for what it's worth.

Jag älskar Morgan men det är fan inte okej att smussla sådär som han gör. Tidigare idag så avslöjade han för mig att han har bestämt sig för att köpa en ny bil. En såndär häftig och dyr som man kan köra ihjäl sig i. En sån som de flesta som han umgås med har köpt. Jag sa att det vart det omognaste jag hade hört och där började diskussionen. Men jag ville verkligen inte tjaffsa så vi blev sams tillslut men jag hoppas innerligt att han inte genomför sina planer. Det vore verkligen heldumt av honom att köpa en bil för typ 100 000 kronor. Herregud. Jag orkar inte med det bara. Så jag hoppas att han mognar till det närmasta året och inser att det vore skitdumt. Vill han leka lite kan han väl åka lite med en vän?! Men lilla Morgan GÖR DET INTE!!!! Snälla!? Varför är killar så himla egocentriska??? Egentligen. Åh jag blir så less. Väx upp! Men jag antar att jag får stå ut med detta för att du är så jävla envis. You win!

Nu ska jag laga äcklig mat och titta på tråkig tv. Misslyckad helg till en viss del.

for what it's worth, I love you.




saturday.

Tidigare idag så fikade jag med Mella på Smak och den här gången provade jag på något annat än kladdkaka. haha tog en bit fransk chokladtårta. Men den är inte alls som en såndär tårta från konditori. Denna är ljusbrun med någon vanligkräm i. Så himla god!!! haha farligt. Tog med kameran men dum som jag är hade jag glömt sätta i minneskortet. XD Så det blev typ 2 bilder. Och de har jag inte lagt in på datorn än. Men men, de kommer nog upp på Bilddagboken sen istället.

Morgan hörde av sig runt 18-tiden för han hade jobbat fram tills dess. Så han skulle hoppa in i duschen och sen fara till mig, men när jag ringer honom kl 19:50 så visar det sig att han somnat på soffan. Så han var supersen såklart, och därför förstörde han mina planer. Haha hade tänkt ta med honom på bio men det hinner vi inte nu. ): Nu har jag bokat biljetter 2 ggr utan att vi har gått. Haha vi kommer aldrig gå helt enkelt. Alltid är det nåt.

Något annat kul är att jag hittat lite gamla Fångana på fortet avsnitt. :D Haha laddade ner alla jag hittade. Jag älskade den serien när jag var liten. ^^ Då tyckte man verkligen att det var supercoolt och så lekte vi det hemma i hallen kommer jag ihåg. Tog mammas nycklar och så. haha! Men det är en klassiker helt enkelt. Bra serie! Önskar att man kunde få tag på fler avsnitt. ): De som finns ute är från -97 och -98. Vill se de från -94 och framåt! Men men.

Nu sitter jag och tittar på Robinson-finalen. Har ändå inget bättre för mig. Sitter bara och väntar på Morgan. Typiskt karlar att vara sena och krångliga. haha.


turn to fashion.

När jag är sur/depp/less/rastlös osv så klickar jag alltid runt på en massa modesidor och hittar ursnygga kläder som jag vill ha men aldrig kommer ha råd med. Men man kan ju önska iallafall.
Nu blir det jordgubbar och det får nog upp humöret. :)








I wish. Jag kan väl iallafall få en?


kväll.

