o'clock.

Nytt halsband.


smoothie.

Jag har hamnat i en smoothie-period. Åh vad härligt det är! Underbart gott. Började även denna dag med ett stort glad. Och så har jag ätit äggröra. Jag har bestämt mig för att undvika mackor så mycket som möjligt i fortsättningen. Haha. Måste bättra mig. Men smoothie - mums! Min favorit hittills är nog med banan och hallon i.  Har dock inte gjort någon chokladvariant än. haha. När jag väl gör det så toppar nog den.

Idag är jag ledig. Känns toppen!


idag.



some time ago.





värme.

Idag har det varit en handyman hemma hos oss medan jag va i skolan. Han fixade så det kommer värme från mitt element. skönt. Men det kunde gott fått varit lite varmare ändå. Har vridit på fullt, men det känns knappt. Nackdelen med gamla hus. Och att bo på bottenvåningen.
Jag hade städat upp lite till handymannens besök men hur stor roll har det när en katt krupit ner i underklädeslådan och sparkat ut alla mina trosor på golvet. Undrar om det hände innan handymannen kom, eller efter. Jag vet inte. Men de låg där på golvet när jag kom hem. Ovärt.
Var i skolan i Västerås idag. Det var riktigt tråkigt. Så himla dumt att man inte kan få ha sin basgrupp i den stad man bor i. Jäkla skit lärare och jäkla skit kurs. Så är det. Jag hatar Mälardalens Högskola. Börja aldrig där.
Jag skulle mycket väl kunna sluta nu på en gång, men jag är ingen sån. No quitter. Så jag ska kämpa på och så ska jag klara skiten galant!

     
      Såhär trött är jag med. Gäsp..

söndagsseg.

Ja idag är jag söndagsseg. Har inte gjort någonting nu på kvällen.
Tidigare idag var jag och Morgan hos Elin, Erik & Oscar. Åh, Oscar har blivit så stor. Ingen bebis längre. Inte alls. han fick en ny leksak av Elin. Haha IgglePiggle. Mycket mysko leksak. Men Oscar gillade den.
Imorgon börjar en ny vecka. Jag hoppas att den går fort och bra. På tisdag har vi muntlig redovisning med basgruppen. Det ska faktiskt bli rätt kul. :) Tror jag.
Sen vill jag ha freeedag. Första ska jag ha muntlig examination av pra3 och sen ska jag till moster i örebro. Det är det som jag ser fram emot. inte pra3an. haha. Moster fyller år på fredag. :) Det blir kul.
Men först måste det ju bli måndag och så vidare.

gonatti.

     
      Såhär brukar lille katt sitta och titta ut när man kommer hem och ska gå in på baksidan. Haha, så söt.
      Hon hör liksom när man kommer. När man går. Då hoppar hon upp och tittar ut.

city.

Idag var jag på stan. Jag var på mattjakt. Men det gick inte så bra. Hittade ingenting. ): Jag vet vad jag vill ha men den mattan finns liksom inte. Sen gick jag och Morgan och fikade. Mums. Vi var på Espresso House. Jag köpte juice och han köpte bryggkaffe. Och så köpte vi lite onyttigt också. haha. Mumsigt och kul var det. Mysigt.

Nu är det kväll och vi ska äta. Morgan är jättehungrig säger han.




charmed.

Åååååh. Tänk om man hade 650:- över. Bara sådär. Då skulle jag köpa den ultimata Förhäxad-boxen. Mhm. Alla säsonger i en magic box. Det vore ju inte helt fel att ha liksom. Och priset är ju helt galet lågt! Egentligen. Det är.. 48 disc om jag inte minns fel. Gaaalet! Om jag inte på nåt vänster hinner införskaffa den, eller få den av någon, innan jul så kommer den upp på min önskelista. :)



björk & berries.

