kl 12 och men det va så dött på Harrys så vi gick till Royal istället och värmde oss. Jag och Lina drack cider.

Sen blev klockan mer, kanske halv 2 och jag blev trött trött så då gick jag hem. Även om det bara var en 5 minuters promenad så var det rätt spooky att gå hem själv. Usch jag hatar det. Tror alltid att någon ska  springa ikapp mig eller hoppa fram ur en buske och.. ja. Så jag gick väldigt strategiskt nära alla banker och så, där det fanns videoövervakning. Utifall något skulle hända, så kan ju polisen efter jag dött eller så, identifiera gärningsmannen. Haha ja, seriöst, jag tänker i de här banorna. Så paranoid är jag. uhhh.

Och nu är det torsdag och dagen efter. ååhh. Är trött. Ska göra en smoothie.

                   
                    Jag igårkväll.

party.

Nu drar jag iväg till Lina för lite vin och sällskap. Sen drar vi vidare ut på krogen antar jag. Vilken partyonsdag det blev!


litteratur.

Sitter i morgonrock med datorn i knät och pluggar. Ska skriva klart min reflektionstext till Litteraturseminarie 3. Det var en lättläst bok den här gången. Tur det. Det är ganska kul att plugga till lärare ibland.
Snart ska jag ta en dusch och hoppas på att den väcker mig lite. Håller på att somna...


paj.

Idag hade vi redovisning i Västerås heeeela dagen. Men det gick bra. Förutom att jag blev så himla trött. Hann med 15.25 bussen hem så vi var framme i Eskilstuna 16.15. Det var mycket trafik alltså. ujujuj.
Sen somnade jag framför Det Okända. haha. Var så himla trött! När jag vaknade luktade det mat i lägenheten för mamma hade gjort paj. Matpaj med sallad och vitlökssås. Så gott!

      
       Paj med sallad. Eller snarare sallad med paj! haha.

familiar faces.

Nu är det kväll som har blivit natt och jag ska strax sova.
Tittade på Halv Åtta Hos Mig tidigare ikväll. De är i Eskilstuna nu! Han som de va hos idag bor i mitt gamla hus. haha. Uttermarksgatan. Mhm. Flyttade därifrån 2006. Och imorgon ska de vara hemma hos en gammal klasskompis pappa. haha. Så deras hus är också rätt bekant. Kommer ihåg att han jobbade med viktiga saker i sitt kontor som låg i garaget. haha. De har verkligen en jättefin villa. Har varit där på kalas ett par gånger också back in the days. haha. Det blir kul att se imorgon!

Idag var en pissdag på ett sätt, men helt okej på ett annat sätt. Jag tänker på skolan. Negativa attityder från en i studiegruppen blir lite för mycket ibland. Åh. Palla liksom. haha. Imorgon har vi redovisning av vårt grupparbete i Västerås. Heldag. Jag dör. Trösten är att vi är lediga ons-mån sen.

Nu ska jag titta på nåt på datorn och sen somna.


memory lane - paris.

       
         
       

Bild 1. Jag & syster påväg mot Notre Dame.
Bild 2. Jag äter creps uppe i eiffeltornet.
Bild 3. Jag framför eiffeltornet. Tror platsen kallades Trocadero.

Alla bilder är från Paris sommaren 2005. Jag åkte buss dit med min mamma och lillasyster. Vi turistade och gjorde det man brukar. Vädret var helt underbart under hela resan och jag villa absolut åka tillbaka dit igen.


forest.

Idag plockade jag och mamma svamp i skogen. Vi hittade massamassa. Men vi hade inte så mycket tid. Vi fick nog ihop 2 liter på en halvtimme iallafall. Det var kul!



sunday.

Igår va jag på Ljusparty med Elin. Köpte en massa fint. Det kommer lukta så gott i mitt rum! Älskar lukten Kanel och Lagerbär. Den är riktigt julig och fin. Passar även nu på hösten tycker jag. Sen stannade jag kvar hemma hos Elin och åt god mat. Jättegod potatisgratäng. Och så sov jag kvar där sen. Vi var uppe längelänge och tittade på hennes förflutna och pratade. Är så glad att jag har dig som vän, Elin! ♥

Mamma hämtade mig idag och så åkte vi en sväng. Skriver senare om det.



lipgloss.

nytt. köpt för ynka 9 kronor. gissa vart?


ledig.

Idag är jag ledig. Eller inte ledig direkt för jag läsa maaaassa litteratur. En hek bok på 120 sidor och sen 5 kapitel i en annan trist bok. Hah eller lite intressant kanske det är, men mest bara jobbigt. Det är till grupparbetet i skolan som ska redovisas på tisdag. Det är så mycket nu. Uh.

Jag är sugen på att gå på stan också. Det hinner jag nog med. Ska gå en sväng till Carlings faktiskt. Brukar inte handla där med ibland så. Hoppas att jag hittar det jag söker. Det återstår att se.
Skriver om det senare i så fall. :)

fotboll.