Har sovit hos Morgan från igår till idag eftersom att jag hade lektion i Västerås idag. Vi hade litteraturseminarium och redovisning. Det var tråkigt. Och så avslutade vi teknikveckan. Härnäst väntar kemi/biologiveckan. Jag tror jag DÖR. Jag kommer aldrig klara det. Uuuusch. Iallafall, Morgan skulle hämta mig efter skolan men dum som han är så tycker han att det passar utmärkt att åka till gymet kl 13:50 när han ska hämta mig nångång runt kl 15. Så jag var klar klockan 14:45 och då hade han inte ens klivit in i duschen. Så redan då började det dåligt. Han hämtade mig klockan 15:20. Varför kan inte folk göra som man bestämmer? ):
Jaja, sen blev allt superstressigt eftersom Morgan skulle tanka och alla som har bil i Västerås var ute och åkte så vi satt fast i trafiken superlänge. Vi skulle till Ikea nämligen men på vägen dit klämmer Morgan ur sig att han måste åka och JOBBA hos nån loosergubbe som hans pappa kände. SÅKLART. Som om han har all tid i världen! Så vårat Ikea-besök blev helt sabbat eftersom Morgan dessutom pratade i telefon under hela tiden. Och så var han stressad för han skulle ju iväg och jobba. Jag kom verkligen inte i första hand idag och det känns skit. ): Morgan sa förlåt men iallafall.
Tog tåget hem 18:35 eftersom han skulle iväg och jobba, och nu är jag hemma ensam i mitt rum och har supertråkigt. Misslyckad kväll. Och dag.
BAJZ.

Det enda som är bra är att mamma köpt jordgubbar. Så jag får väl äta dem i min ensamhet inne på mitt rum för det går nämligen inte att vistas i vardagsrummet så länge kära syster är hemma. Det luktar skit och jag hör inget på tvn. Det tål jag inte.
Vill tillbaka till min Morgan. ): Jävla skit på allt just nu. Usch. Och jag vill inte vara hemma imorgonkväll heller för mamma ska resa bort tills på måndag. Och jag orkar iiiinte försöka hålla i hushållet. Nej.
BAJZ BAJZ.

black.

Köpte en fin tröja häromdagen på H&M. Jag gillar verkligen snygga svarta överdelar. haha och att den bara kostade 79,50:- gjorde inte saken värre. H&M is the shit.




Jättefina ärmar! :)


summer.

Sitter och tittar på Robinson nu och jag bara lääängtar till sommaren och värmen. Är lite avundsjuk på dem. Det är så himla fint där i Karibien. Jaja, så jag bytte banner. Haha, i hopp om att sommaren ska komma fortare.

                                                                          Heja Sanna!

Imorgon är det tänkt att jag ska till Kungsängens avloppsreningsverk i Västerås med skolan. Imorgonbitti. Men jag skulle inte tro det. Det har varit snöstorm här hela dagen och det kommer bara bli kallare ute. På fredag skulle det bli 15 minus. USCH! Då tänker jag stanna inne. Fast jag har lektion i Västerås då först. Just ja. Men men. Det får bli en pluggdag imorgon iallafall, med Emelie och Lina. Läser världens tristaste bok typ. Haha och jag förstår i stort sätt inget av kapitel 2 och 4. Boken handlar om teknik, eftersom vi har teknikvecka nu. Hoppas att jag kan ta igenom mig den imorgon iallafall med hjälp av tjejerna.

Det var väl tänkt att jag skulle göra något vettigt idag eftersom att vi hade läsdag idag, men jag har inte gjort någonting. Tittat lite på Våra Bästa År och suttit vid datorn. Inte så mycket mer. Har inte ens tittat på Big Brother. Och nu är jag jättesugen på något gott. Typ kladdkaka. Haha men jag har ingen. Lika bra det kanske. Undrar om jag kan fixa iordning något annat...

pasta surprise.

Idag var jag duktig och lagade riktig mat. Sån där mat som inte Morgan orkar ta sig tid att laga. Så jag skrev ut recept från internet och lagade en riktig festmåltid. XD haha. Det blev en pasta surprise! I den var det bland annat quornfilé i bitar, paprika, champinjoner, mango och en massa goda kryddor. :)


                 
                                                                   Pasta surprise.

Idag var jag ju också på Faktorimuseet och det var himla kul! Skriver mer om det sen och då har jag förhoppningsvis fått lite bilder som Lina tog. :) Jag gjorde iallafall en krok! :D haha den blev fin. Sen efter skolan gick jag på stan. Tyvärr. Gick in på H&M och hittade en massa fint. :) En ny jacka bland annat. Lägger upp bild sen. :)

Nu ska jag äta kvällsfika med mamma. :)


late show.