Idag skulle jag och mamma på kalas hos hennes väninna men först sprang vi runt på stan och letade efter present. Slutade kl 15 idag så hon hämtade upp mig och så for vi ner på stan. Vi gick till Åhlens på en gång. Mamma tyckte att vi skulle köpa nägon god dusch creme. Inte god att äta alltså, utan en som luktar gott. En god dusch creme. Jag hittade den perfektaste. Wild Strawberry från Björk & Berries.
Vilket underbart märke alltså! Deras produkter doftar underbart gott! Vilken bra present! Och så en svart duschpuff till det. Perfekt!

Deras hemsida är riktigt söt den med.


tisdag.

Jag har haft en monsterhuvudvärk sen i lördags. Den har inte gått över än alltså. Helt galet. Idag var det mycket skrik på dagis. Mycket. Alla skrikbarn utom ett var där. Skrikbarn är såna som bara skriker fastän de inte är ledsna. De bara gör det ändå. Hela tiden, hela dagarna. Så idag var två av tre där. Det blev en kämpig dag men många barn gick hem efter lunch. Därför blev det en lugn och skön eftermiddag. Vi har nya barn som skolas in också. Och idag kom tvillingarna. :) Så kul med tvillingar! Dessutom är de amerikanska. Aw.
Höll på att missa bussen hem. Fick springa! Ringde Elin och pratade en långlång stund. Vi pratade om gamla serier.. aw. Gamla barndomsserier! Så nu är jag i full gång med att fixa lite Vi Fem. Älskade den serien när jag var yngre.

Nu ska jag vila. Skönt.


pie.

Igår gjorde jag äppelpaj. :) Den blev så god, så god. Mamma och jag mumsade. Hittade receptet i tidningen och pajen hade blivit utvald som vinnare i äppelpajtävlingen i Strängnäs. Haha. Inte dåligt inte.



laguna.

Usch, bloggen får verkligen lida när man är sjuk. haha. Har börjat titta på Laguna Beach. haha några år för sent liksom. Men vad gör det? Nu när jag tittat klart the Hills så var det bara det som återstod. Haha, vad mysko Kristen ser ut!? XD Hade ingen aning att hon haft kort hår. haha. Har hunnit titta på tre avsnitt och bedömer det som en okej serie. Haha. Tittar ju på One Tree Hill säsong 2 också, men nu har det blivit en lite paus i det. Måste ha lite omväxling.
Bäst just nu är ändå Survivor. Åååh. Synd att det inte går iallafall 2 avsnitt i veckan. haha. Gossip Girl som också dragit igång är rätt spännande det med! Men jag misstänker att Jenny kommer tillbaka.. och då blir jag så less. Haha vill slippa subban nu. p: Jag älskar serier. ♥

Har bakat äppelpaj idag. Snart kommer Morgan hit. Mums.

still sick.

Uss, jag är fortfarande sjuk. Det är nog till och med värre idag. ): Hade jätteont i halsen men jag tog mig upp till praktiken iallafall. Såklart. Ska pallra mig dit till imorgonbitti också. Även om jag är sjuk. Jag tycker att jag är ganska duktig. haha. Barnen var söta idag. Vi var ute i regnet och lekte. Alla små ramlade i backen. Naw. Gräs och regn på händerna.
Äntligen fredag imorgon. Åh. :)


nicaragua.

Ääääääntligen! Ikväll har Survivor: Nicaragua premiär. Det är det bästa med hösten. Alla seriepremiärer! Så underbart.
Survivor gillar jag extra mycket. Har alla säsonger på dvd så denna nya säsong ska bli riktigt kul! Tror dock aldrig att den kan slå säsong 20 men det blir något nytt iallafall. Nu kommer man få se helt nya castaways. Helt nya karaktärer. Har tittat på Preview programmet på Youtube så nu har jag ett hum om vilka som är med. :) haha har redan hittat favoriter. Åh så spännande! :D
Hade jag inte haft praktik imorgon hade jag stannat uppe till 02 och tittat på programmet live. Men nja. Får nog titta på det imorgonkväll istället. :) Haha can't wait!


sicko.