Nu är jag redoooo! Fotboll fotboll fotboll! :D :D
Sverige - Holland. Känns som om jag vet hurt det här kommer sluta. Men jag tänker titta ändå. Så det så. Men idag åker inte min fotbollströja på. Haha. Köpte ju en Torres-tröja i somras. Men ikväll är det ju inte Spanien som spelar så. Haha. Men å andra sidan så används ju tröjan typ aldrig. Så.. jag borde egentligen ha den vid alla fotbolls-tillfällen överhuvudtaget. Om den ska bli nå använd. haha. Jaja.
Jag vill leva, jag vill dö i nooooordeeen! Pepp!



Man kan väl heja på Spanien iallafall tycker jag även om det inte är de som spelar. Man kan alltid heja på Spanien.

grey.

Har stannat uppe alldeles för länge och målat naglarna i grått. Nu är jag redo för morgondagen.
 
   
   

sunny.

Gud så fint väder det är ute idag. Sådär riktigt höstigt. Solen skiner och träden blåser. Men det är väl lite väl kallt kanske. Det kunde gärna få vara 5 grader varmare. Jag vill inte ha vinter än!

Är ledig idag. Ja, helt ledig. Skrev klart tentan och littsem2 nu i helgen. Så idag får jag bara ta det lugnt. Imorgon drar allt igång igen. Grupparbete. Kom och hjälp mig! Hatar grupparbeten...


Pussigt värre igår hemma hos mig. tih.


hackers.

Har precis tittat på dokumentären Att hacka en stormakt på Svtplay. Den visade på tv tidigare ikväll, men jag missade då. Den var riktigt intressant. haha, hade ingen aning om handlingen sen tidigare. Men jag kom att tänka på något...
För länge sen, typ 2004, visade Svt en dokumentär om hackers som jag satt uppe och tittade på med mamma. Just där och då så tyckte jag att den dokumentären var så himla bra och jätteintressant. Men då var jag bara 13 going 14 och hade nog inte börjat söka efter torrent osv. hehe. Försökte iallafall hitta den där jäkla dokumentären igen för jag ville ju liksom se mer. Och svt hade knappast webbtv då. Men jag fann den aldrig. Allt jag hade var väl Svts titel på den, Hackers. Men det var ju såklart inte originalnamnet. Jag minns att jag på nåt vänster hittade en tunn bok på engelska om händelsen på biblioteket. Dokumentären baserades alltså på boken. Lånade om den hur många gånger som helst. haha, var så intrigued!

NU, ikväll, efter att ha tittat klart på Att hacka en stormakt gav jag det ett till försök. Öppnade google och sökte runt. Efter ungefär 2 minuter fick jag en träff. Min dokumentär - In the realm of the hackers. Från 2003. Ååååh. Det är lycka när man hittar spnt alltså. Haha nu gäller det bara att den är lika bra som den va då när jag var 13. Haha. Tveksamt kanske, men jag ska ge den en chans. Nu på en gång. Har den redan på datorn och jag är ledig imorgon så jag kan ju gott stanna uppe ett tag till!

done.

Före:




Efter: (Dålig bild, men ändå.)


Jag uppmuntrar nu aaalla till att måla om. haha. Det är så kul när det är klart. Förändring behövs. Jag visste redan från början när vi tittade på lägenheten att det skulle behövas. Men det har inte blivit av förrän nu. Gjorde klart allt på typ 4 timmar. Målade 3 ggr så att det täckte ordentligt. Jag är jättepetig. haha. Är så nöjd.

Nu ska jag leta efter en snygg matta som matchar. Vill ha någon mysig och rund. Har inte hittat någon bra än men det gör jag nog. Vill ha hela rummet klart tills jag fyller. Det är mitt mål.

poncho.

Idag.


painting.

Idag har jag målat. Ja, jag har målat en fondvägg i lila. Så snyggt! Jag är jättenöjd. Haha. Och stolt äver att jag nu faktiskt renverat hela mitt rum heeelt själv! I somras målade jag ju vitt, och så nu fondväggen. Det är en hel del jobb för en sån som mig. haha. Men det är kul att vara kreativ.
Inget stoppade mig. Inte spindlar eller målarburkar med svåra lock. Jag klarar allt.


idol.

Sitter och tittar på Idol på tv nu. Har tända ljus och raggsockorna är på. Köpte en cola kvällen till ära också. Lite senare ska jag och mamma äta ost och kex. Gott. Hejar på Olle! Aw. Söt. Och så Minnah. Men mest Olle tror jag. Förra fredagen var han skitbra och nu ikväll är han om möjligt ännu bättre.

Ska inte stanna uppe allt för länge ikväll. Måste upp tidigt och måla imorgon. Ja, jag har köpt väggfärg nu. Skitkul! Så nu ska det bli fint i rummet. Det kommer bli så fint, så.


kardemummaskorpor.