Nu har klockan blivit sådär alldeles för mycket men jag är inte tillräckligt trött för att somna än. Men jag borde. Har ställt alarmet på 06:55 imorgon. Haha jag vet inte hur jag ska hinna, men jag orkar fan inte gå upp tidigare än så. Ska fixa iordning min lunch som jag ska ta med mig. Det kommer ta sin lilla tid. Jag får fixa fort. Ska vara på Faktorimuseet kl halv 9. Möter upp Lina och Emelie klockan kvar över 8 och så går vi dit. Sen ska vi få prova på en massa aktiviteter som att smida, gjuta och trycka papper. Då ska jag smida en krok!
Pratade med Morgan i telefon för typ en timme sen och då sa vi gonatt. Så det kanske är dags att verkligen säga godnatt till mig själv nu och sova. Kommer aldrig orka imorgon annars. haha.

Ska slötitta på Celebrity Big Brother nu tills jag somnar. :*


måndag.

Idag är det en såndär typiskt måndag. Man är lite halvseg efter helgen men är redo för nya tag. Idag hade jag som sagt lektion i Västerås så jag fick lov att ta 08:15 bussen dit imorse. Inte kul. Så var det med det.
Lektionen var heller inte så värst kul. Helt okej. Kändes dock som om hon läraren kunde kommit till oss i Eskilstuna istället. Det hade kännts mer värt. Imorgon ska vi på studiebesök till faktorimuseet här i stan. Haha det blir nog suuuperkul. Kanske inte. Men men. Roligare än att bussa till Västerås iallafall. :)
Köpte med mig choklad på vägen hem och den ska jag mumsa på nu medans jag tittar på Big Brother. Hihi. Ligger fortfarande efter några avsnitt nämligen. Så jag ska titta igen lite. Imorgon börjar allvaret i skolan så idag får bli en lugn dag + kväll. Mamma och jag ska titta på Guldbagge-galan senare ikväll. Tror jag. Får se till att spara lite choklad tills då.

blah.

Idag är ingen bra dag. Det känns som ingen dag alls. Inget roligt har hänt. Upptäckte att jag visst inte skulle få vara ledig vecka 9 som jag trodde. Lärarna hade ju bara inte skrivit klart schemat än! Men nu är det fixat så jag ska ha svenska heeeeeela veckan. TOPPEN!
Nej, seriöst. Mår inget vidare nu alltså. Jag kommer dö av stress. Gå in i väggen, sådär som alla lärare jag hade i 8an gjorde. Vad tjänar det till att ha lektion varje dag, måndag till fredag? 09-16. varje dag. Varför? Varför? Varför?
Jag tycker att det är skittråkigt med plugg dessutom. Varför pluggar jag på högskolan? Varför? Varför? Varför?
Bara en massa frågor. Bara. Ingen ork, lust eller glädje. Faktiskt. Den här kursen kommer jag aldrig att klara, och vad händer då? Får man en till chans i sommar? Knappast.

Opepp på att ta bussen kl 08:15 imorgon till Västerås för att gå på lektion. Opepp på att göra det imorgon och i tre veckor framöver och hela termin 3 och 4. Vill bara bort någon annan stans. Men jag är ju aldrig ledig. Ska bussa till Västerås måndag - fredag i hela mitt liv känns det som. Jag hatar bussar och jag hatar Västerås.

Och varför är studiebidraget så jävla lågt? Jag överlever inte. Aldrig. De kommande 3 åren kommer vara de värsta i mitt liv. Säkert. Opepp på att vara opepp. Jag behöver nya skor och min parfym är slut. Problem!

Såklart har jag gått och blivit sjuk också. Det är bittra tider och jag ser inte ljuset.

leo.

Gjorde muffins till helgen...






tonight.