Igårkväll blev jag sjuk. Pratade med Morgan i telefonen och sen gick jag och gjorde te. Och sen blve jag sjuk. Uss. Fick jätteont i halsen bara sådär. Kände mig lite febrig. Tog 3 esberitox och somnade.
Imorse när jag vaknade kändes det likadant. Ingen bra start liksom med tanke på att jag skulle till praktiken. Dagisbarnen måste ha smittat mig alltså. Men jag tog 3 esberitox igen, en huvudvärkstablett och så en vitamintablett. Haha. Och ett glas proviva. Efter det var jag good to go! Typ.
Mamma skjutsade dit mig. Började 08. Det gick bra idag trots att jag var hängig. Det är bara att kämpa på liksom. Så är livet.
Imorgon ska jag observera barnens lek. Måste komma igång med uppgifterna till pra3 och ten1 känner jag. Högskolan är inte att leka med.
Hoppas på att jag är friskare imorgon. Är helt slut nu. puh.

mystery solved.

Nuuu förstår jag. Streck-tittade ju The Hills över sommaren. Alla säsongerna. Alla avsnitt. Säsong 1, 2, 3, 4, 5 och sen tillsist sista säsongen. Meeen. Det var vad jag trodde! haha.
Nu i efterhand när jag zappar förbi Mtv så märker jag att det är avsnitt jag inte känner igen. Mycket mysko! Så då började jagr rota i det och nu förstår jag. Haha. Mtv gjorde i efterhand fler avsnitt av säsong 5, så först uppfattades som säsong 6. Eller nåt sånt. Men egentligen var det mer säsong 5.
Jag såg avsnitt 1-10, alltså tills Speidis bröllop och det, och sen hoppade jag till säsong 6. Så då missade jag alltså dessa "nya" episoder av säsong 5. Avsnitt 11-20 är helt osedda för mig. haha så nu måste jag titta meeeera. :) Nu vet jag ju hur det hela slutar, men ändå. Älskar ju the Hills. :D


dagis.

Idag började min 2 veckor långa praktik. Första praktiken på länge. haha.
Fick lämna min gamla avdelning och min handledare för något nytt. Nu hamnade jag på förskolans 1-års avdelning. Oj oj oj. Och jag som ville till en klass 1 liksom. Snacka om att byta ner sig. haha. Men det gick bra. Får dock inte träffa nya handledaren förrän på torsdag. Hon är borta. Jag vet inte ens om hon vet om att hon har mig som elev. haha. Det blir ju en kul överaskning för henne. jaja. Jag är bäst så det här ska nog gå bra.

+ Sååå söta barn. ♥
+ De är söta vad de än gör.

- Snor överallt.
- Barn överallt.
- Skrikande barn.

love.


top coat.

Bästa överlacket... ever! Såååå bra. Överlägset alla andra. Torkar på typ 5 sekunder.
Dior top coat. 200:-


toy story.

Det har blivit dålig uppdatering nu på helgen. haha har haft så mycket annat att göra. Och mycket har hänt.
Min stackars kamera verkar ha gett upp för gott. Det går inte att fota med den längre iallafall. buuhu. Det känns heller inte som om jag har såpass god ekonomi så att jag kan köpa en ny. Vi får väl se hur det löser sig. Somehow.
Igår var jag och Morgan hos Ann & Pappa och åt middag. Morgan jobbade lite där också med elektriska saker. haha. Fixade upp lite utebelysning hos dem och så. Elin & Oscar var också där. :) Det var kul att träffa de igen.

Klockan 13 går Toy Story 3 på rio 1. Så jag och Morgan ska gå. :) Biomys mitt såhär på morgonen. haha. Vi har nyss ätit frukost. Mums. Nu ska vi göra oss klara för biomörkret. :)


boooom.

Alltså hur är det möjligt? Huuuur är det möjligt att kunna klampa runt sådär inomhus och inte: 1 - tänka på att man trampar/stampar lite väl hårt när man går. 2 - tänka "hm, undrar om det stör de där under..?".
HUR är det möjligt att inte slås av den tanken när man stampar runt i full fart i flera timmar??? Det är galet.
Ja, jag pratar om grannarna över oss. Det är helt sjukt. Jag får huvudvärk. TRAMP TRAMP TRAMP. STAMP STAMP STAMP. Heeeela tiden. Sjukt att de inte förstår bättre. Vad hände med hänsyn och respekt för andra? Man kan faktiskt gå tyst! Och varför inte ta på sig ett par raggsockor så låter det inget alls? :) Så dumma människor kan vara. TUR att de inte klampar runt på nätterna också. Haha mardröm! Oh no.