Förra helgen bakade jag kardemummaskorpor som jag gav bort till min pappa. Skitbra födelsedagspresent till en pappa som redan har allt. haha. De blev väldigt uppskattade!
Recept här.

beding.



Nytt påslakanset från H&M home. Köpt på rean för halva priset!

kill me.

Alltså jag döööör. Inte nog med att grannarna ovanför trampar och stampar oss till döds genom att gå runt med skor inne, men så har de ett barn. Ett barn som har sitt rum ovanför mig. Hon skriker och försöker sig på att sjunga opera eller nåt. Jag döööööööööör. Hon är hemsk. Det värsta är att jag inte överdriver.


orange.



Läckert nagellack, tycker jag. Lite höstigt också till och med. Snart blir det svart och grått som gäller men fortfarande så kan lite färg få ta plats.
Vad jobbigt det är när man har ett nagellack som detta tex, sen kommer man på värsta outfiten för dagen - men så missmatchar det totalt med färgen på nagellacket! haha. lyxproblem.


tandläkaren.

Idag har jag varit hos tandläkaren. Uh. Det är alltid lite läskigt även om jag varit där rätt ofta nu for tiden. Borde vänja mig ju. Den 20 april fick jag min tandställning. Nu är det den 6 oktober och snart är det klart! vad fort det har gått egentligen. Jag har en enda inbetalning klar att göra på 300 kr. Sen är det färdigbetalt! Dock kommer inte jag bli av med tandställningen förrän i slutet av November. Även om tänderna flyttats klart så måste man se till att de inte flyttas tillbaka osv. Men den är troligen väck till min födelsedag 7 december! :D lycka i så fall.
Nu ska jag ut och gå med mamma.


födelsedagspappa.

Idag fyllde min pappa år. Han fyllde 55. Oj han börjar bli gammal. tih. Jag hade en bra present, hemmagjorda skorpor! Sofias kardemummaskorpor minsann. Jag tror att han blev glad. Vi kom dit vid 18 tiden. Lite sena var vi. Det var en massa folk där. Alla. Det är kul med en stor släkt. Pappa bjöd på svampsoppa och så fick vi glasstårta till efterrätt. Mumsigt.







tentaplugg.

Idag har jag pluggat heeeela dagen. Verkligen. Så fort jag vaknade så tog jag fram böckerna. Eller nja, jag gick och gjorde iordning en smoothie först. Sen pluggade jag. Nu har jag skrivit ungefär 2 sidor. Det är inte jättebra men ett setg på vägen. Önskade att jag hunnit mer idag. Får ta igen massa imorgon.
Men vad skönt det är att plugga hemma och få vara helt ledig och avslappnad. Och sitta med Britneytischan på. tih.

 

leo.




Beställde sommarskor mitt på hösten. Man kan göra det, faktiskt! Speciellt om de bara kostar 70:- Dessutom kan man ju ha strumpbyxor under. Javisst! Det kör vi på ikväll. Ska på kalaaaas.

litter box.

Vi är på jakt efter en ny kattlåda. Just nu har vi en rätt stor och klumpig en. Med tak och hela köret. Den är ju inte så diskret direkt och passar inte alls hemma. Vi har alldeles för lite plats. Har tittat runt lite på nätet efter andra lådor, och det finns en hel del att välja på. Men vi vet inte riktigt vad som skulle passa. Zelda-katt är ju så kinkig. Kommer hon gå med på att byta toalett? hmm.
Hittade en hel del galna men sjukt snygga lådor här! Haha.

              

today.



Idag har jag varit på stan en sväng. Hämtade ut lite grejer på posten också. Mitt paket från HM hade kommit. Hade beställt lite allt möjligt. Ringar, påslakan, skor. haha ja, lite sånt. Det var ju kul. Nästan som julafton när jag kom hem. Det mesta beställde jag i somras. HM har sämst leveranstider. Sämst.
Sen har jag städat hemma också. Och bäddat rent sängen. Så skönt.
Morgan kom hit på kvällen. Mys. Vi har ätit kladdkaka med grädde. Mums. Men nu vill han sova. Inte jag. Jag ska nog kolla lite på någon serie. Sen sova.

velvet.

Nya sammetsleggings.



örebro.

Igår tog jag tåget till Västerås och mötte upp Morgan. Och så gick vi på stan och fikade och så vidare. Kul kul. :) Sen skjutsade han mig till skolan. Och sen slutade jag skolan sent. Hua. Blev godkänd på PRA3! yey! Ja, alla i gruppen blev det. Men det kändes extra kul iallafall.
Sen åkte jag hem till Morgan en stund och sen skjutsade han mig till Arboga där mamma väntade för vi skulle till Örebro. Moster fyllde ju år! Vi brukar åka dit på mosters födesledag. Hon fick stora ljus från oss för hon gillar ljus. Och det är alltid så fint hemma hos dem. Alltid.
Vi fick god mat och så tårta till efterrätt. Hade en jättefin kväll!


RSS 2.0