Den här kvällen kanske inte blir så tokig ändå. Det visade sig att Morgan var på humör så han ska komma hit. :) Sa att jag var lite hängig och småsjuk men det stoppade honom inte. :* Han skulle duscha och fixa sig och sen kommer han hit. Så jag borde nog också ta och kliva in i duschen.
Mamma håller på med maten och vi ska äta hasselbackspotatis. Så himla gott! Jag är jättehungrig. Och snart är det ju Lets Dance så det blir väl så att man tittar på det. Men den här gången får Elin skärpa till sig och dansa sig till höga poäng! Hejar ju på henne men nu börjar man ju tvivla på om hurvida hon är värd det eller inte. haha. Nej, men jag hoppas hon gör bättre ifrån sig ikväll än tidigare. Heja!


preparty.

I onsdags drog jag hem till Emelie och så hade vi förfest där innan vi drog till Harrys. :) Det blev en lyckad kväll faktiskt. :D Hos Emelie var även Lina, Jouline, Marcus och Mick. Så vi var ett litet gäng. Haha och jag hade mindre dricka än vad jag trodde så Lina bjöd mig på smultronvin. Heeeelt okej! ;D
Bildregn...

         

        

        

        

        

        

Igår tog jag det bara lugnt. Tittade på Våra Bästa År hela dagen. Tittade ifatt för jag låg efter med typ 20 avsnitt. Så nu är jag ikapp igen! haha det är faktiskt ganska spännande just nu.

Idag har jag inte gjort så mycket heller. Sitter och tittar ikapp Celebrity Big Brother UK. Haha jag bara äääälskar det. haha men det beror mycket på Jonas och Ekaterina. De är ju sååå söta tillsammans ju. haha. Älskar serier, så är det bara. Känner mig dock hängig idag. Är lite småsjuk. Lite seg och lite trött. Men det gör inget. Ska snart gå till affären med mamma och då ska jag passa på att posta lite paket. Och kanske köpa choklad. tih.
         
       


florals.

Gjorde några muffins härom dagen...
       
       

       

       

       

news.

Igår när jag kom hem från stan hade jag fått min tröja som jag köpte på Tradera :D Det är så himla smart att handla där också. Alla borde göra det! Har inte hunnit prova den än men jag tror absolut att den passar! Sen hittade jag ju också lite fynd på Accent. Haha det är nu som man ska köpa mössor, halsdukar & vantar inför nästa vinter. Allt är ju på rea!

         
      Topp från Acne, svart väska med dragkedjor från Accent, och gammelrosa halsduk från Accent.

slut.

Idag hände något fruktansvärt! Jag slutade skolan kl 12 och skulle då möta upp Mella utanför 21an. Sen skulle vi gå och luncha. Hon kom i tid och allt! Men iallafall, vi båda var superduper sugna på en sallad från Waynes. Vi hade ju väntat och längtat och väntat och längtat. Så det var ingen tvekan om att vi skulle gå dit. Men när vi väl kommer dit kommer jag på att de gjort om sin meny. Och då inser vi båda att de har tagit bort sina sallader! Sina vanliga goda sallader!
Nu finns det bara skumma. Och man får ingen pasta till heller. Nej, nu finns det bara med bulgur! ): ): Den enda vegetariska som jag kunde hitta var såklart en såndär övervegetarisk. Kronärtskockshjärta, oliver och en massa annat skumt. USCH! Och något mer som var nytt var att kidneybönor och kikärtor ingår i alla sallader! HERREGUD!? Försöker de vara nyttiga på nåt sätt? De har ju HUR mycket chokladbollar, kakor, tårtbitar och onyttigheter som helst! Jag blev riktigt arg. Mella med. Vi gick där ifrån!
Så nu finns det inget bra lunchställe i eskilstuna längre. ): JAG VILL HA TILLBAKA MIN GREKISKA SALLAD!!!
Vi fick gå till 21an och köpa våra sallader där. Men ärligt, den var blä. Uh. ): Efter det gick vi runt och tittade lite i affärer och sen slutade det med att jag shoppade lite reafynd. Hah, tröstshopping. Lägger upp bild imorgon. :) Är ledig onsdag, torsdag & fredag denna vecka. :D

dior.