Okej, har haft en dålig dag och det utlöste mitt hat mot stamp-grannarna.

ringing.



Köpte mig en snygg ring för ett tag sen. Snygg och bra.

todays.

Idag var jag ledig. Eller ja, hade studiepass. Är aldrig helt ledig om man säger så. haha. Men iallafall. Så jag fick sova ut - en riktig sovmorgon! Så skönt. Började dagen med en god frukost och sen slappade jag tills klockan 14. Så började jag fixa mig för att gå ner till stan.
Mötte upp Elin & Cissi kvart i 3 utanför Waynes. Hade inte träffat Cissin sen i januari liksom. Helt sjuuukt. Så vi fikade och hade det trevligt. Sååå kul!




byxor.

Jag har köpt mig ett par nya fina byxor. Haha jag brukar aldrig ha byxor, bara leggings och strumpisar. Hoppas att jag och byxorna får det bra tillsammans.

                     

Sköna kostymbyxor från H&M - med resår(!) i midjan. haha. Guld värt.

man on wire.

Mamma och jag ska titta på dokumentärfilmen Man on Wire strax. Den visas på svt1. Själva titeln låter ju ganska så torr och tråkig men så läste mamma handligen för mig. Man on Wire är en dokumentärfilm om "mannen som lyckades med konststycket att gå på lina mellan de två skyskraporna i World Trade Center". Haha heeelt galet! När skedde detta då? Jo, året var 1974 och mannen hette Philippe Petit.

Åh så spännande! Snart börjar den. :)


tonight.

Åååh ikväll är det Idol! Det är ju så jäkla underhållande att man måste titta liksom. Pepp på det! Ska nog laga lite middag snart. Det blir veg. pytt i panna och ägg. och så rödbetor såklart! :) Gott. Morgan åt det häromdagen så jag har gått och varit sugen. haha.
Är ledig imorgon så då ska jag plugga och skriva klart min reflektionstext till torsdagens lektion. Och så tror jag att jag ska träffa Elin och Cissi på en fika. :) Ser fram emot att träffa de båda!

Men först får fokus ligga på ikväll och Idooool! haha. Hoppas att det blir kul. Är Peter Jidhe fortfarande med? haha hörde för längelängesen att han inte skulle vara med i denna säsong. Jag hänger inte riktigt med. Men det visar vl sig. :)

    
    


home.

Åååh. Vilken skoldag idag. Massa information hit och dit. Men hade en bra bussresa både dit och hem och då blir man glad. Mysdag idag med sol och fint väder. Och god matlåda. Hade genomgång på förmiddagen och föreläsning på eftermiddagen. Hann med 15.25 bussen så därför är jag redan hemma. Skönt. :)




mudcake.

Sitter och tittar på Filip & Fredriks Lite Sällskap. Men nja, det var väl inget vidare. Haha. Skönt att ha det på i bakgrunden liksom. De kan ju sååå mycket bättre! Det här är bara för Kanal 5-igt. Men men.
Gjorde iordning kladdkaka med varma hallon och grädde. :) Mums.


mustard.

Nu har jag köpt min senapsgula halsduk. Så jag tänker köra på den i vinter och varva med min svarta. Stoooora halsdukar ska det va! :) Men varför inte börja använda den redan nu? Sommaren är ju förbi så jag tycker att det är helt okeeej. På med halsisarna.





study.

Idag har jag haft studiepass så jag har pluggat. Började med att skriva på reflektionstexten inför litteraturseminariet så nu är den nästan klar. :) och sen renskrev jag min anteckningar från föreläsningen i torsdags. haha det blir liksom mycket roligare när man skriver med lila och rosa bläck än tråkig blyerts. :) Men mitt i allt så kom det en katt och la sig i mitt knä och på mitt block. Det försvårade renskrivningen något. Haha men hon vägrade att flytta på sig så det var bara att gilla läget.


fall.