Igår när jag kom hem från skolan hade jag fått en avi från posten. Så efter att jag fixat lite hemma så gick jag iväg till ica för att hämta ut paketet. ^^ Har handlat lite begagnade saker på nätet så jag antog att jag antingen skulle få en väska som jag köpte härom veckan, eller en topp. Men det var väskan :D

        
                                                       Vintage väska från Dior.
Hoppas på att kunna använda den sen i vår/sommar till shorts, jeansjacka, vita converse och solblekt hår. XD Jag har mina visioner.
Tack Morgan för att den nästan är från dig. tih. :*

yes.

Idag hade vi introduktion till våran nya kurs. Vi fick klart för oss på en gång att det fanns olika grupper. Grupp A, B, C, D och E. Först presenterade sig alla lärare från varje grupp och pratade en massa och det tog en väldig tid. Jag satt där och var helt skakig. Haha jag ville verkligen bara veta vilken grupp jag skulle hamna i. De läste upp alla som tillhörde A och sen B... Och sen kom de till C och Lina var första namnet som de ropade upp och jag var 2:a. Sen ropade de upp Emelie också. :D Superkul. Ville verkligen hamna med dem.
Tror nog att det kan ha berott lite på mailet som Emelie skickade förra veckan. Haha om att vi tre och några fler samåker och därför behövde hamna i samma grupp. haha! Det funkade iallafall. Men alla andra från min gamla basgrupp hamnade också i C så. :)
Vi fick två gamla gubbar som lärare. Olof och Bengt. Hah. söta.
- "Var är du ifrån?"
- "Kolsva"
- "Karlstad?"
- "Nej, kolsva."
- "Vad söger du? Kol..?"
- "Kolsva! K-O-L-S-V-A"
- "Var ligger det då?"

Haha lille gubben. Han är tydligen pensionär också. Helt skumt. Hm.
Sen gick vi iväg till våra salar för att presentera oss för varann och bilda studiegrupper. Nu heter det ju tydligen inte basgrupp längre. Vi var 30 stycken och skulle göra 5 grupper om 6. I min grupp är nu: Jag, Lina, Emelie, Caroline, Johanna, Matilda. En ny tjej i vårt lilla gäng alltså. Det blir kul! Hoppas verkligen att den här kursen blir rolig. Det ser dock lite mörkt ut. XD Ska ha teknik, biologi, kemi, fysik... behöver jag fortsätta? hah. Och det kommer bli mycket resande till Västerås. Typ varje dag hela de två första veckorna. Usch. Men men hoppas på att få bo lite hos Morgan. :*

Hämtade ut min väska som jag fick på posten idag också. :D Är så glad över den. Den såg dock inte riktigt ut som jag hade förväntat mig. Men men. Den är snygg ändå! :D Kan visa bild sen. :) Thank God for Tradera. Där gör man verkligen fynd!

Nu ska jag gå och göra lite gröt tror jag. Eller nåt. mums.

back to school.

Ikväll är den sista kvällen. Sista kvällen innan allt smyger sig på och tillslut blir jättemycket. Så mycket att jag kommer få stressa varje dag. Ja, skolan börjar igen imorgon. På riktigt. Uuuuuh! Jag är lite nervös. Vill inte skiljas från mina basgrupps-kompisar. ): Jag hoppas verkligen att jag hamnar i samma grupp som nån jag redan känner. Orkar inte börja om på nytt. Snälla. Usch kommer inte må bra då alltså. haha.
Börjar 09:30 imorgon och då är det introduktion till kursen. Uppropet är från kl 11. Sen måste jag möta upp Linn för att ge henne lite kurslitteratur som hon ska låna ut vidare till en som också heter Sofia. Hah. Är redan läss på all kurslitteratur som jag köpt. Har inte ens börjar läsa men är redan so over it. blä.

         

party.

Igår kom Morgan hit och så åt vi god mat och så fick jag choklad. :D Men sen runt klockan 21 så skjutsade Morgan mig till Lina. Där var även en massa andra trevliga människor. Jouline och Emelie från min basgrupp i skolan till exempel. :) 
Haha Lina bjöd mig på minttu som jag aldrig hade smakat förut. Haha det smakade tandkräm. XD Men det var helt okej. Hade det jättetrevligt där iallafall. Sen runt kl 23 så tog vi oss ner till stan för att köa in till O'learys. Haha det tog inte så lång tid men usch vad kallt det var! Haha hade fått hålla i Emelie hela vägen ner till stan för att inte halka dessutom. Hade ju mina nya kilklackskor. Haha men det var det värt.
Sen partade vi och dansade natten lång. Skitkul :D Hade verkligen inte dansat på länge. Blev ju lite starstruck dessutom då jag träffade Whiplash XD Ingen annan verkade fatta att det var han men det gjorde jag. p: Haha jag vill också kunna dansa. XD
Sen var det tänkt att Morgan skulle komma och hämta mig men det blev inte riktigt så. Gick typ hela vägen hem istället. p: Med skoskav! iiih. Men men. Och så lyckades jag ha sönder mina helt nya strumpbyxor också. ): Måste köpa nya. Mhm.

          
                                                        Party-jag i badrummet.

friday night.

Idag har det inte hänt mycket alltså. Uh. Vaknade sent av att pappa ringde och väckte mig. Men egentligen ville han få tag på Johanna. Så då gick jag upp och gjorde gröt. Min nya frukostvana. mums.
Sen gjorde jag typ ingenting på hela dagen. Och Morgan var dum. Han är fortfarande lite dum. Sen på kvällen gick jag och syster till Ica för att köpa lite godis och hämta ut ett paket på posten. Jag fick lite mer kurslitteratur. Usch vad tråkigt egentligen. Sen spelade vi lite tvspel tills det var dags för middag. Den var sådär god. Åt bara potatis och sås. Hm. Ingen lyckad kväll direkt. Jaja.
Imorgon blir det Lady Gaga party hos Lina. :D

last goodbye.

Idag gick jag upp supertidigt för jag skulle möta Elin & Cissi och så skulle vi
äta frukost tillsammans på stan. Vi gick till Waynes och jag tog en kall macka
med ost och grönt. Mums mums. :) Vi pratade minnen och det kändes lite som
att vi var tillbaka i gymnasiet igen. Det var himla trevligt alltså. :D

            

Sen skiljdes vi åt och jag gick med Elin till bussen. Och sen när bussen kom så tog
vi vårat farväl och då kom tårarna! XD Kommer sakna henne så himla mycket!
Usch. ♥ Love you! Ta hand om dig och tvätta händerna! XD

Sen var jag skitdepp så jag och mamma åkte runt lite och uträttade ärenden. p:
Vi åkte till lite loppisar för jag skulle leta koppar. p: Och sen åkte vi till Tuna Park
för mamma letade efter ett par skor. Jag tittade lite jag med. Hittade ett par som
jag kanske åker tillbaka och köper. Haha men bara kanske. Sen hämtade vi ut
lite av min kurslitteratur som hade kommit till Posten. trist. p: Fick inte ens
hälften dessutom. uh. Sen när jag kom hem typ vid kl 16 så började jag med
min exa3 igen och nu är den äntligen klar! :D Är nöjd. haha. Så nu ska jag
belöna mig med att baka lite muffins. De funkar nog som tröst också hoppas jag.


mössor.

Har inhandlat lite mössor som jag kan ha nu i slutet av vintern. Hittade söta
på H&Ms rea. Hade redan två likadana i svart och rostorange. Men nu har jag
två till. :) Verkligen en jättebra mössa! Söt och praktisk.

            
                                        En lila och en grå. 20:- styck.

Köpte också en svart oversize-cardigan i storlek L. XD Skulle egentligen ha den i S
men storleken var helt slut. Haha och de skulle inte få in fler sa tjejen i kassan.
Så då fick det bli en L! Snacka om oversize! ;D Tror att det kan bli bra ändå.

              
                                                   199:- på Gina.

myskofta.