Idag känns det verkligen som höst. alltså. Gör det inte? Utan att ens ha tittat på termometern i köket så känner jag att det är höstgrader. Säkert max 10 plus. För det är inte sol ute idag heller. Så typiskt. Jag vill ha lite mer värme! Är inte redo för hösten riktigt än, men snart så.
Igår köpte jag en ny halsduk på Monki. Borde ta en bild och lägga upp. :) Får fixa det sen. Nu måste jag göra mig iordning. Tänker inte slappa bort hela söndagen. haha.

wait.

Jag borde verkligen ha gjort mer än vad jag har gjort idag. haha. Sitter och väntar på att min karl ska höra av sig. Han ska komma ikväll. :) Det kanske blir bio, vi får se. Jag vill se Grown Ups men inte om den ska gå i salong 4. Haha, vill se den i stooora salongen ju. Men vi får väl se.
Åh, nu vill jag pussas och kramas! Sitter och tittar på fotbollen i min väntan. haha.



hello friday.

           
           

Idag är jag ledig. Eller inte riktigt, måste plugga hemma. Men ändå. Började dagen med att möta upp en bekant utanför högskolan och så lånade jag ut en bok till henne. Hon läser samma kurs nu som jag lästa förra terminen. Så det är ju smidigt för henne att kunna låna lite litteratur av mig. Och snäll som jag är så är det klart att jag lånar ut. :) Sen traskade jag runt på stan en kort stund. Eller på H&M rättare sagt. Köpte med mig ett nagellack. Ett helt vanligt top coat överlack. Hade ett innan från Dior men nu är det slutslut. Så vi får se hur H&Ms märke mäter sig mot det. haha. Hoppas på det bästa.

I die.

Hahaha alltså jag dööör av skratt. Men det är inte många som förstår. hahah. Efter en crappy dag livar verkligen detta klipp upp. XD Elin visade det för mig för några månader sedan och sen dess har jag tittat på det lite då och då när humöret inte legat på topp. Haha. Så jäkla roligt! HAH!


sunflower.

fick en blomma idag. det är ju alltid trevligt!

     
     

eiffel.

Så söta örhängen. Minieiffel.



day.

Idag är jag ledig som tur är. Eller jag har "studiepass" men jag vet inte vad det betyder riktigt. Hah. Vi har riktigt skola på tisdagar och torsdagar och resterande dagar är "studiepass". Om det innebär att jag ska sitta och pendla till Västerås till min studiegrupp så vill jag inte va med längre. Näpp. Så nu är jag iallafall hemma och har nyss vaknat. :) Har en hel del att läsa tills på torsdag. Det är bara att kämpa på!

Idag kommer Elin hit en sväng och tittar in nya lägenheten och lite så. Nu när vi har liiite mer ordning. haha. Och sen ska vi traska till Myrorna tror jag. Och klockan 15 ska jag till tandläkaren. Ahh, jag vill inte riktigt... hm. Vet inte vad de ska göra idag. Nu vill jag bara bli av med tandställningen! :) Har haft den sen 20 april. Måste bara slänga in att OM just DU tvivlar på om du ska skaffa det eller inte - Skaffa det! Det är sååå värt det. Verkligen! Och min syns knappt heller fast jag har hel räls eller vad det kallas. Och det är ingen Kenza-speciale med stuff på baksidan av tänderna. Nej, allt är fram. haha. Men helt perfekt! :)



school.

Har haft en heeeemsk första skoldag. Det enda som var kul var att få åka hem. haha. Kom hem vid kl 16.30. Och sen dess har jag bara stressat runt överallt. haha. stressat och hämtat ut kurslitteratur på posten, lämnat in paket, cyklat runt till gamla lägenheten och sen cyklat till pappa. och sen hem igen såklart. haha. Fick en massa fina saker hos pappa! Bara av en slump. haha. Kan visa upp något imorgon. :)
Och då ska jag träffa Eeeelin också. :D ååh. Längesen nu. Got some catching up to do. Big time. haha.

natti.

RSS 2.0