I torsdag hittade jag en snygg kofta på H&M som jag köpte. Den visade sig
dessutom vara väldigt mysig. :) Men egentligen är jag på jakt efter en svart
men nu fick det bli en grå.

             
                                                     199:- på H&M.


köping.

Är så himla glad över att I En Annan Del Av Köping har börjat igen! Ny säsong.
Har verkligen saknat Linda och company. Det är det nog fler som har.
Första säsongen sågs av över 900 000 tittare och premiäravsnittet av säsong 2
sågs av över 1,2 miljoner tittare. Undrar hur många som tittar nu?

            

lördag.

Jag känner att jag varit lite inaktiv när det kommer till att skriva blogg men det
har varit ganska mycket med skolan så jag har mest hängt på facebook när jag
har velat skriva nåt. p: Haha I'm hooked! XD
Men nu måste det bli ändring. Har hunnit shoppa en massa fint så jag ska lägga
upp lite bilder på det. :) Har hittat en ny fin favvokofta!

Ikväll kom Morgan hit och så åkte vi till Ica Maxi och handlade lite gott till kvällen.
Men så när vi skulle ta någon dricka så hittade vi något väldigt motbjudande..
Jag ville leta efter min ananas-fanta som jag brukade dricka förut men jag hittade den
inte. Det fanns bara en massa andra, men sen så såg vi ett par flaskor som stod
allra högst upp i hyllan. Eller snarare PÅ hyllan. Man nådde de knappt. och de var
mycket ljusare än alla andra och såg ut att vara en annan sort. Så vi tog ner
en sån och tittade och det visade sig vara en GAMMAL fanta funky orange.
Det var blek och äcklig och bäst före-datumet var 5 mars 2009!!! XD
EEEUUUHHWWW!

             
                                           Ny fanta vs. gammal fanta.

Vi blev inte så sugna på fanta direkt så det blev en cola istället. XD
Haha nu ska vi spela När & Fjärran. haha favvospelet. Det är kul med sällskapsspel!
Sen blir det mys & godnatt! ♥

merci beau please dont go.

Min Elin flyttar till England. Buhuuuuuuu.
Det kommer bli superduper tomt. Jag vet det. Usch hur ska jag klara detta?!
Haha. Hoppas att det är rätt sak för dig att göra. Det tror jag säkert.
Nästa vecka far hon. Och jag börjar skolan igen. Så förhoppningsvis flyter
allt på och sen är det sommar och då ses vi igen. :D haha.

 
                           Kommer sakna dig like crazy! Kärlek till dig. ♥

smak.

Igår firade mamma födelsedag och det kom en massa folk hit :) Haha från början
hade hon inte räknat med så många, men så kom ju Hedlunds. Hah det var kul. :)
Dock så kunde jag inte ge mamma sin present för den kom inte förrän idag. p:
Jävla posten alltså. Och idag är ju mor bortrest så hon får den imorgon. Då blir
det lite kalas igen, med fruktsallad! Dessutom kommer nog Morgan också. ♥

Idag mötte jag upp Mella och Nicole och så fikade vi på Smak :D
Det var hur kul som helst. Hade inte träffat Nicole på jättelänge. Och vi tre hade inte
setts sen vi slutade 9:an. Helt galet! Så det blev gott fika och en massa prat. :D
Sen var Nicole tvungen att ta bussen hem så då följde Mella mig till H&M och så
lämnade jag tillbaka en kjol och sen köpte vi varsin munk. XD Haha helt sjukt vad
mycket onyttigheter jag vräker i mig alltså. Jisses!

             
                                                Godaste munkarna!

Mamma är bortrest så jag och syster är hemma själva. Så jag vet inte vad vi ska
laga för mat. Är verkligen hungrig nu. Haha på nåt annat än fika.
Måste nog plugga lite nu snart också... Känner att det börjar tränga sig på. haha
men EXA3 ska inte vara inne förrän den 15e. Men ändå, det vore skönt att få den
klar så man kan göra roliga saker istället. Haha.

Toktrevlig dag idag iallafall! Tack brudar. ;D

årsresumé.

Tänkte ta en trip down memory lane för att se vad som egentligen hände i år.
Haha det kan ju vara kul att ha det sammanställt i bilder så. :)
Det hände mycket 2009. Jag gjorde många saker som jag inte gjort förut och
dessa minnen kommer jag bevara för alltid. ♥

Januari .
Kirrade tvspel! :D

Jag och Elin anordnade spelning.

Välgörenhetskonserten.

Kul kväll på Lotus! XD HAH.

Dansa järnet :D


Februari .
Började med mitt muffinsbak.

Tog med Elin på Parken. :D

Parken på Raw. Så bra spelning!

100-dagars festen. Hundra dagar kvar till stundenten!


Mars .
Musikal på stadsteatern.

Premiärfesten! galet.


April .
Firade 4 år med Morgan. :*

Åt sanslöst med slagstaglass. XD

Min katt är världens coolaste.

Mysigaste Valborg ever!


Maj .
På sista ensembleuppspelet sjöng vi Sommaren är kort på spanska! XD

Målade till studentflaket :D

Sofia med rosa - såklart!

Hängde på Harrys. XD

Fick helt plöstsligt långt hår! tih.


Juni .
Hängde i Rothoffs.

Bruuudarna. Hah.

Jag tog studenten! Herregud, lycka.

Cissi, Elin och jag på studentflaket. En av de bästa sakerna jag gjort i mitt liv.

Jag och Elin gick på Anna Ternheim.

Anna Ternheim. <3

Jag & Morgan på Peace and Love.

Fick se min babe!!! Pete Doherty. :*


Juli .
Dricka cider på Power Meet.

Musikalkväll med Mella :D

Knasigheter med Morgan :* Posa!

Såg Britney i Globen. Herregud!

Cider med Elin på krogen :D

Glass med Elin i mälarbaden XD

Upptäckte Ben & Jerrys. MUMS.


Augusti .
Mysig sommar med Morgan.

Dagar i solen.

I mälarbaden.

Fortsatte med mina muffins.

Elin och jag såg vårat nya favvoband. Haha.

Monde Yeux. <3 Mitt hjärta smälte.


September .
Fick nya vänner på Lärarprogrammet.
å
Kletade vaniljsås på min söta. :*

Mamma och jag åkte på utställning.

Elin och jag gick på bio. Superkul!


November .
Pluggade massor...

Hittade en ny favoritfärg på kläder. XD

Bakade pepparkakor med Morgan :D


December .
Fyllde 19 år. Uhja.

Åt massvis med julmat. Vegetarisk dock. :)

Pussades under mistlen.

Drack champagne på tolvslaget.


Jag hoppas att 2010 har mycket att erbjuda. Ser fram emot sommaren!

happy new year.

Nu är det 2010 och det känns helt okej! Undrar vad detta år kommer att erbjuda.
Igår firade jag nyår hemma. Morgan kom hit och vi drack och åt gott. :)
Men det blev ingen fest, nej. Så jag kanske inte har så mycket att komma med..? XD
Kan iallafall säga att jag hade det väldigt mysigt. :) Bildregn...


                          Jag & Morgan i finkläder. tih.


                                  Dags för champagne!


                                           Skååååål!


                         Fyrverkeriet var väl.. sådär. XD

Kvällen blev iallafall som jag hade förväntat mig. :) Kanske lite bättre till och med.
Synd bara att det slutade med polisen. XD Haha men det är en lång historia så
den kan man läsa om i min Bilddagbok. Orkar inte skriva om eller kopiera allt. XD

Hade inget nyårslöfte men jag kom på ett nu. MÅSTE köpa en ny kamera!
haha jag vet precis vilken jag ska ha och allt. Måste bara spara pengar alltså. 3000:-
För min kamera som jag har nu har ett superdåligt batteri och bilderna blir hemska.
Haha åååh. Smart nyårslöfte. typ. :D

Gott nytt år!

RSS 2.0